2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Määrätty mitään siitä

Äänestäminenhän on siis – kuten kaikki hyvin tietävät – paitsi turhaa, myös haitallista:

Ulkomailla pysyvästi oleskeleva ei voi äänestää kuntavaaleissa – kirjeitse äänestävän kannattaa olla ajoissa

Vaikka kuntavaaleissa ollaan sentään hiukan lähempänä tapahtumapaikkoja – ja siis todellisuutta – äänestäminen on siitä huolimatta sitä, että annetaan puolueina tunnetuille rikollissyndikaateille valtakirja tehdä ihan mitä lystää

Puoluepolitiikka on vuodessa tuhonnut aivan kaiken – globaalisti –, koska poliitikot ovat selkärangattomia valehtelijoita, jotka huoraavat itsensä eniten tarjoaville.

Tänä vuonna arkadianmäen bordelli on myynyt itseään erityisen paljon lääketeollisuudelle, jota sitä taas luotsaavat pesunkestävät psykopaatit – samat statuksen perässä juoksevat kakarat jotka pyörittävät myös ilmastointiskientologiaa ja transhumanismia ja ylipäätään "humanismina" joskus tunnettua tieteenalaa, joka on aikaa sitten muutettu mielipidetieteeksi.

Niin kauan kuin väki suostuu jonottamaan johonkin uurnalle pudottelemaan lappuja joilla ei vaikuteta mihinkään... Mikään ei muutu. Tätä systeemiä ei muuteta sisältäpäin; se on rakennettu jo valmiiksi korruptoituneista lähtökohdista.

Nopeasti muuttuvat paikalliset ulkonaliikkumisrajoitukset tai karanteenimääräykset saattavat kuitenkin tehdä ennakkoäänestämisestä käytännössä vaikeaa, jopa mahdotonta.

Mielikuvitusviruksen takia "demokratia" saattaa – ehkä;  kukaan ei voi tietää koska kenelläkään ei ole vastuuta – olla poissa käytöstä. Hups. ..."Väliaikaisesti", toki.
Mikäli pandemia-aikana

...jollaista ei ole vaikka siitä miten paljon jankattaisiin... 

kirjeäänestysmateriaalin postinkulussa on odotettavissa ongelmia tai posti ei kulje lainkaan,

Ettäkö että posti ei kulkisi kunnolla? Ennennäkemätöntä! Mehän olemme täällä demokraattisessa kansantasavallassa saaneet seurata, miten Posti virtaviivaistuu vuosi vuodelta!

kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä oikeusministeriön vaalipalvelunumeroon 0800  9  4770 tai Whatsapp-numeroon 050  438  8730 ja selvittää, voiko materiaalia kuljettaa kuriirien avulla.
Ah, kuriirit. Nuo, jotka eivät edelleenkään osaa tarkistaa josko vastaanottaja olisi paikalla ennen kuin lähtee tulemaan sieltä kymmenien kilometrien päästä... Nämä ongelmat ovat ilmeisen mahdottomia ratkaistaviksi! 

...ainakin niin kauan kuin puolueet ovat alati muuttuvine kannusteraippoineen sanelemassa joka ainoaa asiaa. Niin kauan kuin oman elämänsä diktaattorit kokevat tarpeelliseksi mikromanageroida asioita joista eivät mitään tiedä... mikään ei koskaan toimi niin kuin se voisi toimia. 
Oikeusministeriön vaalijohtajan Arto Jääskeläisen mukaan vaalilaissa ei ole määrätty mitään siitä, milloin kirjeäänestyksen asiakirjat tulee tilata. Sen sijaan palautusajankohta on määritelty. 
Se on kaikki vaan määrittelyistä kiinni. Laki on siitä kätevä, että sen parhaiten tuntevat myös kiertävät sitä parhaiten – eli siis toimivat laittomasti, mutteivät (mielestään) rikollisesti. 

Sen takia Suomen hallituskin on voinut rauhassa jatkaa ihmisoikeusrikosten tehtailua: he ovat määritelleet olevansa... Itse asiassa he ovat vain hyvin aktiivisesti olleet näkemättä omien toimiensa sortoluonnetta – ja siihen saakka, kunnes näiden laittomien rikollisten touhuun kiinnitetään riittävän äänekkäästi huomiota, tyrannia vain jatkuu.

Jos sitä ei katso, sitä ei ole olemassa. Vähän niin kuin kohti tuleva juna, kun seisot kiskoilla.
"Ja muistakaa katsoa uutisia!"

Ei kommentteja: