2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 11. helmikuuta 2021

"Saattaa jatkossa tulla"

 Iltakoronalehti terrorisoi tällä kertaa tällä perusteettomalla fantasialla:

Ilmastonmuutos uhkaa Suomen turvallisuutta: "Todennäköistä, että terveyskriisit lisääntyvät"

Mitään tiedettähän tämän uhkailun takaa ei löydy, sillä ihmisen vaikutus ilmastoon on olematon – mutta tällä profetoinnilla halutaankin samaa mitä profetoinnilla aina halutaan: alistumista. 

Ulkopoliittisen bordellin ilmastohysteriaportto hallusinoi tuttuja pelotetteluskenaarioita – ja meedioston punaisten lyhtyjen alue siihen näyteikkunan toki tarjoaa

Hakalan mukaan suoriin ilmastonmuutoksen vaikutuksiin lukeutuvat myös taudit, joita ei aiemmin ole Suomessa lämpötilan vuoksi ollut, mutta niitä saattaa jatkossa tulla tänne esimerkiksi hyttysten mukana.

Aikamme hittimörkö, "kulkutaudit", ovat kätevä tapa pelotella juuri nyt, kun ihmiset on lietsottu täysin epärationaaliseen tilaan, jossa mikä tahansa huuhaa menee läpi – varsinkin kun samoista olemattomista asioista pidetään jatkuvaa meteliä. Syy-seurausketjuja vedetään hihasta kuin taikurit (ja magiastahan tässä onkin kyse: loitsuja, kirouksia, manaamista, transsiin vaivuttamista...).

Mikään ei perustu mihinkään, eikä "ratkaisuissa" varsinkaan ratkaista mitään. Suuryritysten piittaamattomuus lykätään asiakkaiden niskaan – mikä jatkuvasti sataa näiden suuryritysten laariin. Verotetaan heitä, joilla ei ole minkään kanssa mitään tekemistä, ja siirretään nämä verotetut mammonat heille, jotka ympäristötuhoja – jotka siis ovat täysin eri asia kuin "ilmasto" – ovat alunperin aiheuttaneet (ja tulevat aiheuttamaan jatkossakin).

Kaikki "ilmastotoimet" ovat täysin fiktiivisiä repareerauksia, joilla ei ole mitään vaikutusta ilmastoon – mutta koska niillä rikotaan infrastruktuuria, ympäristötuhoihin täysin syyttömät ihmiset menettävät työpaikkansa ja toimeentulonsa samalla kun miljardööreistä tulee biljonäärejä. 

Emmahakalat esittelevät fabuloituja skenaarioita, joilla perustellaan tämä massiivinen tulonsiirto, jonka seurauksena tulee kuolemaan, vammautumaan ja sairastumaan miljoonat.

Kuten jokaisen pitäisi tietää: "uusiutuvat" energiat lisäävät radioaktiivisten aineiden louhintaa. Tämä louhinta tapahtuu lapsiorjien voimalla mm. Afrikassa – ja ne radioaktiiviset aineet päätyvät aurinkokennoihin sekä tuulimyllyihin (joista ne satavat ympäristöön infraäänen saattelemana). Ja akuthan ovat ongelmajätettä.

"Uusiutuvat" energiat tulevat pettämään pikkujääkauden päästessä käyntiin – ja miljoonat kuolevat pakkaseen (sekä tahallaan aiheutettuun nälänhätään)... Mutta tähänhän tällä kaikella pyritäänkin.

Yhtäältä: energiateollisuus on jo parisataa vuotta tehnyt ihan samaa mitä se nytkin tekee: kusettaa ihmisiä. Saastuttavien energiamuotojen sijaan tarjolla olisi ollut myös saastutamattomia – mutta koska eräät parasiitit halusivat tehdä energiasta loputtoman tulovirran itselleen... 

Sähköstä (jota olisi kaikkialla rajoittamattomasti) maksetaan kaikessa ikuisesti, ja polttoaineista samoin. Infrastruktuurin muutokset ovat kaikki vain samojen loisten rahantekosampoja. Emmihakalat ovat kaupparatsuja, jotka hämärtävät todellisuuden larppaukseksi, ja myyvät "ratkaisuja" enimmäkseen fiktiivisiin ongelmiin – pelottelulla. 

Samat kiskuritahot, jotka ovat edelliset tuhot aiheuttaneet, monopolisoivat myös näitä – yhä uusia ongelmia aiheuttavia – "ratkaisuja". Lasku lankeaa aina kuluttajille, joilla ei ole osaa eikä arpaa ongelmien synnyttämisessä – mutta joita kaikesta syytetään, perusteettomasti, kuten aina.

Ja kuten aina ennenkin: there will be blood.

Ei kommentteja: