2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 13. helmikuuta 2021

Yet to find a single viable sample

 Tilastot ovat mielipidekysymyksiä nykytieteessä:

Mehiläisen mukaan koronaviruksen brittimuunnos leviää selvästi arvioitua nopeammin – Husissa ollaan toista mieltä

Voisiko tämä erimielisyys mitenkään liittyä siihen, että kumpikaan taho ei yhtään tiedä mistä luulee puhuvansa?

Vilkaistaanko, mitä eräällä virologian & immunologian tohtorilla on asiaan sanottavaa?

 I’m a clinical lab scientist and have tested 1500 “supposed” positive Covid 19 samples collected here in S. California. When my lab team and I did the testing through Koch’s postulates and observation under a SEM (scanning electron microscope), we found NO Covid in any of the 1500 sample.

Siis: 1500 positiiviseksi "varmistunutta" cövid-näytettä – joista tarkemmalla tutkimisella ei ainoastakaan löydy häivähdystäkään tästä legendaarisesta ninjaviruksesta. Jännä.

...Mutta tässä tullaan myös siihen pikkuiseen ongelmaan, että virologit eivät tiedä mitä luulevat tutkivansa – edes tämän tutkimuksen tehnyt Derek Knauss.

Kas kun Kochin postulaateilla todistetaan – paitsi "viruksen" olemassaolo – "viruksen" tartuttavuus. Se ei selviä virukseksi oletettua partikkelia katsomalla. 

Elektronimikroskooppi ei todista mitään muuta kuin että löydettävissä on eksosomeja, joita virologit kutsuvat viruksiksi. Missään vaiheessa ei ole todistettu mitään – joten tarinan jatko, vaikka kiitettävää kriittisyyttä osoittaakin, on edelleen pielessä:

What we found was that all of the 1500 samples were mostly Influenza A and some were influenza B, but not a single case of Covid, and we did not use the B.S. PCR test.

Yhdenkään viruksen olemassaoloa ei ole koskaan todistettu – eikä niitä Kochin postulaatteja koskaan noudatettu. Tässäkään tutkimuksessa ei noudateta vaikka niin väitetään. 

Valitettavasti tämän koronaoopperan aikana taajaan väitetään isoloidun virus – muttei ole kuitenkaan tehty niin. En tiedä onko kyseessä suora valehtelu, laiskuus vai ymmärryksen puute – kun myös valtanarratiivia haastavat spesialistit kompastuvat tähän samaan väitösharhaan.

I have yet to find a single viable sample of Covid 19 to work with. We at the 7 universities that did the lab tests on these 1500 samples are now suing the CDC for Covid 19 fraud

Moni eksperttispesialisti on pannut merkille, että mikään tässä koronakerronnassa ei natsaa todellisuuden kanssa – mutta olisi hienoa, jos vähän useampi uskaltautuisi kyseenalaistamaan koko virologian. Kaikki petoksen tunnusmerkit, jotka löytyvät koronapelleilystä, löytyvät ihan kaikessa virologiassa, immunologiassa & epidemiologiassa. 

Jokainen noista lepää tyhjän päällä, nojaten aiemmin faktoina esitettyihin väittämiin, jotka ovat tosiaan vain väittämiä. Sellaisia kuin että "tältä näyttää A-influenssa, ja tältä näyttää B-influenssa, ja körönän pitäisi näyttää tältä". Mitään ei ole todistettu, mutta silti näihin puheisiin suhtaudutaan ikään kuin olisi todistettu kaikki.

Ja siksi meediosto voi täysin surutta jakaa silkkaa huuhaata "tieteenä":

Mehiläisen tutkimissa positiivisissa näytteissä virusmuunnos oli selvästi yleisempi kuin Husin tutkimissa.

Yhdessä lauseessa kaksi tolkuttoman isoa oletusvirhettä: 1) luullaan tiedettävän miltä sarscov2 näyttää, joten 2) osataan erottaa "virusmuunnos" "originaalista". 

Jos arkkitehdit rakennuttaisivat taloja samanlaisilla oletuksilla, eläisimme kaikki sortuneiden talojen raunioissa. Lisäksi arkkitehdit syyttäisivät asukkaita talojen sortumisesta: "Ihmisten pitää nyt ymmärtää, että tiettyinä vuodenaikoina ei kannata olla samalla puolella huonetta, eikä varsinkaan nojata seinään..."

Ei kommentteja: