2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 9. helmikuuta 2021

Painostusta henkiseen "hyvinvointiin"

Typerät pässit jaksavat hölistä:

Ainakin 26 kuollut Himalajan jäätikön romahdettua Pohjois-Intiassa – tuhoisa tapahtumaketju voi olla vasta alkua sille, mitä ilmaston lämpeneminen tuo tullessaan

 Juuri pari päivää sitten selitin mistä näissä romahduksissa on kyse – eikä sillä tietenkään ole mitään tekemistä antropogeenisen ilmastonkiehumisen kanssa – mutta näillä leipäpapeilla ei ole mitään kiinnostusta siihen, mistä todellisuudessa on kyse.

Nämä lopunajan saarnaajat saavat palkkaa siitä, että lurittelevat ihmisille järjettömiä legendoja. He ovat mainosmiehiä, joiden "viesti" on pelkkää meteliä. Kun möykkää jatkuvasti samaa skeidaa äänekkäämmin kuin muut... Saadaan myytyä haitallista infraa, joka tulee pettämään juuri silloin kun sitä eniten tarvittaisiin.

Mutta uhrimenot jatkuvat, koska uskonto on paras tapa paimentaa ihmisiä kuin tyhmiä nautoja.

Näin Suomi selviää tulevista kriiseistä: huippututkijat ehdottavat tehokkaita ilmastotekoja, medialukutaidon vahvistamista ja panostusta henkiseen hyvinvointiin

Äärioikeammiston inkvisitio: kidutamme sinua kunnes tunnustat harhaisen maailmankuvamme.

Ei kommentteja: