2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 20. helmikuuta 2021

Miten itse kukin voi

Tämä on propagandaa, aivopesua:

Koronapandemia lisäsi etenkin nuorten ja naisten kiinnostusta vapaaehtoiseen maanpuolustukseen – "Kriisi pistää miettimään, miten itse kukin voi kantaa kortensa kekoon"

"Pandemiaa" ei ole. Maan hallitus on pettänyt kansansa täydellisesti ja joka suhteessa. Oikea maanpuolustuksellinen teko olisi koronahallituksen pidättäminen ja poistaminen vallankahvasta loppuiäkseen.

...mutta tässä jokaiseen meediaan tänään levitetyssä paskapuheessahan pyritään siihen, että lopulta aseet käännetään omilla aivoillaan ajattelevia vastaan. Ihmisten halutaan pysyvät helposti ohjailtavina laumasieluina.

---

Dresdenin pommituksista ei taaskaan muistettu mainita missään – koska kyseessä oli kansanmurha, jota puolustellaan loputtomalla valehtelulla. 

Tämä monipäiväisen sotapakolaisten palopommeilla teurastamisen vuosipäivä peitettiin uutisoinnilla siitä, miten Eurostoliiton mielestä Suomessa ei ole riittävän hanakasti (laittomasti) kriminalisoitu omaehtoista ajattelua ontolla "vihapuhe"-epiteetillä, joka ei tarkoita mitään – johon (tietysti!) kuuluu enimmäkseen valheellisen holokaustilla hekumoinnin kyseenalaistaminen. 

Dresdenin kansanmurhan vuosipäivänä valitaan puhua "antisemitismistä" – joka siis etymologisesti katsoen tarkoittaa arabivastaisuutta – ikään kuin juutalaisuus olisi rotu, mitä se ei ole. 

"Oikeuden" riemuvoitto

Seuraavien faktojen mainitsemisesta istuu Saksassa jokunenkin ihminen vankilassa (jotta ihmisoikeudet):

Auschwitzin "kaasukammioita" ei ollut olemassa silloin kun sitä käytettiin keskitysleirinä – ja vaikka olisikin ollut, sitä ei olisi voinut käyttää kaasukammiona. Siellä ei ole jälkeäkään zyklon-b:stä, vaikka jos tilaa olisi käytetty niin kuin väitetään, siellä ei edelleenkään voisi yksinkertaisesti olla. Keskitysleirit ja muu holokaustikultti on kidutuspornoa

Samaan aikaan aktiivisesti ollaan näkemättä, miten Israel testailee aseistusta palestiinalaisiin – joita siis pidetään keskitysleireissä.

Israeli prof: Israel tests weapons on Palestinian kids, tests drugs on prisoners

Väitettyjä määriä "kaasutettuja juutalaisia" ei mitenkään olisi voitu polttaa uuneissa rikkomatta uuneja ja polttamatta koko paikkaa maan tasalle. Ainoa alue, josta löytyy jäänteitä zyklon-b:stä, on vaatevarasto – koska sitä käytettiin täiden hävittämiseen, niin kuin purkin kyljessä lukee. 

Keskitysleirivangit olivat laihoja siksi, että liittoutuneet olivat pommittaneet kaikki tiet niin, että ruokaa ei voitu kuljettaa mihinkään. Ne puskutraktorit, jotka hautaavat  nälkään kuolleita ruumiita niissä kuvissa jotka jokainen on nähnyt, ovat liittoutuneiden traktoreita. 

Neuvostoliitto otti Auschwitzin pressifotojen jälkeen uudelleen käyttöön nimenomaan keskitysleirinä – ja miten vankeja kohdeltiin gulageissa? Paljon pahemmin kuin juutalaisia keskitysleireillä, joissa järjestettiin konsertteja ynnä muuta viihdettä – ja joissa kuoli itse asiassa katolisia enemmän kuin juutalaisia.

Meille valehdellaan aivan koko ajan kaikesta – ja suurin osa ei edes tajua valehtelevansa, koska toistaa vain tarinoita, joita on kerrottu tosina. 

Tämä on propagandan luonne: ihmisille juntataan vuodesta toiseen tunteisiinmeneviä tarinoita, jotka juurrutetaan "todellisuuteen". Kun nämä tarinat on humanitäärisesti katsoen riittävän shokeeraavia, niitä ei enää suostuta kyseenalaistamaan vaikka miten tarkkaan osoitettaisiin, että tätä ei koskaan tapahtunut.

"Mutta kyllähän nyt jotain varmasti tapahtui!" Ihan varmasti. Diktatuurit tuottavat rumaa jälkeä. Sodat ovat kollektiivista hulluutta, ja niiden aikana tapahtuu sanoinkuvaamatonta pahuutta. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kriittinen ajattelu pitäisi viskata romukoppaan – koska juuri se alustaa seuraavaa diktatuuria.

Juuri kriittisen ajattelun aktiivinen välttely on saanut aikaan sen, että me elämme diktatuurissa juuri nyt – ja jos me emme herää tähän todellisuuteen hyvin pian, edessä on jälleen sanoinkuvaamatonta pahuutta, josta seuraavien sukupolvien on hyvin vaikea erottaa mitä tapahtui oikeasti ja mikä on vain demonisointia – ketkä olivat oikeasti sankareita ja ketkä oikeasti uhreja. Voidaan vain sanoa, että "jotain varmasti tapahtui".

Nämä kehityskulut on aina olleet estettävissä. Niitä masinoi aina hyvin pieni – mutta läpeensä psykopaattinen – klikki. Tarvitsee vain lakata tottelemasta ilmiselvästi mielenvikaisia määräyksiä. Näitä psykopaatteja on naurettavan pieni posse, ja valtaa näillä pelkuriraukoilla on tasan sen verran kuin sitä heille annetaan. 

Nämä syvästi häiriintyneet puoli-ihmiset mankuvat itselleen lakkaamatta lisää valtaoikeuksia – jotka väistämättä kaventavat kaikkien muiden oikeuksia. Nämä liskoihmiset eivät ymmärrä "kohtuuden" käsitettä; he kävelevät kaikkien muiden ylitse niin kauan kuin heidän annetaan niin tehdä. 

Aina he vetoavat "yhteiseen hyvään" – vaikka jokainen toimenpide aiheuttaa nimenomaan päinvastaista. He kertovat, miten "nyt on vaan pakko toimia näin" – että vaihtoehtoja "ei ole". Vaikka heille esittelee miten monta hyvin konkreettista vaihtoehtoa, niitä ei heidän mielestään kerta kaikkiaan ole olemassa. Kun heille osoittaa miten harhaista heidän ajattelunsa on, he eivät kykene ymmärtämään mistä puhutaan. ...koska he ovat psykoosissa.

Psykoottisessa mielentilassa voi perustella mitä tahansa millä hyvänsä. Ja näin tässä on myös toimittu kokonainen vuosi. Eikä loppua näy. Mikään tästä ei tule koskaan loppumaan – paitsi jos yksinkertaisesti riittävän iso kriittinen massa havahtuu siihen, miten tolkutonta tämä kaikki kohkaaminen on.

Kun riittävän suuri otos ihmisistä suostuu avaamaan silmänsä, ei tarvitse edes tehdä mitään: väki vain yksinkertaisesti lakkaa kuuntelemasta näitä puoskareita, ja eksperttispesialistit huomaavat olevansa yleisenä naurunaiheena. Siellä hortoilevat kylillä menneet kuuluisuudet, joihin suhtaudutaan niin kuin kylähulluihin yleensäkin. Katsotaan sen verran perään, etteivät loukkaa itseään, mutta annetaan muuten köpötellä menemään ja höpistä omiaan.

Ei kommentteja: