2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 12. helmikuuta 2021

Yksi niistä "harvoista"

 Tältä näyttää tukholmasyndrooma:

Heli, 30, on yksi niistä harvoista, jotka saivat koronarokotteesta tuntuvat oireet – ja hänellä on painavaa sanottavaa: ”Ehdottomasti suosittelen jokaista ottamaan rokotteen”

Heli on riemuidiootti. Hän ei kykene ajattelemaan omilla aivoillaan. Häntä käytetään sumeilematta hyväksi. Nuorsuomalaisten Iltakoronasanomat kauppaa häntä lääketehtailijoiden huorana, ja bordellin madamena toimii tällä kertaa Sanna-Leena Santapakka.

"Korona""rokotteet" aiheuttavat kymmenkertaisen määrän tuhoja muihin rokotteina myytäviin myrkkyihin verrattuna – mutta Santapakan Sanna-Leenalle korona"rokotteen"  aiheuttamat vammauttamiset on "harvinaisia".

Koronarokotteet tappavat kymmenkertaisesti muihin rokotteina myytäviin myrkkyihin verrattuna.

Sanna-Leena Santapakka odottaa varmaankin innolla, milloin hänet päästetään fyysisesti tappamaan ihmisiä. Tämä on oletettavasti hänelle luvattu palkinnoksi vahingollisen propagandan toimittamisesta, kuten satanistikulteissa yleensäkin on tapana. Sannaleena lienee ihan täpinöissään: ensimmäinen adrenokromisessio on odotettavissa koska tahansa!

Suomessa koronaan on kuollut THL:n tilastojen mukaan perjantaihin mennessä 710 henkilöä.

Kuinkahan moni näistäkin on oikeasti koronarokotekuolemia. Kaikkihan tietävät, että "koronakuolemat" ovat lääkärien intuboinnilla aiheuttamia kuolemia. Ja Terrorin & Hysterian laitoshan on aloittanut valehtelun jo "viruksen" olemassaolosta – ja jatkanut sen "vaikutuksista" – ja "tarttumisesta" – jne. jne. jne. jne.

Vilkaistaanko taas British medical journalia? Vilkaistaan vaan:

Covid-19: Social murder, they wrote—elected, unaccountable, and unrepentant

Tai Primary doctor medical journalista löytyy vaikkapa tällainen:

Data that disprove the COVID-19 pandemic

...Mutta siis mitäpä näitä lääketieteellisiä julkaisuja lukemaan. Nuorsuomalaisten Iltakoronasanomat ei kykene näkemään mitään näistä – mikä ei tietenkään ole tahallista. Ja meedioston "tiede" on aina oikeassa, huolimatta siitä miten monta kertaa tulee puhuneeksi itsensä pussiin.

Eikä näidenkään juttujen täydellinen vaikeneminen ketään tietty liikuta:

Old People Who Recovered From COVID-19 But Died From Vaccine Raises Questions

Eikähän tämäkään vaikuta mihinkään mitenkään:

Germany Hired Koch Institute And Other Scientists To Justify Unconstitutional Lockdowns: Die Welt

Eikä tämä Washington Timesin artikkeli:

'Vaccine passport' is outrageously unconstitutional

Tuutilullaa, infantilisoidut alamaiset. Kaikkihan tietää, että ihminen ei mitenkään ilman isimammavaltion väkivaltaista holhousta pärjää.

Ei kommentteja: