2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 7. helmikuuta 2021

Criminalizing doubts

Koronakokoomuksen koronakerholehdessä Elisa "Korona" Hyvärinen kyselee tyhmiä:

Kaupungin uudet virusluvut ihmetyttävät: Mitä on tehty?

No kuule, Elisa: tässä mysteerikaupungissa tehdään ihan samaa kuin kaikissa muissakin idioottien "johtamissa" kaupungeissa – eli tuhotaan elinkeinoja ja ylipäätään elämiä. Mielikuvitusviruksen verukkeella.

Olemattoman "viruksen" lukemat voivat olla aivan mitä hyvänsä – täysin huolimatta siitä mitä tehdään. Millään tästä ei ole mitään tekemistä todellisuuden rajapintojen kanssa.
Analyytikon mukaan Turku on onnistunut esimerkki koronan torjunnasta.
Analyytikko on tyhmä kuin saapas. Hänellä ei ole mitään asiaa analysoimaan ikinä enää mitään.
Alueellisia koronatilastoja keränneen ja valtakunnallista tilannetta tutkineen analyytikko Ilkka Rauvolan mukaan mukaan mahtuu myös poikkeuksia. 
Ettäkö että mukaanko mukaan? Nyt Ilkka turpa umpeen. Katsotaanko miten Ruotsissa sujuu tämä "taistelu" näkymättömiä vihollisia vastaan? Katsotaan vaan:
"Rokotteet: lopullinen ratkaisu" –Kill-Bill Gates O'Hell

Mites muualla?

53 Dead in Gibraltar in 10 Days After Experimental Pfizer mRNA COVID Injections Started

Jep jep. Kiva kiva. Missään muualla ei varmaan ole "rokotteilla" ruumiita tehtailtu?
VAX ATTACKS: The new mRNA coronavirus vaccines will likely cause immune cells to attack placenta cells, causing female infertility, miscarriage or birth defects

Keskenmenoja, hedelmättömyyttä ja epämuodostuneita vauvoja? Olen hirveän yllättynyt – koska tällaistahan ei ole ikinä tapahtunut. Paitsi ne talidomidi-vauvat. Muttei ikinä mitään vastaavaa noin muuten. Joten kaikki on ihan jeespoks.

Talidomilla lääkitään taas

Jaha? Kuulostaa vastuulliselta. ...Vähän niin kuin se narkolepsiaa aiheuttanut adjuvantti, joka on edelleen käytössä. Mutta mitäpä tuosta.

Ja hoitokodeissa ei varmaan ole mitään kuolemia tapahtunut heti rokotusten jälkeen?

Ten people dead in connection with care home Covid cluster

NHS Fife said 25 residents and 43 staff members at Mossview Care Home in Lochgelly tested positive for the deadly virus.


"The deadly virus" – josta 99,96% selviää hengissä, ja suurin osa ei huomaa olevansa melkein kuollut... Jutun loppuvaiheilla muistetaan mainita, että kyseinen hirmu epidemia iski rokotusten jälkeen.

No, tämä lienee poikkeustapaus:

Covid: Twenty-two die after Basingstoke care home outbreak

Ohhoh. Sama juttu. Rokotusten jälkeen pino ruumiita. Mutta nämä täysin poikkeukselliset hommelit loppuvat varmaan tähän?
JAB SAFETY 

143 Brits died shortly after their Covid jabs but vaccines ‘didn’t play a role’, say regulators

No, jos regulaattorit kerran niin sanovat, niin tokihan tilanne sitten on tämä. Sattumia kaikki.

...Joten onkin ihan täysin ymmärrettävää, että yksi näistä regulaattoreista haluaa, että kaikki kriittinen ajattelu "rokotteista" katsotaan mahd. pian terrorismiksi. Koska kauhua tyhjästä kirkuvat lehtiotsikot eivät ole terrorismia – mutta ajattelu on.

UK terrorism chief calls for ‘national debate’ on criminalizing doubts about Covid-19 vaccine

Ihan kuin tässä touhussa vain haettaisiin verukkeita vangita ihmisiä ilman syytä. No, sellaistahan se, bolshevismi.
Chief terrorist and other whores

Ei kommentteja: