2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 12. helmikuuta 2021

Kuitenkin yhä käytettävä

 Koronakokoomuksen äärifasistit eivät ymmärrä mitä ihmisoikeudet ovat:

Vihreä passi palauttaa elämän – näin rokotetut saavat etuja takaisin

Äärifasistit tässä kuvittelevat, että heidän ajamansa tahallinen terveyden vaarantaminen ja pakotettu ruumiillisen vahingon tuottaminen "palauttaa" "takaisin" luovuttamattomia perusoikeuksia – joiden epääminen on siis törkeä ihmisoikeusrikos. Ja ruumiillisen vamman tuottaminen poliittisista syistä on tietty rikos ihmisyyttä vastaan

Mutta nämähän ovatkin fasisteja.

Israelissa todistuksen immuniteetista saa jo lähes joka neljäs kansalainen.

...ja esimerkkiä haetaankin sattuvasti natsivaltiosta, joka on vanginnut alueen varsinaisen väestön keskitysleireille, joita pommittavat taajaan. Ilmankos.

Passin haltija ei joudu karanteeniin oltuaan tekemisissä tartunnan saaneen kanssa. Passin haltijan ei tarvitse eristäytyä matkustettuaan korona-alueelle. Passin haltijaa ei tarvitse testata hänen päästäkseen eristetyille turistialueille.

Tiedättekö kenellä ei ole minkäänlaista passia? Palestiinalaisilla – jotka ovat siis etnisesti segregoituja ulkoilmavankeja omassa maassaan. Kuulostaa koko ajan paremmalta tämä koe-eläimeksi pakottaminen.

...Jokainenhan varmaan jo on ymmärtänyt, että tämä "rokote" ei suojaa ketään "tartunnoilta" (jotka ovat toki nekin todentamaton, harhainen konsepti) – ja että tämä "rokote" on täysin kokeellinen, eikä sillä ole edes varsinaista myyntilupaa, (mutta perusteettoman poikkeustilan verukkeella sitä silti työnnetään ihmisiin)? ...Vaikka eläinkokeet aikaa sitten kertoivat, että mRNA-rokote tulee niittämään ruumiita.
Passin haltijan on kuitenkin yhä käytettävä maskia julkisilla paikoilla ja pidettävä turvavälejä.

Tottahan toki! Mikään ei muutu; poikkeustila pysyy päällä – koska tällä riemuidiotismilla ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa. Kyseessä on puhdas vallan väärinkäyttö. Ja kuten Israel National News kertoo:

'Side-effects of second dose of vaccine are even worse than from the first dose'

...mutta tämänhän koronakokoomuksen fasistisanomat unohtaa mainita, toki.

Israelin miehityshallinnon terveyshuollon täsmäisku Gazassa – yksi monista.

Ei kommentteja: