2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Ajankohta saatella

Samaan aikaan kun plandemian todelliset syylliset jatkavat rehottamistaan, rikotaan yhteiskuntaa myös niin näkyvästi, että siihen ei tule monikaan kiinnittäneeksi huomiota:

Telia sulkee 3G-verkkonsa

Ruotsiin myyty valtionyhtiö siis tekee parhaansa, että maalla asuvien yhteydet heikkenevät edelleen. Näin landepaukkuna voin kertoa, että 4G kuuluu edelleen tasan neliömetrin alueella täällä katveessa.

Tässä on toki se hyvä puoli, että 5G ei tule häiritsemään ihan heti kovinkaan massiivisesti – mutta jahka 3G on vasiten ajettu alas, pääsee taas kokemaan miten hyvin GSM toimii. Yhekskeetluvulta muistelisin, että kohtuullisestihan se pelitti.

Digiloikat tunnetusti vievät oikeasti toimivat systeemit alta. Kun teeveelähetykset siirtyivät digiaikaan, signaali oli kohtuullinen siihen saakka, kunnes analoginen järjestelmä purettiin alta pois. Sen jälkeen ei ole tarvinnut paljon telkkaria tuijotella.

Toki näiden signaalilähteiden vähentäminen olisi hyvä asia – mutta kaistat vain otetaan uuteen käyttöön, ja tungetaan vielä enemmän täyteen.

Tämä on nyt suurimmalle osalle edelleen käsittämättömän vaikea asia ymmärrettäväksi, mutta kaikki "pandemiat" osuvat aina uuden säteilytekniikan käyttöönoton aikaan. Aina.

Lennättimistä ja ensimmäisistä sähköpiuhoista lähtien osa ihmisistä on tullut niin sairaaksi, että kroppa on lopulta antanut periksi. EspanjanKansasintauti ajoittui laajamittaisen tutkajärjestelmän käyttöönoton paikkeille. Toki tilannetta pahennettiin maskeilla ja rokotuksilla – mutta pohjimmainen ongelma oli silloinkin se, että ilma oli sakeanaan säteilyä, johon ihmis- (tai mikään muukaan populaatio) ei ollut aiemmin joutunut mukautumaan.

Nämä rikolliset jatkavat yhä uusien säteilylähteiden kanssa pusaamista – ja siis tappavat ihmisiä, ja syyttävät sitten näkymättömiä pöpöjä joita ei ole olemassa. Vastuunottoahan näiltä on aivan turha odottaa.

Nyt on hyvä ajankohta saatella hyvin palvellut 3G-verkko kohti auringonlaskua, sanoo Telian teknologiajohtaja Jari Collin.

Jari, sä olet vastuussa kansanmurhasta. Toivottavasti joskus saat kantaa sen vastuun koko painollaan.

Ei kommentteja: