2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Simulaatiot "näyttävät", miten

 Ämpäritelkkarissa opetellaan laittamaan lainausmerkkejä sinne mihin ne kuuluvat:

Näiden katsomisen jälkeen peset kätesi ja käytät kasvomaskia oikein – MTV Uutisten simulaatiot näyttävät, miten "korona" leviää

Vielä kun olisivat huomanneet quottailla sanat "oikein" ja "leviää", oltaisiin päästy satiirin ytimeen. Huumorivideoista kai tässä on kyse?

Onneksi tämäkin ongelma poistuu, kun ihmiset steriloidaan haitallisella käsidesin lutraamisella ja "rokotteilla".

Tänään on selvästikin jonkinmoinen koronahuumoripäivä:

Tulli valmisteli koronakoiria kahdeksan kuukautta, mutta niitä ei olla ottamassa käyttöön – STM:n mukaan ei ole riittävästi näyttöä, että koira tunnistaisi tartunnan

"Jeri! Missä korona! Missä! Etsi korona! Jeri! Etsi! Siiieeltä löyty korona!"

Tulli alkaa seuraavaksi valmentaa "koronakissoja", jotka ketterinä saalistajina voisivat ehkä saada tuon varjoissa väijyvän ninjafiiruxen suolistettua – ja tuotua näytille kotioven eteen.

...Ihan kuin tässä touhussa olisi koko aikana ollut "riittävästi" – tai ollenkaan – näyttöä mistään.

"Elikkäs, arvon kolleegat: korona."

Ei kommentteja: