2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 8. helmikuuta 2021

Vain joka neljäs ei ampuisi itseään päähän kun eksperttispesialisti käskee

 Mitäpä mielipide"tieteessä" tänään?

HS-gallup: 75 prosenttia suomalaisista ottaisi koronarokotteen – halukkuus ottaa rokote on kasvanut huomattavasti

Näin. Huoraaminen jatkuu ihan kaikkien lehtien kertoessa, miten yksi lehti on haastatellut 100% kaikista suomalaisista. 

75% kaikista maailman koskaan eläneistä suomalaisista odottaa yhä malttamattomammin kehoonsa täysin kokeellista myrkkyä (jonka ei odoteta estävän ninjaviruksen leviämistä eikä tarttumista – eikä "koronatoimet"™ siis koskaan tule loppumaan) – koska vaikka tästä pelottavasta kausiflunssasta (joka siis johtuu vitamiininpuutteesta) vain 99,96% selviää hengissä – ja suurin osa ei koskaan huomaa olevansa "sairas" [koska on terve] – nämä pelkuriraukat ottavat mieluummin sen riskin, että myrkky tekee sitä, mitä se joka viidennelle tekee, eli tuhoaa kropan ja elämän. Koska, no, elämähän on enemmän tai vähemmän tuhottu jo – idioottimaisella, perusteettomalla politiikalla, jolle on liian raskasta viitata kintaalla.

Meediostona tuntemamme mainosbordelli tekee ihmisistä yhä sairaampia heille sentattavaksi fantisoidulla terrorilla; turhaan toimittajia ei kutsutakaan presstituioiduiksi. Hehän ovat pyyteettömiä lääketeollisuuden huoria, jotka suostuvat aivan mihin tahansa. Ja aseteollisuuden. Ja keskuspankkien. Ja televiestintäteollisuuden. Ja energiateollisuuden. Alistus- ja kuristusporno on näiden performanssitaiteilijoiden päivittäistä leipää. 

Luulisi tällä periaatteettomalla kokottilaumalla olevan sietämättömän saastainen olo – mutta toki aina on olemassa se mahdollisuus, että ovat vain liian tyhmiä tajutakseen mitä tekevät.

Pääasia, että joillakin on kivaa. Siinä ei tahallaan aiheutettu kärsimys paljon liikuta.

Tää on tätä. Mitäpä sitä turhaan vaatisi todisteita väittämille? Kun joku kerran jotain sanoo, niin senhän täytyy olla silloin totta! Ja silloin – oli kysymys mistä tahansa – auttaa vain ja ainoastaan fasismi. Sensurointi ja muut ihmisoikeusrikokset ovat ratkaisu kaikkeen – koska poliitikot ja muut eksperttispesialistit ajattelevat aina ensimmäiseksi just sua. Ja ovat aina äärimmäisen paljon oikeammassa kuin just sä.

Näin ne ovat aina tehneet. Ne haluavat parantaa sut. Kato kun sussa on aina jotain vikaa. Pitää vaan keksiä mikä milloinkin on se yhdenkoon hittivika, jonka perusteella voi sakottaa, verottaa, pakottaa tekemään luonnottomuuksia, ja tietysti: vangita. Ja ennen kaikkea: syyllistää normaalista elämisestä

Tää on niin kaikkein... terveellisintä. Ja vastuullisinta. Ja tieteellisintä.

Ei kommentteja: