2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 2. helmikuuta 2021

Ei ollut yhteyttä

Puoskarifasismin airueet jatkavat mielikuvituspandemiansa mengelöintiä:

Asiantuntija maalasi inhorealistisen kuvan siitä mitä voi tapahtua, jos virusvariantit alkavat levitä Suomessa: ”Se johtaisi huomattavasti laajempaan sulkuun”

Mikään ei perustu mihinkään, mutta helvetin pitkiä löpinöitä nämä idiootit jaksavat sepittää. Larppaus on ilmeisen addiktoivaa. Ja valta, se se vasta onkin.

Vapalahden Olli saa palkkansa totaalivirheellisen valehtelun jatkuvasta lietsomisesta. Olli on siis ihmisoikeusrikollinen, joka hänetkin on syytä toimittaa johonkin todella kauas päättäviltä paikoilta.

Kun Britanniassa löydettiin 11 potilaalta eteläafrikkalaista varianttia ja sairastuneilla ei ollut todettua yhteyttä matkustamiseen tai aikaisempiin tautitapauksiin, kahdeksalla postinumeroalueella aloitettiin pikaiset ja laajat testaukset.

Siis: "variantti" ei ollut tarttunut mistään (mikä ei ole ihme, kun vitamiininpuute ei tartu...) – joten ruvettiin "testaamaan" vielä enemmän kuin siihen saakka.
    Meediosto ei jaksa edes sivulauseissa mainita siitäkään, että WHO vihdoin kehotti laskemaan "testien" vahvistusta jonnekin, joissa "tulokset" olisivat vähän vähemmän mielikuvituksellisia.

Jokaisen pitäisi jo vihdoin tietää, että PCR-testi ei ole testi, eikä sillä voi diagnosoida mitään – mutta harhaiset idiootit jatkavat samaa ilmivirheellistä paskanjauhantaa, jolla tallotaan ihmisoikeuksien (ja ihmisyyden) päälle yhä uusilla  ja uusilla tavoilla. 

Nämä ihmiset ovat psykoosissa. Osa heistä on psykopaatteja – ja suurin osa ei kerta kaikkiaan ymmärrä mistä puhuvat (mikä sopii psykopaateille mainiosti; siihenhän tässä on pyrittykin vuosikymmeniä jatkuneella systemaattisella kusetuksella).

Ei kommentteja: