2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 27. helmikuuta 2021

Asiantuntijapaneeli suosittelee yksimielisesti

 Näin valehdellaan puhumalla melkein totta:

USA:n lääkeviraston asiantuntijapaneeli suosittelee Johnson & Johnsonin koronarokotteelle myyntilupaa

Tämän(kin) körönä"rokotteen" kohdalla on tilanne sama kuin muidenkin – kuten jo peräti neljänneltä riviltä on luettavissa:

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston FDA:n asiantuntijapaneeli suosittelee yksimielisesti rokotteen hyväksymistä hätätilakäyttöön.

Hätätilakäyttöön. Tokikin, kun nyt poliittisesta flunssasta on kyse, tämä tulkitaan suoraan myyntiluvaksi – mitä se ei ole.

Mitään hätätilaa ei ole ollut koko aikana, mutta silti sellainen on julistettu – joten myyntiluvattomilla myrkyillä on olevinaan myyntilupa.

Riittävästi naamareita, niin kyllä se siitä. Ehkä.


...ja kuten muistetaan, lääketehtailijoilla ei ole minkäänlaista vastuuta aiheuttamistaan kuolemista, vammauttamisista tai sairastuttamisista. Itse asiassa nämä konglomeraatit on melko lailla mafiatyyliin pistäneet kunkin valtion idioottiministerit ahtaalle kertoessaan, että "Tämä on tarjous jota ette voi olla hyväksymättä". 

Legal immunity & state assets as collateral: Latin American govts ‘held to ransom’ by Pfizer during vaccine talks, report says

...Mikä onkin toki helppoa, koska ministereillä ei todellisuudessa ole valtaa; heidät ministereiksi maksaneilla on. Ja tästä touhustahan seuraa mm. tätä:

Whistleblower from Berlin nursing home: the terrible dying after vaccination

Kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä tämä, mutta Berliinissä on "hoivattu" vanhuksia rokottamalla väkisin – ja kahdeksan (8) heistä saatu hengiltä, vaikka ennen lehmäytystä olivat vielä ihan vetreitä. Hienoa on tämä "terveydenhoito".

Meneillään on (melkein) kaikissa maissa maanpetos, valtiopetos, ja rikos ihmisyyttä vastaan.

Video: “Crimes Against Humanity”: The German Corona Investigation. “The PCR Pandemic”

...ja kaiken tämän "panikoinnin" jatkuessa meediostolla on jotenkin ihan tykkänään jäänyt huomaamatta, miten Joe "I don't know what I'm signing here" Biden on perinteitä kunnioittaen ehtinyt aloittaa pommitukset jo ainakin Somaliassa ja Syyriassa.

Vaan onhan meillä tämä oma "sota" hirmuista lenssupöpöpöä vastaan menossa, joten ei ehdi panna merkille ihan kaikkea. Paitsi Venäjän suunnalta kantautuvat kaikki mahdolliset juorut – jotka on vartavasten räätälöity britteinsaarilla:

New Documents Reveal More British Efforts To Undermine Russia

Joo. Kannattaa hakea maailmankuvansa meediostolta – koska "journalistinen integriteetti".

Tärkeintä on koronatuuba.

Ei kommentteja: