2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 22. helmikuuta 2021

Tänään raportoitu yhteensä

 Lääkärit jatkavat potilaidensa murhaamista, ja meediosto kääntää kaiken ylösalaisin – kuten aina:

THL: Suomessa 7 uutta koronakuolemaa

Ihan koska tahansa Terrorin ja Hysterian laitos tulee vielä todistaneeksi, että "koronavirus" on todella olemassa, ja aiheuttaa sitä mitä ilman mitään todisteita väitetään.
Terveyden ja hyvinvoinnin hautakivi pimentää maailmaa, koska sitä varten se on olemassa.

Suomessa on tänään raportoitu yhteensä seitsemän uutta koronavirukseen liittyvää kuolemantapausta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

"Koronavirukseen liittyvä kuolemantapaus" ei ole sama asia kuin "koronakuolema". Jälkimmäinen on törkeä vale, ja edeltäväkin todentamaton oletus, jota ei tue mikään. ...Mutta Terrorin ja Hysterian laitoshan on lauma lääketeollisuuden huoria, jotka valehtelevat palkkansa eteen. ...ja se palkkahan maksetaan kansalaisilta ryöstetyillä rahoilla, koska kyseessä on rikollissyndikaatti.

Sairaalahoidossa on tällä hetkellä 170 ihmistä, joista teho-osastoilla on 30 potilasta.

...vaikka tämä olisi vitamiineilla hoidettavissa. Mitä välii?

Virusmuunnoksia on todettu tähän mennessä yhteensä 556 kappaletta. Näistä 530 on Britannian muunnosta, 25 Etelä-Afrikan ja yksi Brasilian muunnosta.

...vaikka alkuperäistäkään virusta ei ole koskaan isoloitu. Mitä välii? Eiköhän ruveta jatkossa nimittämään jokaista "varmistettua" tapausta suoraan erilliseksi muunnokseksi. Koska: mitä välii?
Taudin ilmaantuvuus on kasvanut 11 sairaanhoitopiirin alueella. Ilmaantuvuusluku kertoo tautitapaukset kahden viikon ajalta sataatuhatta asukasta kohden.
Ilmaantuvuus ei ole kasvanut. Ilmaantuvuusluku ei kerro yhtikäs mitään. 
Nämä ihmiset seisovat naamasi päällä. Nämä ihmiset haluavat tappaa sinut. Nämä psykopaatit kurjistavat sinusta kaiken elämän ulos – ja tuo vasemmanpuoleinen Jussi "I assure you that despite everything I actually am" Sane onkin jo ylennetty WHOn ylempien terroristien joukkoon.

Ei kommentteja: