2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 5. helmikuuta 2021

Liputtaa, avata ja palauttaa

 Koronakultin ihmisoikeusrikolliset jaksavat hivuttaa fasismiaan:

Palta liputtaa koronapassin puolesta: ”Voisimme avata turvallisesti yhteiskuntaa ja palauttaa luottamusta tulevaan”

Todentamattomiin mielikuvitusmörköihin perustuva kansalaisten kyttäys ei palauta minkäänlaista luottamusta. Luottamus palaa vasta sitten, kun jokainen koronafasisti on potkittu duunistaan pihalle, ja pehmustettuun koppiin loppuiäkseen.

Ja tämähän on siis edelleen täysin laitonta toimintaa:

Article 3 – Human dignity and human rights

1. Human dignity, human rights and fundamental freedoms are to be fully respected.

2. The interests and welfare of the individual should have priority over the sole interest of science or society.

Article 6 – Consent

1. Any preventive, diagnostic and therapeutic medical intervention is only to be carried out with the prior, free and informed consent of the person concerned, based on adequate* information. The consent should, where appropriate, be express and may be withdrawn by the person concerned at any time and for any reason without disadvantage or prejudice.

*Päätellen siitä, miten umpiluista viestintää tässä on vuoden joutunut katselemaan... näillä fasisteilla ei ole itselläänkään mitään käryä ajamistaan asioista – joten yhdelläkään heistä ei ole minkäänlaista kompetenssia arvioida, miten adekvaattia kenenkin ymmärrys näistä asioista on. 

Kaikki "koronatoimet"™ on olleet koko tämän ajan rikollista toimintaa: maanpetos, valtiopetos ja rikos ihmisyyttä vastaan.

Ei kommentteja: