2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 10. syyskuuta 2020

Pitoisuus on koho

Toisto on tosi kätevä työkalu. Jauhetaan samoja mihinkään perustumattomia "teorioita" joka ainoassa yhteydessä, ja ihmiset alkavat kuvitella puhuttavan reaalitodellisuudesta:

Koronapandemia hidastaa ilmastonmuutosta vain vähän, YK-raportti kertoo – Ilmakehän hiilidioksidipitoisuus on kohonnut tänäkin vuonna

"Koronapandemiaa"™ ei ole. Ihminen ei aiheuta ilmastonmuutosta™. Mitä tästä otsikosta jää jäljelle? Hiilidioksidi on kohonnut.

Katsotaanko jälleen kerran tätä kuvaa:
Kasvihuonekaasujen määrä pitää erikseen suurentaa, jotta voi erotella hiilidioksidin näkyväksi. Tähän onnettoman pieneen palikkaan on erikseen merkitty pieni tuhru merkkaamaan sitä, miten valtavasti ihminen vaikuttaa asiaan. Lisäksi CO2n määrä seuraa viiveellä lämpötilan muutoksia, mutta mitäpä se näitä päsmäreitä kiinnostaa.
Kaiuksen kaikukammiosta "tosiasioihin pohjautuvaa 'journalismia'". Nämä ihmiset ovat joko tyhmiä tai mielisairaita. Molemmat tilat olisi parannettavissa, mutta ensin pitäisi hiffata mitä tekee.

Ei kommentteja: