2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 26. helmikuuta 2021

Näin kipu helpottuu

 Tulevat keskitysleirivartijat kuolaavat:

Pakkotestaus tulee Lapin rajoille maanantaina: vain aluehallintovirasto voi määrätä terveystarkastukseen

Tikun työntäminen väkisin aivoveriesteeseen on raiskaus – jonka seurauksiin ei tietenkään ole (niihinkään) kiinnitetty mitään huomiota. Puhumattakaan siitä, että tämä "testaus" on puhdas huijaus.

Terveystarkastuksesta kieltäytyminen voi olla terveydensuojelurikkomus.

Ei ole. Sen sijaan pakotettu "terveystarkastus" on rikos ihmisyyttä vastaan. ...Mutta siitähän te siellä Totuusministeriössäkin tykkäätte.

Tämä lapsi tapettiin koronatestillä – mutta pelastettiinpahan kausiflunssalta, josta ei ole lapsille mitään vaaraa.

Nenään katkeava koronanäytetikku tuttu mutta harvinainen ongelma myös HUS-alueella – tapauksia muuallakin Suomessa

Rare brain fluid leak in woman’s nose linked to COVID-19 test detailed in case study


4 syytä, miksi koronatesti voi sattua: näin kipu helpottuu

Ja samaan aikaan todellisuus on siis tämä:

Hiihtolomalaiset eivät näy yllättäen piikkinä Lapin koronatartunnoissa – "Merkittäviä joukkoaltistuksia ei ole edelleenkään todettu", sanoo infektioylilääkäri

...koska "korona"™ ei ole tarttuva tauti, vaan kyse on vitamiininpuutteesta. Kaikki nämä natsitoimet ovat pelkkää fasismikommunismia.

Ei kommentteja: