2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 3. helmikuuta 2021

"Tiukat laatuvaatimukset"

Tämä on huijarien tie:

Kommentti: Korona­tilanteen näkymät eivät olekaan niin synkät – asian­tuntijat viestivät nyt toivon sanomaa

 Kun kyse on mielikuvitusviruksesta, jonka olemassaoloa "todistetaan" ylikellotetuilla PCR-"testeillä"... "Pandemia" saadaan "parannettua" ihan vain pudottamalla vahvistuskerrointa. "Testaaminen" on ollut ihan puhtaasti kusetusta alusta lähtien. ...Ja tätä reittiä voidaan "todistaa" että "rokotteet" "toimivat (kunhan vain haudataan kaikki vammauttamiset, tappamiset ja sairastuttamiset johonkin piiloon).

Epidemian etenemisestä on vielä monta avointa kysymystä, mutta eihän tulevaisuudesta koskaan ole täyttä varmuutta, kirjoittaa erikoistoimittaja Jouko Juonala.
Juonalan Jouko. Tämän spesiaalidjurnalistin hölinöitä olen joskus ennenkin joutunut kommentoimaan. Jokke vissiin laskee itsensä näihin "asiantuntijoihin"?
Jokke hehkuttaa Saksalaista propagandaa. Mistä vetoa, että Jokke ei millään jaksa mainita, miten sikäläinen perustuslakituomioistuin julisti maan "koronatoimet" täysin laittomaksi fasismiksi...

Jokke tuskin muistaa koronakulttilaisena mainita myöskään sitä, miten nimenomaan Saksassa on värkätty keskitysleirejä, joissa on ihan kalterit ja kaikkea heille, jotka ovat syyllistyneet "oireettomaan kantamiseen", eli epätieteeseen perustettujen laittomien karanteenipelleilyjen "rikkomiseen".

Katsotaanpa ihan huvikseen tällainen koostevideo siitä, mitä kaikkea näillä "korona""rokotteilla" on saatu aikaan. Tokikaan siinä ei ole listattuna lähestulkoonkaan kaikki inhimillisen elämän tuhoaminen, mutta kohtuullisen hyvän kuvan saa siitä, mitä meediosto pimittää:


...eli kuten Jokke valehtelee:
Kaikki hyväksytyt rokotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset, eikä niiden turvallisuudessa ole ilmennyt yllättäviä ongelmia. Valmisteiden välillä ei ole oleellisia eroja haittavaikutuksissa, ja niistä tulee jatkuvasti lisää tutkimustietoa.

Maanpetos. Valtiopetos. Rikos ihmisyyttä vastaan. 

Ei kommentteja: