2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 18. helmikuuta 2021

Tars tehrä, jottai tars

Huomattakoon alkuun toimittajan nimi: 

InCORONAto! Tämä ihminen täyttää elämäntehtäväänsä paraikaa – lurittelemalla fantasianarratiiveista ikään kuin niillä olisi todellisuuden kanssa mitään muuta tekemistä kuin että niiden varjossa mädätetään yhteiskunnasta fasistinen diktatuuri.

Kriittinen raja koronatartunnoissa ylitettiin – Keuhkolääkäri: ”Tarttis tehdä jotakin”

Niin tarttis. Kriittinen raja ylitettiin siinä kohtaa, kun ruvettiin lietsomaan täysin tarpeetonta hysteriaa jostain, mitä ei ole olemassa. Näille ihmisille toden totta tarttis tehdä jotakin.

”Vain nykyistä tiukemmilla rajoituksilla on tilanne pysäytettävissä”, Aki Lindén sanoo.

Lindeenin Aki on myös sitä joukkoa, jonka mielestä fasismi on "terveydenhuoltoa". Pakkotoimia, laittomia vangitsemisia, perusteettomia myrkyttämisiä. Aki Lindeen, Mengelen opetuslapsi.

Pakko"hoidon" apostoli vallan kahvassa

Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan tutkimusvaradekaani, keuhkolääkäri Marjukka Myllärniemi vahvistaa Lindénin arviot.

”Raportoin sairaalasta, että nyt tarttis tehdä jotakin.”

Tutkimusvaradekaanikeuhkolääkärimarjukka vahvistaa. Jottain tars tehhä.

Fimeaan tehty reilut 500 haittavaikutusilmoitusta koronavirusrokotteista

Fimeaan on tehty yhteensä 21 koronarokotuksiin liittyvää haittavaikutusilmoitusta, joissa potilaan kerrotaan menehtyneen, viikkoraportissa kerrotaan.

Tars tehrä jottai? Vai tarttisko lakata hosumasta? Tosi vaikia on sanua.

The COVID-19 RT-PCR Test: How to Mislead All Humanity. Using a “Test” To Lock Down Society

Ei kommentteja: