2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 20. helmikuuta 2021

Mukaan syy löytyy

 Totuus seisoo naaman edessä, mutta sitä ei vain millään huomata:

Alle 10-vuotiaiden koronatartuntojen määrä on kasvanut Suomessa, asiantuntijoiden mukaan syy löytyy testausmäärien kasvusta

"Testit" = "tartunnat". ...ja silti tätä sirkusta jatketaan. PCR on tiedetty jo kuukausia (tai oikeastaan vuosikymmeniä) valheelliseksi; sitä ei ole koskaan tarkoitettu diagnosointiin – mutta farssi vain jatkuu.

Miten tämä loputon tyhmyys voi jäädä noteeraamatta? Ei pysty ymmärtämään. "Tauti" ei aiheuta mitään; maailmassa olisi ihan oikeitakin ongelmia (mm. niitä, jotka aiheutetaan tällä leikkitieteellisellä diktatuurilla) – ja silti: päivästä toiseen jauhetaan "pandemiasta".

"Hoidot" eivät paranna, vaan sairastuttavat – ja silti: ihmisiä tapetaan, sairastutetaan ja vammautetaan päivästä toiseen samoilla "hoidoilla".

Samat idiootit, jotka ovat aivan selvästi olleet kaikesta väärässä kokonaisen vuoden, saavat silti päivästä toiseen jatkaa keuhkoamistaan. Ihmisten henkilökohtaista tilaa kavennetaan jatkuvasti, mutta väki vain antaa ilmiselvän fasismin työntyä koko ajan syvemmälle elämään.

Valtiovallalla ei ole mitään oikeutusta totalitarismiinsa – ja silti ihmiset käyttäytyvät kuin olisivat mitäkin taaperoita jotka eivät osaa sitoa omia kengännauhojaan.

...mutta näinhän vuosikymmeniä jatkunut infantilisointi toimii: kun ihmisiä päivästä ja vuodesta toiseen kohdellaan holhottavina idiootteina, heistä tulee sellaisia.

Tämä näkyy jossain Amppareissa tuskallisen selvästi: kun otsikossa kerrotaan [laittomien] matkustusrajoitusten tiukentumisesta, vellihousujen mylvivät laumat peukuttavat ylöspäin. 

Jos otsikossa kerrotaan mihinkään perustumattoman "karanteenin"™ [joka siis ei määritelmällisesti ole karanteeni vaan mielivaltaista vankeutta] "rikkojien" ilmiantamisesta, vellihousut peukuttavat ylöspäin. Selkärangaton housuunpaskominen tyhjästä näyttää olevan edelleen vallitseva käyttäytymismalli.

Jokainen tietää, että naapurista juoruavat päätyvät ensimmäisinä ammuttaviksi, jahka Gestapo pääsee vauhtiin – mutta silti nilkkimeediosto nimenomaan rohkaisee typerään pikkumaisuuteen asioista joista selvästikään ei ymmärretä mitään.

Ampparit – Otavameedian alustana – on luonnollisestikin tehnyt kriittisen suhtautumisen meedioston viestintään yhä työläämmäksi (koska "tosipohjainen tiedonvälitys" ei ilmeisesti pysty seisomaan omilla jaloillaan): nykyään joka ainoan peukutuksen jälkeen pitää "todistaa että olet ihminen" – moneen kertaan. 

Toisinaan ruutuja pitää klikkailla moneen kertaan, kun seuraavat kuvat vaihtuvat hyvin, hyvin hitaasti. Toisinaan pitää "yrittää uudelleen", koska softan hyväksymistarkkuus vaihtelee mielivaltaisesti. Toisinaan "polkupyörä" tarkoittaa moottoripyörää...

Otavameedia haluaa, että lehtiotsikoihin lakataan suhtautumasta kriittisesti. Klikkiotsikoiden on kelvattava, ja ilmiselvän asenneuutisoinnin varsinkin pitää mennä läpi ilman kyseenalaistamista. ...koska "journalistinen integriteetti" ei vissiin kestä skrutinointia?

Juu, kyllä ihan varmasti seinänaapurilla on rutto! Ja silti kävi kaupassa! Ja viipy minuutin pidempään kuin mitä suorinta reittiä kestäis! Vaikka kuulin ihan selvästi seinän läpi että aivasti kerran! Pelottaa! Kaikki kuolee vaikka mitään ei tapahdukaan!

Ei kommentteja: