2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 4. helmikuuta 2021

Kiitti, sanos Salmine

Isä Aurinkoisena esiintyvä lääketehtaiden huora kiittelee ihmisiä idiotismista, jota on itse ollut ylläpitämässä jatkuvalla – täysin katteettomalla – älämölöllä:

THL:n Salminen kiitti suomalaisia

Sokean, uppiniskaisen ajattelemattomuuden ajamina ihmiset jonottavat "rokotuksia" kuin ämpäreitä – koska todellisuuden kohtaaminen on liian pelottavaa ja vaivalloista. 

Maaniset psykopaatit jatkavat niin kauan että heidät siirretään johonkin mistä eivät voi vaikuttaa mihinkään ikinä. He maanittelevat, pelottelevat, imartelevat, uhkailevatö, ja varsinkin syyllistävät (normaalin elämän viettämisestä, siitä josta ei koskaan ennen ole koitunut mitään [eikä koidu nytkään, mutta totuushan näissä hommissa on vähän semmoinen riippakivi vaan]. He haluavat että kaikki mitä he sanovat otetaan vastaan jumalan sanana. 

Ja katso! Totisesti Salminen jyrähti/älähti/ärähti/mylväisi (Tai kuten nykyään taajaan jankataan: »Nyt se todettiin / Nyt tuli viesti / Nyt se on varmaa»): "Kiitos, alamaiset. Kiitos siitä, että hetkeäkään ajattelematta sitä, mitä paskaa teidän käsivarsiinne tungetaan, te otatte vastaan kaiken pseudotieteen mitä lennosta keksimme – ja myös sen kaiken jota teille on tungettu kehdosta hautaan, jotta tämä hetki olisi mahdollinen. Hetki, jossa juuri kukaan ei enää kykene ajattelemaan. Uusi uskonto on syntynyt teidän ansiostanne. Joten: tattis, prole. Meitsin tilipussi sen kuin pullistuu."

Kuulikste mitä Salminen sanos? Se sanos kiitti! Ihan kyynel herahtaa silmäkulmaan, kun niin koskettavasti antaa tunnustusta laumasieluisuudestani. M'olen ihan varma että se kattos just mua kun se sano kiitti. Tää hetki menee kyl herkkien tunnustusten muistikirjaan tähän syömmen viereen, ikuisesti.

Mengelen opetuslapsi. Hyvin mahdollisesti satanisti.
Sattumoisin samasta propagandarätistä löytyy myös tällainen otsikko:

Suusyöpä on lisääntynyt Suomessa – voi olla hyvin vähäoireinen

Kertomatta jää (tietysti!), että lukeman nouseminen johtuu hyödyttömän/haitallisen kuonokopan pitämisestä naamalla. 

...Eikä maskeista seuraa pelkästään suusyöpää:

Long-Term Mask Use May Contribute to Advanced Stage Lung Cancer, Study Finds

Maskeista on pelkkää haittaa
"Rokotuksista" (jotka eivät edes allopaattien omalla määritelmällä ole rokotuksia vaan geenimanipulointia) on vain ja ainoastaan haittaa. 
"Karanteeneista" (jotka eivät ole karanteeneja vaan käänteistä mielipidevankeutta) on pelkästään haittaa.

Lähestulkoon kaikki hallitukset (paitsi ehkä Valkovenäjän ja Tansanian) ovat osoittaneet olevansa rikollisjärjestöjä, joita on syytä kohdella kuin rikollisjärjestöjä yleensäkin. Nämä mielisairaat yksilöt ovat tuhonneet lukemattomia elämiä – ja tulevat jatkamaan niin kauan että heidät pysäytetään lopullisesti.

Psykopaatit jatkavat elämien tuhoamista niin kauan kuin se suinkin on mahdollista. Heillä ei ole kykyä empatiaan. Heidän elämäntehtävänsä on aiheuttaa niin paljon kärsimystä kuin suinkin mahdollista. He nauttivat siitä – ja varsinkin siitä, että muut puolustelevat heidän patologista harhaisuuttaan (Itse asiassa he itse eivät ole harhaisia, he tietävät oikein hyvin mitä tekevät – mutta he ruokkivat harhaisia maailmankuvia ideoilla, jotka ovat jatkuvassa ristiriidassa reaalitodellisuuden kanssa).

He käyttävät pohjattoman naiiveja maailmanparantajia (toimittajat, poliitikot, taiteilijat) äänitorvinaan. Psykopaatit onnistuvat touhuissaan vain siksi, että normaalit ihmiset haluavat uskoa muiden olevan hyviä. Psykopaatit eivät ole. He käyttävät kaikkia ympärillä olevia hyväkseen kaikin mahdollisin tavoin. He ovat olemassa pahuutta varten – ja ultimaattinen pahuus kiedotaan "hyvyyden" kaapuun: "Tätä sä haluat. Mä ajattelen vaan sun parastas." Karanteeneja vapauden puolesta. Sairastuttamista terveyden nimissä. Jäljittämistä. Kontrollia. Kieltoja. Kyttäämistä. Jne. Jne. Jne. Jne.

Ei kommentteja: