2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 5. helmikuuta 2021

Epänormaalista arkipäiväisempi

Mitäpä käärmeöljykauppiaat tänään lurittelevat ilman minkäänlaista tieteellistä pohjaa?

”Psykoosilla on edelleen yliote ihmisistä” – WHO patistaa lääkeyhtiöitä ja Euroopan maita yhteistyöhön ihmisten myrkyttämisessä

Taisin vähän oikolukea tuota Sosialistidemarin otsikkoa, joka ei vastannut todellisuutta. Maaseudun tulevaisuudessa sama juttu on otsikoitu edes hiukan todellisuutta hipovaksi:

"Me emme todellakaan halua rokotepasseja" – WHO vaatii Euroopan maita ja lääkeyhtiöitä nopeuttamaan rokotuksia yhdessä

Tähän kohtaan voisi varmaan laittaa jutun, jota ei ole yhteenkään lehteen jostain kumman syystä eksynyt:

Euroopan neuvosto: Rokotuspakkoa ei saa olla

Tämmöinen täysfasismin rajoittaminenhan ei meediostolle passaa, joten tällä kertaa pyhän Brysselin suositukset jätetäänkin yhtäkkiä täysin huomiotta, toisin kuin muuten koskaan. 

Tyhmemmille teroitettakoon, että "pakko" noin sanana tarkoittaa sitä, että rokotus ei voi olla ehtona normaalin elämän viettämiselle. Tämä toki pätee normaalien ihmisoikeuksien puitteissa muutenkin – mutta koronakultille ihmisoikeudet ovat näihinkin asti olleet täysin toissijainen asia. 

Myös "karanteenit" [eli mielivaltaiset vankeusrangaistukset] ovat laittomia – kuin myös maskipakot. Ja näistä kaikistahan on pelkästään haittaa. (Samoin käsidesin jatkuvasta hinkkaamisesta.) 

Nämä kaikki toimenpiteet on tahallista ruumiillisen (ja henkisen) vamman tuottamista (tai vähintään sellaisen suunnitelmallinen yritys). Henkisen vamman tuottamisesta esimerkkinä toimii vallan mainiosti tämä otsikko:

Liki neljännes yrityksistä näkee yhä konkurssiriskin nousseen, mutta riski laantunut – ”Sekä yritykset että kuluttajat ovat oppineet elämään taikauskoisen totalitarismin aikaa”

Saattaa olla, että oikoluin tuotakin hiukan. Jokatap, otsikosta toiseen kuvastaa psykoosin, tukholmasyndrooman luonne: kaikesta syytetään olematonta mielikuvitusvirusta, vaikka kaikki konkurssit ja muu taloudellinen alamäki johtuu vain ja ainoastaan koronadespoottien harhakuvitelmista. 
    ...Ja "koronakuolemat" täysin tarpeettomasta intuboinnista – joka on viimeistään yhdeksän kuukautta tiedetty täsmälleen vääräksi toimenpiteeksi (mutta mitäpä tuosta! "Tauti" olisi hoidettavissa vitamiineilla, vaan kerrankos sitä potilaita tulee haudattua "hoitojen" takia. Sehän on ihan vaan "käypää hoitoa").

...mutta orjaluonteet ovat oppineet tulemaan mihinkään perustumattoman, maagisen ajattelun aiheuttaman, rikkinäisen yhteiskunnan kanssa... toimeen? Ei tarvitsisi; sen voisi lopettaa koska tahansa, ja lakata tottelemasta idioottisäädöksiä.

”Voisi sanoa, että tavattoman epänormaalista tilanteesta on tullut arkipäiväisempi” – Lähes neljännes yrityksistä näkee yhä konkurssiriskin nousseen, mutta tunnelin päässä on valoa

Se on kuulkaa vastaantuleva juna, se. Paitsi jos lakkaatte toimimasta kuin orjat. On milloin hyvänsä mahdollista ruveta kyseenalaistamaan päin naamaa tungettava rikollinen valehtelu.

Martelan loppuvuosi selvästi tappiolla – Koronapandemia syö liikevaihtoa

Eikä syö. Mitään pandemiaa ei ole olemassa. Virustakaan ei ole koskaan todennettu. 99.96% tämän ninjaflunssan (l. vitamiinipuutoksen) jäljiltä jää henkiin – ja näistä nuhan uhreista ainoastaan 0,04% joutuu ihan punkan pohjalle. Suurin osa "sairastuneista"han ei edes tiedä olevansa "sairas" – koska on oikeasti terve, mutta se huijaus"testi" väittää muuta.

Apple julkaisi ensimmäiset julkiset beetat iOS 14.5:stä ja watchOS 7.4:stä – näin saat jo nyt käyttöön Face ID -lukituksen avaamisen Apple Watchilla maskia käytettäessä

Tai sitten: jos haluat lakata hengittämästä hiilidioksidia ja lakata altistamasta itseäsi mihin hyvänsä sairastumiseen... Ota se maski pois! 
    Elämästä tulee huomattavasti helpompaa kun voi hengittää niin kuin ihmisen hengittää kuuluu – eli ilman happivajausta. Silloin on helpompi myös ajatella asioita, ja olla alistumatta järjettömiin vaatimuksiin. (Jatkuva happivajaushan myös heikentää selkärankaa, eli siis tahtoa. ...mikä onkin varsinainen syy sille, että näitä vaippoja vastoin kaikkea järjenkäyttöä naamoille työnnetään...)

Tältä näyttää 3d-tulostimella tuotettu liha – Tässä voi olla ruoantuotannon tulevaisuus, vaikka ”maku ei ole vielä valmis”

Tiedättekä kuka nettoaa tästäkin kivasti? Sama tyyppi joka nettoaa aivan sairaasti tästä koronapelleilystä, jonka on itse aiheuttanut? Se psykopaatti, joka on myös hankkinut jenkkilän viljelysmaista... oliko se jotain rapiat 80%? Joka on kehitysmaissa vammauttanut puolen miljoonaa turvallisilla rokotteillaan, joita ilman poliota ei olisi pitkään aikaan ollut olemassa? 

Kyllä, Kill-Bill Gates O'Hell. Hieno ihminen. Massamurhataan ihmisiä uskomushoidolla, jota ei koskaan ole millään tasolla todistettu reaalitodellisuuden konseptiksi – ja tapetaan jäljellejääneet nälkään, joka aiheutetaan ylihinnoitetulla monopoliruoalla – ja viimeistellään jälki synteettisellä "ruoalla", jonka vaikutuksista ei tiedetä senkään vertaa kuin rokotteista (joista tiedetään se, että niistä on vain ja ainoastaan haittaa).

Mutta flunssahan on joka vuosi ollut aina hirvittävä kauhun paikka: joka talvi saa pelätä että aivot tulevat niistäessä ulos.

Amazonin algoritmi tuputtaa rokotevastaista kirjallisuutta – tutkijat huolestuivat

Ai kauhia! Tutkijoiden ammattitaidosta kielii kovasti paljon se, että kriittiseen kirjallisuuteen suhtaudutaan tunteella, eikä vaikkapa empirismin kautta. 
    Nykyäänhän tiede on nimenomaan emotionaalista hysterisointia. Tai loukkaantumista siitä, että mielikuvituskonseptit tuppaavat jatkuvasti törmäilemään todellisuuden kanssa kulmikkaasti. ...Ja ennen kaikkea Tiede on sensurointia – koska Tietoa ei mitenkään voi Todistaa Oikeaksi, koska Faktat ovat Uskon asioita (ja Fiksuinta on aina tehdä asiat hosumalla, väkisin).

...Oisko jotain muuta "tieteen" parissa tänään?

Huippututkija: Kouluissa huomattavaa koskaan-todentamattoman kauhupöpön leviämistä

Sattuvasti tätä "tiedettä" säestetään kirkkouruilla. Voi teitä koronasyntisiä! 

Tiedettä? Mitään edes jossain määrin todellista tiedettä?

EU:n syöväntorjuntastrategia nostaa punaisen lihan syöpävaaralliseksi – Greenpeace vaatii lihamainostuksen lopettamista

Ei jumalauta. Onko tosiaan mahdotonta löytää meediasta mitään, mikä tukeutuisi todellisuuteen? ...ja joka ei aiheuttaisi nälänhätää lähitulevaisuudessa?

Tutkimus: Näin kriittisesti pirkanmaalaiset nuoret lukevat tekstejä netissä – isot erot taidoissa

Tyrsk! Kriittistä lukemista? Yliopistotutkimuksena? Joo-o. Oisko mitään juttua vaikkapa jostain "oppositiojohtajana" esiintyvästä linssiluteesta, joka ihan kohta kaataa hallituksen, joka on hirmu diktatorinen ja korruptoitunut? Ja kiduttaa kansalaisiaan ihan vaan muuten vaan. Ja mielenosoittajia pieksävät, kun niitä mielenosoituksia on nimpal kauhiasti, että varmasti kyllä kaatuu hallitus ihan just. ...Ei, en puhu niistä koronafasismin vastaisista mielenosoituksista, joissa piestään mielenosoittajia ihmisoikeuksien vastaisesti, kastellaan pakkasessa vesitykeillä, myrkytetään kyynelkaasulla (sotarikos), vangitaan yhdeksänkymppisiä vanhuksia kun he eivät jaksa enää pistää vastaan. ...Tai pidätetään ihmisiä siksi, että ovat kuvanneet tyhjiä sairaaloita. ...Tai siksi, että kuuden sijaan paikalla oli seitsemän, mikä on paljon vaarallisempaa kuin kuusi, joka ei ole kuin vähän vaarallista (koska mikäpä ei olisi?) – joten paikalle singahtaa kymmenen paskalakkia (...mutta seitsemäntoista lähipainijaa on toki suhteessa vähemmän vaarallista kuin seitsemän hengailijaa, kai), jotka eivät ihan muista niitä turvavälejä siinä pieksäessään noudattaa. ...Tai siksi, että olet sattunut kulkemaan yksinäsi ilman kuonokoppaa jossain, missä ei ole ketään muuta, joten käsiraudathan siihen vain auttavat. Ja sakot. Rahan kuppaaminen on aina terveellistä.
    Niitä erityyppisiä tyrankijuttuja tarkoitan, niitä masinoituja, joissa väännetään tikusta asiaa viikosta toiseen kun ei varsinaista asiaa ole, mutta halutaan vanha kunnon "regime change" vaihteeksi johonkin, jotta viiskulman pojat saa ryöstettyä kivasti luonnonvarat sitten, mutta ei nyt toki siihen kiinnitetä mitään huomiota. Eikä siihen, että jokainen keskusälytystoimiston järkkäämä vallanvaihdos on syössyt kunkin maan vuosikymmeniksi täysin helvetillisiin oloihin. ...Joita on sitten kätevästi tuotu kotikonnuille siirtelemällä ihmisiä mielivaltaisesti sinne tänne sen sijaan että annettaisiin olla rauhassa, koska siitä ovat hirmu kiitollisia varmasti he, joiden kodit on pommitettu avuliaiden maailmanpoliisien toimesta, ja puoli sukua tapettu ja puolet jäljellejääneistä silvottu. Että kiinnostaa kovasti tulla siivoamaan tänne kiinteistöjä siksi, että siitä touhusta ei enää haluta maksaa mitään, joten kukapa muukaan sitä tekisi. Kun se kuitenkin pitää tehdä. Mutta että ei siitä nyt maksaa mitään tosiaan kiinnosta. Että haetaan mopinjatkeita jostain ulkomailta. Mitä halvemmalla sen parempi. Pommitetuista maista irtoaa varmaan halvimmalla, eiks jeh?

...Kriittistä lukemista; kas siinäpä fascinoiva väikkärin aihe! Ei mitään pohjaoletuksia vaadita "oikeanlaisiin" tuloksiin siinä. Semmoisia jotka olisivat kallelaan mihinkään suuntaan. Tämä tutkimushan on ihan vääjäämättä täysin objektiivinen kaikilta osin. Lähtökohtaisesti. Ja tolleen.
Myös galaktinen ööverloordi, Klaus "Anal Swab" Schwab suosittelee "kriittistä" ajattelua. Jää hänelle nääs sitten enemmän mammonaa kun lopulta "Et omista mitään – ja olet onnellinen!" Valitettavasti überKlasu joutuu kätyriensä kanssa sitten omistamaan aivan kaiken, mikä lienee hirmuinen taakka kannettavaksi. Hän tulee varmaan olemaan silloin ihan onneton (toisin kuin me muut, joilla ei tule olemaan siis yhtikäs mitään enää) – mutta mitäpä sitä ei tekisi pyytettömän uhriutumisen nimissä. Jawohl, kommendant!

Ei kommentteja: