2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 25. helmikuuta 2021

Pitää olla "oikeasuhtaisuutta"

 Paskapuhetta:

Oikeusministeri Henriksson: Emme tule ottamaan käyttöön valmiuslakia, valtuuksia ei käytetä enempää kuin tarvitaan – näin hallitus aikoo toimia

Teillä ei ole mitään valtuuksia. Te olette rikollisia. Te olette myyneet maanne käärmeöljykauppiaille (ja energiateollisuudelle yms., mutta keskitytään nyt vain tähän yhteen sektoriin tällä erää). 

Maanpetos. Valtiopetos. Rikos ihmisyyttä vastaan.

Psykopaattien äänitorvi. Lääketeollisuuden huora.
– Kaikessa, mitä hallitus tekee, pitää olla oikeasuhtaisuutta. 

Pitää, pitää. Ei vain ole ollut. 

Se, että nämä pässit eivät (vielä) langeta ulkonaliikkumiskieltoa, ei ole mikään palvelus. Kyse on luovuttamattomista oikeuksista, joihin nämä parasiitit haluavat kajota kaikin mahdollisin tavoin – mutta "valitettavasti" he voivat edetä äänestäjiensä totaaliraiskaamiseen vain hitaalla hivutuksella. 

Koska meitä normaaleja ihmisiä on näihin epäihmisiin nähden aika moninkertainen määrä, liian nopeasti suoraan raiskaukseen siirtyessään nämä häiriintyneet diktaattorit tultaisiin hävittämään nopeasti, hyvin väkivaltaisesti ja todella perusteellisesti – jotta kaltaisensa eivät ainakaan pariin sukupolveen pääse toteuttamaan mielisairaita fantasioitaan. 

Siksi tämä soutaminen & huopaaminen: ulkonaliikkumiskielto? Ei ulkonaliikkumiskieltoa (vielä). Maskipakko? Ei maskipakkoa (vielä). Ainakaan kaikille kaikkialla. Rokotuspakko? Ei vielä, ei kaikille. ...mutta nämä kaikki asiat nostetaan esiin yhä uudestaan, jotta ne voidaan ennen pitkää todellakin ottaa käyttöön kaikki, ja lopullisesti.

Nämä kultit testaavat jatkuvasti, kuinka pitkälle voivat rikollisen tunkeutumisensa ulottaa. "Mitäs jos alistaisimme teitä näin?" "No ette kyllä!" "Seelvä, alistamme siis toisella tavalla."

Mutta eiväthän nämä muutakaan osaa. Psykopaatti etenee vain yhteen suuntaan – eikä koskaan lopeta.

Ei kommentteja: