2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 1. syyskuuta 2020

Meedioston koronakoraanit

Huumorilehti Demokraatti yrittää päinvastaispuheen maailmanennätystä:

Koronarajoituksia protestoidaan, WHO kannustaa vuoropuheluun – ”Mikään maa ei voi teeskennellä, että pandemia olisi ohi”

😂 "kannustaa vuoropuheluun"!
Vuoropuhelua Australiassa. Tällä kuristettavalla naisella olisi lääkärintodistus siitä, että hän ei voi pitää maskia (josta toki ei muutenkaan ole mitään hyötyä [mutta haittaa kyllä jokaiselle]), mutta konstaapelilla on kiire nostaa hänet ensin seinälle, ja taklata sitten maahan, jotta pääsee israelilaiseen tapaan nojaamaan polvella kaulalle. Koska halutaan suojella ihmisiä.
Miksi mikään maa ei muka voisi teeskennellä että pandemia on ohi? Koko pandemia on teeskennelty! Koronakriisi™ on poliittinen flunssa. Ei ole olemassa koronavirusta, eikä se ole aiheuttanut mitään. 

Poliittiset toimet sen sijaan on nostaneet vaikkapa itsemurhien määrän suoraan katon läpi – koska kaikki mitä säädetään, kaventaa ihmisten elämää jatkuvalla vainoharhan ruokkimisella.
Tässä puetaan alamaiselle väkisin kuonokoppa, joka vähentää happea elimistössä, ja lisää hiilidioksidia; kerää mikrobeja, nostaa kortisolia, laskee immuunitasoa jne.
Koronavilkku epäilemättä osaltaan pitää ihmiset varpaillaan. Näemmä jo puoli miljoonaa lammasta on ladannut tämän vakoiluohjelman kannettavaksi koko ajan mukanaan. #Casedemic tulee tekemään komeita lukuja.

Mutta mielenosoituksista. Kun meediosto kiinnitti (hyvin vastahakoisesti) kaiken huomion Saksan mielenosoitukseen...
"18000" "natsia"
...jäi kätevästi täysin huomioimatta että samoja farmakofasismin vastaisia mielenosoituksia oli ympäri Euroopan.
Väkeä matkalla Trafalgar Squarelle. Montako ihmistä meedioston laskuopin mukaan on liikkeellä? Ei yhtään. Mieluummin ollaan ihan vaan hiljaa asiasta.
Mutta mielenosoituksethan ovat meedioston lemppariaihe! Katsotaanko vähän sanavalintoja, ja aiheen rajausta? Katsotaan vaan:

Kymmenet tuhannet ihmiset osoittivat jälleen mieltään Minskissä – Lukašenkaa vartioivat panssaroidut sotilasajoneuvot

Ihmiset osoittavat mieltä valtiofasismia vastaan – ihan kuin Lontoossa tai Zürichissä tai Madridissa tai Berliinissä. Raportoinnin sävy vain on täysin eri (jos siis vaivaudutaan mitään raportoimaan):

Saksan sisäministeri paheksui koronankieltäjien riehumista

"Koronankieltäjien riehumista," sanoo valtiofasisti.

Berliinissä pidätettiin satoja koronaprotestoijia

Valko-Venäjän kohdallahan tästä nostettaisiin hirveä meteli – mutta tässä tapauksessa fasismille hurrataan.

Mites Libanon?

"Libanonin nuoriso vaatii muutosta" – 85-vuotias presidentti Aoun ehdottaa maan hallinnolle sekulaarista pohjaa

Jahans. "Nuoriso" on nyt se, joka "vaatii muutosta". Ja mikä se muutos on?

Libanon nimitti uudeksi pääministeriksi Mustapha Adibin - Hän lupaa uudistaa maata ja hakea IMF:ltä apua jälleenrakentamiseen

Sattumoisin tuota vanhaa linkkiä klikatessa vastaan tuleekin ihan erilainen otsikko:

Ranskan Macron suuntasi Beirutin-vierailunsa aluksi 85-vuotiaan laulajan luokse – Libanonin uudeksi pääministeriksi nousi Mustapha Adib

Jaha? Ja miksiköhän IMF on poistettu aihepiiristä vähin äänin? Miksi ihmeessä? Se laitos, joka tulee tuhoamaan Libanonin talouden vielä pahemmin kuin se attentaatti, jonka väitetään aiheutuneen hallituksen leväperäisyydestä. Lainataan kovasti paljon rahaa ihmisille, joilla ei ole valinnanvaraa – ja ulosmitataan kaikki luonnonvarat yms. ylikansallisille yhtiöille.

Hmm. Onkohan missään koskaan tapahtunut vastaavaa ennen? Missään? Ikinä?

Samaan aikaan kun Libanonia kammetaan maallisemmaksi:

Koraanin polttaminen johti totaaliseen kaaokseen Malmössä – sadat mellakoitsijat kivittivät poliiseja ja polttivat autoja

...ja sama siis Oslossa. Kumpaa nyt halutaan: sekularismia vai islamismia? Meedialle tuntuu olevan ongelmallista se, että kaikkien ei-muslimien tappamista vaativa opus on poltettu. 

Fanatismi on lietsottua idiotismia. Jos sen seurauksena palaa satunnaisten sivullisten elinkeinot ja elämät – kyse on masinoidusta operaatiosta, jolla halutaan kylvää pelkoa ja toivottomuutta.

Näiden pohjoismaita riivaavien mellakoiden syy löytynee meedian mielestä yhtään hakematta rasismista, vaikka islam ei olekaan rotu. Mutta kuten tiedetään, rasismiin kykenevät ainoastaan valkoiset – ja mikä hyvänsä voi olla rasismia jos niin halutaan.

Meediosto on nilkkien megafoni. Kaikki, mitä meediostossa sanotaan, on todennäköisesti kaikin tavoin päinvastoin. Mitä meediassa hoetaan, on epätapahtuma tai lavastus – tai masinoitua ääliöintiä. Se, mikä vaietaan, on todennäköisesti jotain johon kannattaisi suhtautua vakavasti.

Ei kommentteja: