2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Fraud and misconduct

 Henriikka "Korona" Korte kantaa kortensa massamurhan alttarille:

Postilaatikoihin ilmestyi ”koronatyrannian” vastustamiseen kannustavia lappuja tamperelaisella asuinalueella – ”On saatava loppumaan heti alkuunsa”

Kuten tiedämme, Aamukoronalehti on lääketehtaiden mainostoimisto siinä kuin muutkin koronamediat. Tässä muikkari siitä, mitä Koronalehdistö saa aikaan:

Koronatyrannia tuhoaa elämiä – ja lehdistö on tätä mielisairasta psykoosia äänekkäimmin ajamassa.

Aamulehti on saanut yhteydenottoja Tampereen Linnainmaalla asuvilta ihmisiltä, joiden postilaatikoihin lehtisiä on jaettu.

...eli heiltä, jotka meedioston jatkuvalla terrorismilla on peloteltu sairaaksi huolesta.

Toimitukseen yhteydessä olleet lukijat ovat huolissaan ilmiöstä. Lehtisessä kannustetaan esimerkiksi kieltäytymään koronarokotteesta ja olemaan rajoittamatta liikkumista.

...mutta järkipuhehan ei nyky"tieteeseen" kuulu.

– Tällainen vaarallinen koronadenilialistisen materiaalin levittäminen on saatava loppumaan heti alkuunsa, yksi lukijoista kirjoittaa.

Tämä lukija on tyhmä kuin saapas. Tämä typerä vellihousu pelkää kuollakseen vitamiinivajeesta johtuvaa kausiflunssaa, jonka hän on sairastanut ties kuinka helvetin monta kertaa. Hänellä ei ole mitään käsitystä siitä, mitä kutsuu "denialismiksi" – mutta hänen suullaan Aamukoronalehti väittää, että ihmiset haluavat sensuuria, huolimatta siitä, että sensuuri tappaa tieteen, ja diktatuurit tappavat ensimmäiseksi sananvapauden, ja seuraavaksi innokkaimmat diktatuurin kannattajat.

Vilkaistaanko jotain, mitä eksyy välillä jopa tonavameediaan? Tässä Guardian:

False positives: fraud and misconduct are threatening scientific research

Tässä puhutaan juuri siitä ilmiöstä, jolla "koronakriisiä"™ pidetään yllä. Myös Guardian hokee päivästä toiseen PCR-"testillä" aikaansaadusta "pandemiasta", jossa juuri kukaan ei tiedä olevansa "sairas" – mutta mukaan on jollain ilveellä eksynyt myös kirjoitus, joka käytännössä kertoo koko kohkauksen olevan pelkkää valehtelua.

Monella ei varmaankaan ole tiedossa se, että äänekkäimpiä koronatilastojen vääristelijöitä ovat olleet PCR-"testien" valmistajat – ja sattumoisin Guardianin etusivulta näköjään vahingossa löytyy juuri tänään myös tämännäköinen skuuppi:

Hups. Ettäkö että tässä touhussa olisi kyse vain bisneksestä ja hyvävelipelleilystä? Olen hirmu yllättynyt.

Nykytieteen tila on se, että kolme viidestä "tutkimuksesta" on epätiedettä, eli väärennettyjä tuloksia. "Koronatiede"™ kuuluu kokonaisuudessaan tähän huijareiden vessapaperijulkaisukategoriaan:

A crisis of reproducibility

In some fields, three fifths of published papers can't be replicated or independently verified.....

Korona on mielisairaus, ja se leviää meedioston jankkaamisen muodossa. Meneillään on valtiopetos, maanpetos, ja rikos ihmisyyttä vastaan.

Ei kommentteja: