2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 26. helmikuuta 2021

Pienentää riskiä kuolla

Näinhän tämä propaganda toimii: sekoitetaan ihan todellisehkoakin faktaa fantasiakerrontaan:

Arkista suojaa perunasta ja banaanista? Riittävä B6-vitamiiniannostus saattaa pienentää riskiä kuolla "koronaan"™ ja lieventää vakavimpia oireita

"Pienentää riskiä kuolla koronaan"? Sitä riskiä, joka kaiken valehtelun jälkeenkin on ihan virallisesti 0,01%?

Ja tämä "korona"™han tosiaan johtuu vitamiinipuutteesta, joten vitamiinien syöminen tosiaan estää kuolemasta vitamiininpuutteeseen.

Lääkärien mielestä toimivampaa "hoitoa" vitamiininpuutteeseen on tosin tappaa potilaat intuboinnilla.

Aiempien tutkimustulosten perusteella esimerkiksi D- ja C-vitamiinien sekä sinkin ja magnesiumin riittävä saanti vahvistaa immuunivastetta "covid-19-tautia" vastaan. 

Niin. Nämähän auttavat ylipäätään terveenä pysymiseen – ja koska ravinnostamme löytyy nykyään vain noin kymmenys sadan vuoden takaisesta, ravinteet pitää monesti hakea lisäravinnehyllyltä. (Ja valtiobyrokraattien näpertelemä "päivittäinen saantisuositus"han on siis aina minimiannos – jonka väitetään olevan maksimi.)

Huolimatta siitä, että tämä kaikki on vallan hyvin ollut tiedossa aina: kunnon ravinnon sijaan pakotetaankin jippohoitona ihmiset ottamaan elimistöönsä kokeellisia myrkkyjä – koska puoskarointi on "käypää hoitoa".

Up to 60% of US health workers are refusing to get COVID-19 vaccines over fears of side effects

...mutta mitäpä nyt sairaushuoltamoiden työntekijät voisivat tästä mitään tietää? Joten:

No jab, no NHS job? Professor Chris Whitty says covid vaccines could be compulsory for medics and care staff because all workers should want to get inoculated voluntarily anyway

Eksperttispesialistin mukaan ihmisten pitää haluta näitä "rokotteita". Syyllistyvätkö siis "rokotteita" haluamattomat sairaushuoltamotyöntekijät intohimorikokseen? Joko kohta ruvetaan "viharikosten" lisäksi puhumaan "hinkurikoksista" – kun nyt olemattomat asiat nykyään ovat kovasti tapetilla?

Kohtapuoliinhan meidän kaikkien elimistöä seurataan reaaliaikaisesti, joten aikomusrikokset saadaan kivasti estettyä jo etukäteen. Paitsi että eihän isimammavaltio mitään kyttäämistä tai ilmiantokulttuuria tai muuten vain fasistisia otteita minkään mallinnettujen (so. sepitettyjen) biohasardijuttujen takia tietystikään koskaan tule harrastamaan.

Muuten vain kokee lääkärikunta(kin) että pitää erikseen yrittää kirjata lakiin jotain, joka jo on siellä:

US doctors propose ‘Vaccine Bill of Rights’ to protect citizens from forced shots

Pakkorokotukset ovat (kuin ovatkin) ihmisoikeusrikkomus – ja koko tämä koronahärdelli rikos ihmisyyttä vastaan. ...Mutta eihän tämä touhu millään voi pahemmaksi enää mennä, eihän?

Keikkamuusikoiden elämä on jo tuhottu, mutta soittamisen ilo on vielä ehkä ollut kytemässä – joten eliminoidaan sekin jo koulusoitannasta lähtien.

Ei kommentteja: