2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Strip the government

Sveitsissä, missä ollaan ehkä lähimpänä fantisoitua "demokratiaa", on hankkeissa ottaa valtiolta tykkänään pois mahdollisuus koronafasismiin.

Switzerland is holding a referendum on whether to strip the government of its power to impose coronavirus lockdowns

Sentään jossain jotain järjenpilkahdusta havaittavissa... Valtiothan ovat täysin häpeilemättä käyttäneet epätiedettä verukkeenaan sivilisaation purkamiseen – ensin "ihmisen [muka] aiheuttamaa ilmastonkuumenemista" (joka ilmenee muunmuassa ennätyspakkasina ja lumena Saharassa), ja viimeisen vuoden ajan koronapelleilyä, jonka pontevoittamana on tapettu ihmisiä intuboinnilla, ja kutsuttu noita iatrogeenisiä murhia "koronakuolemiksi"...

Terveysfasismihan on riekkunut vuosikymmeniä, vaikkapa rasvakammon muodossa, jolloin ihmisiä on tapettu statiineilla – tai "syöpähoitoina", joissa työnnetään sinappikaasua suoneen. Ihmiset tapetaan "hoitamalla" – monesti tauteja joita ei ole olemassa –, hitaasti mutta varmasti.

Kaikki tämä sairaushuoltamopuoskarointi jatkuu haplöösien kansanetuilijoiden mandaatilla aina vain – vaikka hyvin on tiedossa, että narratiivi on yhtä perseestä kuin uusin koronanjäljityskikka, jossa nimenomaan haetaan tätä hengityselintautia perseestä. (Allaoleva video lienee vedätystä – pumpulipuikon pyöräytyksen anuksessa ei luulisi olevan ihan noin rampauttava kokemus – mutta kun koko "uusi metodi" lienee vedätystä sekin [kuin myös koko koronasirkus™]...)


    

Tähän on varmaan innoitus löydetty jahtaamalla ninjavirusta viemäreistä. (Tai ehkä oman elämänsä diktaattorit vain haluavat nähdä miten räikeää pelleilyä ihmisten kustannuksella voi harrastaa ennen kuin alkaa defenestrointi?)

Jyväskylässä jyllännyt virus ei ollut nopeasti leviävää virusmuunnosta

Ei tietenkään ollut. Yhtäkään virusta ei ole koskaan todennettu. Ikinä. ...Joten "muunnoksesta" höpiseminen on harhaista fabulointia.

 – prosentti jyväskyläläisistä on tällä hetkellä karanteenissa

Nämä "karanteenit" ovat täysin rikollista terveiden ihmisten vangitsemista. Tämä mihinkään perustumaton sanelupolitiikka on patologista mielisairautta – joka jatkuu ja pahenee tasan niin kauan kuin ihmiset suostuvat tarjottua myrkkyä nielemään.

Harmi vain, että suomalaisilla on tunnetusti aivan helvetin pitkä pinna – ja taipumus ajatella, että ilmiselvä valehtelu ei mitenkään voi olla ilmiselvää valehtelua. Että olen vain liian tyhmä tajutakseni miksi tämä ilmiselvä valehtelu on kuitenkin todenpuhumista. Että eksperttispesialistit tietävät paremmin, koskapa tykkäävät heilutella titteleitään höpöjuttujensa "perusteina".

Tarina muuttuu päivästä toiseen. Tilastoja paisutellaan ja väärennetään sumeilematta. Käytetään diagnosointiin "testiä", jota ei edes kehittäjänsä mukaan voi käyttää diagnosointiin. Niputetaan kaikki mahdolliset oireet cövidiksi – mutta ilmiselvät, täysin kokeellisesta GMO-"rokotteesta" johtuvat vauriot sivuutetaan systemaattisesti "sattumina". Pimitetään tietoa. Sensuroidaan tietoa. Vaietaan loputtomista etupiiriristiriidoista. Käytetään mallinnoksia, jotka on moneen kertaan todettu täysin virheellisiksi. Pakotetaan ihmisiä toimimaan luonnottomasti.

Jatkuva valehtelu ei ole jatkuvaa valehtelua, koska heiluttelemme kovana sykkiviä titteleitä naamojenne edessä.
Terrorin ja Hysterian laitos suosittelee hiilidioksidin hengittämistä, ja suonensisäisiä myrkkyjä. Ja kaiken pelkäämistä. Jatkuva pelkotila edistää terveyttä, sanoo Terrorin ja Hysterian laitos. Terrorin ja Hysterian laitos haluaa että kaikki pelkää koko ajan olemattomia asioita. Sellainen tuo kivasti bisnestä.

Ei kommentteja: