2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 23. helmikuuta 2021

Tekisi mieli huomauttaa

Nuorsuomalaisten Koronasanomat yllyttää kyttäyskulttuuria:

Jouduitko muistuttamaan kanssaihmistä turvavälistä tai maskinkäytöstä? Vastaa kyselyyn ja kerro, mitä siitä seurasi

Kuten tiedämme: "turvavälit" ovat täydellisen hyödyttömiä – ja kuonokopasta on pelkästään haittaa. Koronahuorat kuitenkin haluavat, että ihmiset tiukkaavat toisiltaan, miksi näitä hyödyttömiä/haitallisia, mielivaltaisia sääntöjä ei noudateta.

Hesarin presstituutit ilmeisesti haluavat nähdä täysin turhia, idiotismin lietsomia käsirysyjä kylillä – jotta voivat jatkaa vastuutonta presstituutiotaan yhtä vastuuttomasti kuin tähänkin saakka, ja ajaa ihmisiä tämänkin perusteella toisiaan vastaan.

Tilanne on monelle tuttu: koronasäännöt unohtuvat, ja asiasta tekisi mieli huomauttaa.

Toimittajan sopii tulla kitisemään ihan koska tahansa. Lupaan olla lyömättä ihan heti, mutta oletettavasti tulet pissaamaan housuusi siitä huolimatta – koska faktaperusteinen narratiivin haastaminen on teikäläisille varmaan hirveän pelottava kokemus.

Tämä on puhdasta idiotismia – mutta toki kylttien ja pleksien myynti on käynyt kivasti valtiovallan pakottamana. Kun pseudotieteen perusteella pakotetaan hankintoihin, joku aina hyötyy... Monesti se taho, joka koko kalabaliikin on alunperinkin potkaissut liikkeelle. Kuten tässäkin tapauksessa.

Ei kommentteja: