2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 9. helmikuuta 2021

Evät raajoiksi, ja muita kaupunkilegendoja

Kognitiivinen dissonanssi tänään:

Tutkijoilta uskomaton havainto: "Vain yksi geenimuutos ja kalan evät alkavat muuttua raajoiksi"

Tämä siis samaan aikaan, kun ihmisille tyrkytetään kokeellista geeniterapiaa "rokotuksina". Yksi geenimuutos muuttaa evät raajoiksi, mutta silti vitamiininpuutoksesta johtuvaa kausiflunssaa halutaan hoitaa muuttamalla geenejä?

...En itse asiassa juurikaan usko, että edes synteettisillä proteiineilla saadaan aiheutettua juuri mitään – mutta jos halutaan näiden koronatumputtajien teorioita edes hiukan uskoa: koronarokotteet itse asiassa aiheuttavat tunnistamattoman patogeenin hyökkäyksenä autoimmuunireaktion, joka pitkittyessään on yhtä kuin AIDS.

AIDShan oikeasti on mielikuvitustauti sekin. HIV-nimistä virusta ei sitäkään ole olemassa. Kaikki "virukset" ovat propagandan välineitä, joilla pyritään kaventamaan ihmisten elinpiiriä ja vapautta. Ja tappamaan ihmisiä "hoidoilla". Rokotteissa tätä virkaa toimittaa adjuvantti, joka on puhtaasti myrkkyä.

Bättre folk pitää proleja tilanhaaskuuna. Hyvää palvelusväkeä on hankala löytää, kuten taajaan toistettu lentävä lause jaksaa hokea – joten ylimääräisestä väestä pitää hankkiutua eroon. Ja koska tällä ylimääräisellä väellä ei ole mitään merkitystä, heille on ihan oikein vähän kärsiä matkalla ulos.

Eugeniikka ei ole mikään menneisyyden natsisalaseura. Se on eliittinä itseään pitävien johtonuora. Sama poppoo esittelee jatkuvasti yhä oudompia "teorioita" [narratiiveja], joilla pitää ihmiset kiireisinä sabotoimassa omaa maailmaansa. Näistä evoluutiokirkko on vanhimpia – ja transhumanismikirkko uusimpia.

Välissä on uskonkappaleita, joissa ihminen vaikuttaa kaikkeen, muttei mahda millekään mitään. Kerrotaan, miten korporaatioiden aiheuttamat tuhot ovat itse asiassa asiakkaiden aiheuttamia, vaikka heille ei ole jätetty valinnanvaraa. Joka viikko uusia kampanjoita, joissa kerrotaan miten rahvas on koko elämänsä toiminut väärin; tällä viikolla meitä opastetaan siinä, miten auto lämmitetään oikein (eikä katastrofaalisesti kuten kaikki ovat aina tehneet).

Genetiikka on yksi monista lahkoista, jossa on jotain ihan faktuaalista, ja loput magiaa. Meidän kunkin genomi rakentuu kymmenistä (vai oliko se sadoista) miljardeista emäspareista. Emäspareja on tasan neljä, joten PCR-"testin" etsimiä sekvenssejä löytyy joka ainoan ihmisen joka ainoasta solusta muutamankin kerran.

...siis jos haluaa ajatella, että "solut" ovat todellinen konsepti. Soluja ei voi tarkkailla elävässä kropassa. Kaikki mikroskoopin alle tuodut solut ovat kehosta irrotettua matskua, ja kaikki mikä irrotetaan kehosta, on kuolevaa materiaalia

Kudos on elävää materiaalia, solut kuolevaa kudosta. Kun kudos hajoaa, nähdään soluja. Ja kun solut hajoavat, nähdään "viruksia". 

Ihminen on vettä, alkuaineita ja sähköä. Allopaatit ja evolutionistit tarkkailevat kuoleman prosessia [sähkövarauksen hiipumista], ja kuvittelevat katselevansa elämää. Heidän "teoriansa" vaativat uskomista, koska niitä ei koskaan pystytä todistamaan. Ne ovat kuolemankultteja, jotka vaativat ihmisiltä pelastusrituaaleja

Virologia on eskatologiaa. Ilmastointiskientologia on eskatologiaa. Transhumanismi on eskatologiaa. Nämä ihmiset pelkäävät kuolemaa niin paljon, että tappavat muita, uhrina.

Jokainen on varmaan pannut merkille, miten vaikkapa "ylikansoittumisesta" horisevat eivät suinkaan ikinä tarjoudu poistamaan itseään yhtälöstä; jonkun muun™ pitää kuolla tai olla syntymättä. Kaikki on aina jonkun muun syytä – vaikka useimmiten nämä eskatologiat ovat aivan liian suppeita selittämään mitään (ja siksi suurin osa kaikista "tieteenaloista" on sepitelmää: pitää tuottaa tekstiä, jotta oma tieteenala saa rahoitusta).

Tiede on läpeensä poliittista, ja suurin osa siitä on räikeässä ristiriidassa todellisuuden kanssa. Mutta kun paradigmoista tehdään fanfiction-tyyliin yhä rönsyävämpiä, ei kukaan enää tiedä mistä puhutaan. ...Tilanne, joka ikiliikkujana "vaatii lisää tutkimusta" – ja uskoa: "vielä se vastaus joskus löytyy sieltä". Jumalahiukkanen. Jumalgeeni. "Kaiken teoria".

Kokonaisia tieteenlajeja, jotka on perustettu täysin väärään pohjaoletukseen. Tiede ei ole tiedettä vaan kulttitoimintaa.

Ei kommentteja: