2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 15. helmikuuta 2021

Keskustelua "erivapauksista"

Mielipuolinen totalitarismi etenee – piittaamatta siitä, että mikään ei perustu mihinkään:

Britanniassa karanteenihotellit tänään käyttöön

...eli natsisaksan ghettojärjestelmä ei enää olekaan varoittava esimerkki siitä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Koronakokoomuksen Korona-Kirkkala jatkaa johdonmukaisesti tuhoamispolitiikan ihannointiaan.

Terveysfasismia harrasti myös Japani valloittamillaan alueilla. Tässä suoritetaan bakteriologista "tutkimusta" kiinalaisilla.

Otetaan satunnainen 22 ihmisen joukko. Yksi tästä joukosta on psykopaatti. Meistä jokainen on törmännyt näihin ihmisiin, jotka ovat täysin kykenemättömiä empatiaan – tai tuntemaan syyllisyyttä mistään. Joille muilla ihmisillä on vain välinearvo. 

1:22; jokaisesta koululuokasta löytyy vähintään yksi. ...mutta huomataanko sitä? Ei tietenkään: nämähän ovat manipuloinnin mestareita. Heidän seuransa jättää ehkä tyhjän ja likaisen olon – mutta he myös pitävät huolen, että luulet olevasi ainoa jolle tämmöiset fiilikset jäävät. Että sinussa itsessäsi on jotain vikaa; muut näyttävät suorastaan ihannoivan tätä oman julkisivunsa hinkkaamiseen erikoistunutta ihmistä.

Nämä ihmiset eivät koskaan myönnä olleensa väärässä minkään asian suhteen. He eivät myönnä sanoneensa niitä asioita joita ilmiselvästi ovat väittäneet. Heille ei tuota mitään ongelmia sanoa yhtä ja tehdä toista – ja nämä ihmiset kansoittavat kaikki virat, joissa pääsee päättämään miten toisten ihmisten pitää elää.

Shiro Ishiin johdolla Japani suoritti ihmiskokeita, joiden julmuudelle Mengelekin jäi toiseksi. Mitä Ishiille tehtiin sodan jälkeen? Ei mitään; hän jatkoi elämäänsä vapaana miehenä – ja hänen perintönsä elää bioaselaboratorioissa tänäkin päivänä. Hänen kidutuskomppaniansa jäsenet löysivät itsensä "terveys"ministeriöstä virkamiehinä – koska "terveydenhuolto" on eufemismi sodalle, jota käydään omaa kansaa vastaan.


THL käy keskustelua korona­rokotusten suomalaisille tuomista erivapauksista, joita voisi tulla jo yhden annoksen jälkeen

Psykopaattien "keskusteluissa" puhutaan ihmisen luontaisista oikeuksista "erivapauksina" – vaikka tässä on kyse eräänlaisesta luottovankijärjestelmästä, jota rakennetaan keskelle globaalia ihmisoikeusrikosta... ja luottovangin status myönnetään painostuksen alla suoritettuun ihmiskokeeseen suostumisesta.

Cathay Pacific adds mask exemption for premium passengers

Rahvaalle on aina eri säännöt kuin bättre folkille. "Terveydenhuolto" tarkoittaa ihan mitä sen vain väitetään sanottavan:

Kaleva: Oulun yliopistollinen sairaala sulkee osan leikkaus­saleistaan kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi

Psykopaatit hallitsevat "priorisoinnin" – varsinkin sellaisen, jonka perusteet ovat täysin keksittyjä.

Kehitysvammaisille on annettu elvytyskieltoja pandemian aikana Iso-Britanniassa – "Shokeeraavaa syrjintää"

Meediosto valitsee melkoisen sumealla logiikalla, mikä milloinkin on "shokeeraavaa". Me normaalit ihmiset tiedämme, että näitä elvytyskieltoja on tarjoiltu ihan kotikamaralla "hoivalaitoksissa" – mutta sehän ei ole "shokeeraavaa"...

Joku antropologi joskus pani merkille, että eskimoiden joukossa ei ollut lainkaan psykopaatteja. Hän kysyi mistä tämä oikein mahtoi johtua. He kertoivat, että kun joku alkaa oirehtimaan käyttäytymismalleja, jotka tulisivat pidemmälle kehittyessään rikkomaan yhteisön... Tällainen yksilö viedään metsästysretkelle, ja yksinkertaisesti jätetään johonkin mistä hän ei enää palaa. Toinen versio tästä metodista on se, että psykopaatti yksinkertaisesti viedään johonkin kauas, ja pudotetaan jäiseen veteen.

Jokatap; hän ei koskaan palaa. Hänestä ei puhuta, hän ei ollut olemassa. Hänelle ei järjestetä jäähyväisiä eikä muistotilaisuuksia. 

Psykopaatit eivät parane. He eivät koskaan muutu. He perimmäisen luonteensa mukaisesti rikkovat aivan kaiken ympärillään – ja meidän koko mielisairas yhteiskuntamme on psykopaattien rakentama. 

Tämän psykoottisen järjestelmän rakentaminen ja ylläpitäminen vaatii vain sen, että suurin osa ihmisistä kieltäytyy näkemästä ilmiselvää todellisuutta.

Ei kommentteja: