2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 9. helmikuuta 2021

Or ever experience joy again

 Kun sanotaan jotain, ja tarkoitetaan päinvastaista:

Northvoltin korona­ryppäässä nyt 29 tartuntaa Suomessa – ”Tämän jälkeen jokainen suomalainen ymmärtää korona­testausten merkityksen”

Noinkohan? Joko vihdoin jokainen suomalainen ymmärtää, että "tartuntoja" ei ole olemassa ilman "testausta"? Sehän tarkoittaisi, että voitaisiin lopettaa puoskarifasismi – ja tuomita koronakultti tyrmään loppuiäkseen, niin kuin jokainen toimiva yhteiskunta olisi tehnyt viimeistään vuosi sitten.

Sen sijaan;

WHO: Korona­viruksen alku­perää eläimissä ei ole vielä löydetty

...eikä tulla koskaan löytämäänkään. Tai kuten mainio parodiasivusto asian tiivistää:

CDC: 'Just Because You Got The Vaccine Doesn't Mean You Should Go Outside Or Ever Experience Joy Again'

...koska tämän pelleilyn ei ole tarkoitus loppua koskaan. Niin kauan kuin ihmiset antavat polkea itseään, mielipuolinen fasismi vain jatkuu ja jatkuu.

Kun ihmiset eivät osaa vetää johtopäätöksiä.

Ei kommentteja: