2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 20. huhtikuuta 2020

There will be blood

Mitä vesivoima tekee? Pyörittää turbiinia. Mitä tuulivoima tekee? Pyörittää turbiinia. Mitä ydinvoima tekee? Lämmittää vettä, jonka liike pyörittää turbiinia. Mitä tekee kivihiilivoimala? Lämmittää vettä, jonka liike pyörittää turbiinia.

Mitä turbiinin pyörittäminen synnyttää? Sähkövarauksen. Ja mitä meille myydään? Hyrränpyöritystä, vähittäiskaupalla kohdusta hautaan. Tämä on Rockefellerin bisnesmalli.

Aiemmin sahat toimivat kosken varrella, mutta nykyään ne ostavat energiansa erikseen laitoksilta, jotka pyörittävät hyrrää. Tai oikeammin välittäjäverkostolta, joka vain myy mitä muut tekevät. Tämä on rockefelleriläinen tapa toimia: välimiehet kuorivat kermat, ja varsinaiset tekijät nuolevat näppejään.

Samaan aikaan kun D. Rockefeller valtasi lamppuöljymarkkinat, hänen alaisensa Edison varasti yksinoikeuden sähkölampun tuottamiseen – ja ajoi Teslan ulos markkinoilta (vaikka Tesla ei edes ollut markkinoilla; hän valjasti maapallon tuottamaa ilmaista sähköä) –, ja Edisonin alainen/kaveri Ford liukuhihnaili auton tuotannon. 
Tämä ei ollut mikään uusi keksintö – me vain emme tunne historiaa yhtään.
Polttomoottorihan oli ollut käytössä jo sata vuotta, mutta nyt se valjastettiin rahantekoon. Edistys on siit'edes ollut vain uutuudenviehätyksen synonyymi: uusia ominaisuuksia vielä vähän kalliimmalla. Tai siis vanhoja ominaisuuksia uudestaan paketoituina – varsinaiset innovaattorit ulos ostettuina, patentit firman taskussa.

Kaikki, mikä voidaan liukuhihnottaa, liukuhihnotetaan – ei siksi että se olisi kätevää, vaan siksi että prosessin monimutkaistuessa on mahdollisimman hankala seurata mihin rahat kulkevat. Koska kaiken tarkoitus on rahan tekeminen, sen virtaus alkulähteelle – mikä onkin sopivan paradoksaalinen vertaus, koska tässä on kyse asioiden tekemisestä takaperoisesti:

Sen sijaan, että valjastettaisiin hyötykäyttöön se energia, joka on plugattavissa suoraan maasta (ja käytettävissä tästä ikuisuuteen), tehdään koko operaatio niin monimutkaiseksi, että kukaan ei enää pysy kärryillä siitä miten se töpselistä virtaava juissi oikein tehdään. Maksetaan siitä, mikä voisi olla ilmaiseksi käytössä.

Ja moisen puhuminen herättää välittömästi epäuskoista tuhahtelua, koska Rockefeller liukuhihnoitti myös lapsityövoiman – eli koululaitoksen. Tästä hyvästä ihmisten todellisuuskäsityskin on vinossa, joten tietyt konseptit eivät vain tunnu järkeviltä. Tämä taas on aivopesun tulosta.

Tiedostan kyllä, että kadotin taas vähintään puolet lukijoista. Kuten Twain ei sanonut: "Ihmisille valehtelua vaikeampaa on vakuuttaa heidät siitä, että heille on valehdeltu." Jos joku kyseenalaistaa perustavanlaatuisilta tuntuvia "faktoja", ensimmäinen reaktio tietysti on vähättely; ihmisaivot toimivat näin. Ensin vaietaan, sitten vähätellään, sitten vimmatusti vastustetaan – kunnes lopulta (ei suinkaan myönnetä aiempaa katsomusvinoumaa, vaan) ollaan kuin asia olisi ollut yleistä tietoa aina ennenkin.

Joten ilmainen sähkö? Maapallo itsessään on valtava generaattori. Tai generaattorin osa, käämi. Ehkä aurinkokunta on generaattori? Skaalalla ei niinkään ole väliä, mutta sähköä on tuotettavissa ihan yksinkertaisella maston pystyttämisellä. Maan magneettikenttä pitää yllä jatkuvaa sähkövarausta, joka on sen verran valtava, että ihmiskunta ei mitenkään kykene "riistämään" sitä vaikka miten tarkkaan valjastaisi. 

Sen sijaan me pyöritämme pikkiriikkisiä hyrriä, joilla me keitämme vettä, ja näille vedenkeittäjille me maksamme loputtomiin ylihintaista osamaksua jostain, joka jo valmiiksi ympäröi kaikkia ja kaikkea joka hetki. Jotain joka voisi olla ilman veloituksia käytössä aina ja aina.

"Mutta eihän maailma pyöri ilman rahaa!" Ilmainen ei jotenkin tunnu järkevältä.

Me käymme sotia näiden hyrränpyörittäjien puolesta. Me näännytämme ihmisiä nälkään näiden hyrränpyörittäjien puolesta. Me myrkytämme ihmisiä lääkkeillä – koska lääketeollisuus on rockefelleriläinen liukuhihna, jonka viraaliset mainoskampanjat tunnetaan nimellä "pandemia"; jonka kauppamiehet pukeutuvat teurastajantakkeihin; jonka tuotteet on hitaasti vaikuttavia myrkkyjä, jotka ehkäisevät ennen kaikkea ajattelua – koska ajattelu on viimeinen asia jota liukuhihnalla kaivataan.

Ylivoimaisesti suurin osa allopatiasta on idiopatiaa, kuten tämän viimeisimmän villityksen kehityksestä nähdään: yhtään ei tiedetä mitä ollaan tekevinään, mutta kauheasti hosutaan. Mikään mallinnos ei anna samaa tulosta kuin yksikään aiemmista, mutta viimeisin on aina se, jonka mukaan paniikkia nostetaan. Allopatialla ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa.

Tästä väitteestä toki lääkärit suuttuvat – he kun eivät ole edes tajunneet tekevänsä epätiedettä. Eihän se voi mitenkään pitää paikkaansa, että kaikki päähän tungettu nippelitieto olisi ihan vain konseptionaalista hypoteesia konseptionaalisen hypoteesin päällä?

"Näkymättömät viholliset" toimivat täydellisesti rockefelleriläisittäin. Vuosikymmenet ihmisiä on myrkytetty statiineilla, kun yksi elimistön elintärkeistä komponenteista on vilifoitu. Ihmiset kuolevat "hoidosta huolimatta" [siis itse hoitoon]. Kolesterolilääkitys on massamurhaamista, joka jatkuu yhä vain ja edelleen – ja jotenkin tuo väite vain ei tunnu järkevältä? Koska meille on jo vuosikymmeniä tolkutettu joka rööristä, että rasva on vaarallista (mutta sokeri vain vähän, no, haitallisehkoa... suurina annoksina! Mutta muistakaa nyt hyvänen aika mussuttaa jotain aina tunnin välein), niin rasvahan sitten on vaarallista. Toisto on totuutta.

Toisto on totuutta.

Toisto on totuutta.


Toisto on totuutta.



Toisto on totuutta.

Ai niin, ja D. Rockefellerin faijahan oli käärmeöljykauppias – kuten kaikkien pitäisi tietää, muttei tiedä.

Ei kommentteja: