2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 13. helmikuuta 2021

Olisi vasta "viimesijainen"

 Olen hirmu yllättynyt näistä kansanvihollishallinnon toimista:

HS:n tiedot: Tältä mahdollinen ulkona­liikkumis­kielto voisi näyttää – valtio­neuvoston kanslia on pyytänyt ministeriöitä arvioimaan sulku­toimien vaikutuksia

...koska tähänastinen diktatuuri viettää juurikin siihen suuntaan, että alamaisten liikkumista tullaan rajoittamaan entisestään, kunnes kenelläkään ei ole enää mitään oikeuksia. ...Ja luonnollisestikin Helsingin Huoraussanomat kirjoittaa asiasta ikään kuin kyseessä ei olisi todella törkeä ihmisoikeusrikos. 

Viimeisin vuosi on ollut huikean törkeä valtiopetos, josta (pelkästään tuosta yhdestä rikosnimikkeestä) pitäisi asianosaisille rapsahtaa neljä vuotta tiilenpäitä – mutta koska maksetun "journalismin" keskellä möllöttää tietoisesti valittu sokea piste, mihinkään todellisiin asioihin ei meediostossa ole jaksettu kiinnittää huomiota. 

Sen sijaan on valehdeltu suut silmät täyteen huuhaapuoskarointia ja sen avulla masinoitua fasismia – kuten meediostolla ihan perusluonteisesti on aina taipumus tehdä.

Pääministeri Sanna Marinin kabinetista painotetaan, että kyse on normaalista varautumisesta ja liikkumisen rajoittaminen olisi vasta viimesijainen keino. 

Juu ei; tässä ei ole mitään normaalia – eikä totalitarismi suinkaan tule päättymään siihen, että ihmisiä ruvetaan pidättämään pelkästään ulkona liikkumisesta. Despoottiset hallinnot vasta hyrähtävät käyntiin tuossa vaiheessa – kuten historiasta olisi opittavissa, ja ympäri pallon nähtävissä.

Tämä tässä oli valtion nimissä suoritettu sotarikos. Tämä toiminta väistämättä johtaa keskitysleireihin ja yhä syveneviin ihmisoikeusrikoksiin.

Sairaalaan ja tehohoitoon joutuneiden määrä on toistaiseksi pysynyt pienenä, mutta viime viikkoina tartuntatilanne on pahentunut nopeasti etenkin pääkaupunkiseudulla.

"Tartunnat" ovat lisääntyneet – mutta sairastelu ei. "Tartunnoilla" ei siis ole mitään tekemistä terveydentilan kanssa. 

Hallitus ja viranomaiset ovat huolissaan erityisesti virusmuunnoksen leviämisestä.

Yksikään näistä väittämistä ei kestä hetkeäkään päivänvaloa. "Viruksen" olemassaoloa ei ole koskaan todennettu – eikä varsinkaan sitä, että se aiheuttaisi mitään. Tämä kaikki on pseudotiedettä, jonka näkee valetieteeksi hyvinkin pintapuolisella vilkaisulla. 

Koronahallinto on valinnut olla näkemästä, miten tämä globaalisti masinoitu narratiivi on läpeensä valheellista – tai sitten valtion johdossa on lauma älyllisesti vajaita idiootteja (mikä on itse asiassa pelottavampi vaihtoehto kuin se, että tämä tehdään tahallaan...) jotka eivät kerta kaikkiaan tajua mitä puhuvat. ...Mutta poliitikothan ovat kauko-ohjattava pyrkyriluokka, jota ei varsinaisesti älynlahjojen takia asemiinsa pönkitetä...

Samoin meediosto on maksettu tuuttaamaan täysin järkipuolta sepitettä faktoina – vaan nämä toimijathan on jo alunperin ylipäätään perustettu valehtelemaan rahvaalle, jotta eliittinä itseään pitävät saavat rauhassa riistää ja raiskata.

...Ja famakologian kaupparatsuthan ovat vain myymässä myrkkyjään. Koko sairaushuoltamolaitos on olemassa vain öljyn- ja metallinjalostuksessa syntyvien kuona-aineiden myyntiä varten – joten kyseiseltä franchiselta ei voi moraalia edellyttää. 

Kun kyseisen konglomeraatin työntekijät eivät itsekään tajua olevansa teollisen myrkyttämisen instrumentteja... On perin ymmärrettävää, että tilanteen aiheuttama kognitiivinen dissonanssi saa ihmiset yksinkertaisesti ummistamaan silmänsä.

Tätä on varmasti vaikea käsitellä, ja prosessihan käynnistyy aina vimmatulla kiistämisellä... ja ehkä olen itse sikäli harhainen, että kuvittelen tosiasioiden joskus saavuttavan yleisen tietoisuuden huolimatta siitä, että kokonaisia teollisuudenaloja on perustettu ihan vain sitä varten, että se, miten maailman toimii (ja miten se voisi toimia) pysyy mahdollisimman tehokkaasti piilossa.

...mutta koska ihmisten kehitysloikat tapahtuvat kollektiivisessa tajunnassa, jossa tarvitaan vain tietyn kynnyksen ylittäminen – vain tietyn kokoinen kriittinen massa riittää tämän yhä pimeämmäksi käyvän synteettisen aikakauden päättämiseksi.

Tätäkin blogia on erinäisiä kertoja pyritty institutionaalisesti vaimentamaan, mutta jostain syystä lukijamäärät aina jossain kohtaa alkavat moninkertaistua – kuten äskettäin on taas alkanut tapahtua. Ihmiset havahtuvat hitaasti, mutta kun se tapahtuu, se tapahtuu kollektiivisella tasolla.

Olin vuoden alusta valmis heittämään hanskat tiskiin. En jaksaisi jankata samoja ilmiselvyyksiä tyhjille seinille – mutta siihenhän tämä koronaposse toki luottaakin. Tuo parasiittieliitti tietää ihan kokemuksesta, että jos heidän teollinen propagandavälineistönsä vain jatkaa äänekästä valehteluaan, korvessa huutavat yksinkertaisesti uupuvat – ja lopulta ei enää ole ketään herättelemässä väkeä.

Tämä ehkä kuulostaa ylidramatisoinnilta, mutta juuri tästä on kyse: ihmiset kyllä kestävät sen, että heidän oikeuksiaan kavennetaan vähä vähältä olemattomiin – mutta tajuta se, että koko maailmankuva on ollut aina valhetta... Sitä ei vain ihmisaivo kestä. 

Sitä ei mitenkään pysty kerralla ottamaan vastaan, joten ensin vaietaan, sitten pilkataan, sitten ruvetaan aggressiiviseksi – kunnes lopulta tulee hirtehisen ontto, häpeän sävyttämä "No kaikkihan tuon on aina tienneet (mutta silti toimineet juuri omien etujensa vastaisesti)" -vaihe. Siinä kohtaa aktiivisesti unohdetaan oman toimimattomuuden seurauksena tapahtuneet valtavat ihmisoikeusrikokset. Tie helvettiin ja hyvät aikomukset; tiedätte kyllä mistä puhun.

Jokatap, asioiden rullatessa suuntaan, johon se nyt vyöryy... Ennemmin kuin myöhemmin ilmaantuu ulko-ovelle pari inspehtoria, jotka "haluaisivat vähän jutella; sopiiko että tulemme sisemmäs?" 

Sanon ettei sovi, joten inspehtorit esittävät häivähdyksen henkilökohtaista loukkaantuneisuutta, ja esittävät että lähtisin mukaan. Sanon etten lähde. Inspehtorit muuttavat käyttäytymistään jälleen pykälän verran uhkaavammaksi, ja antavat ymmärtää että minulla ei ole vaihtoehtoja – huolimatta siitä, että todellisuudessa kaikki perustuu aina suostumukseen.

Kaikki ihmisoikeuksia tallova painostus perustuu aina siihen, mitä annamme viranomaisten luvallamme tehdä. Aivan kaikki. Mihinkään, mitä valtiokorporaatio ehdottaa, ei tarvitse suostua. Me olemme suvereeneja olentoja, jotka kuvittelevat olevansa holhouksen alla. 

Meidän ei tarvitse esimerkiksi maksaa veroja – mutta me teemme niin, koska kuvittelemme, että meillä ei ole vaihtoehtoja. Miljardöörit tietävät tämän olevan pelkkä neuvottelukysymys – mutta yksittäiselle kansalaiselle betonikolossissa piilotteleva "valtio" on jo ajatuksena liian uuvuttava. 

"Kansalaistottelemattomuudesta" on tehty ruma sana, vaikka jokainen valtio on perustettu kansalaistottelemattomuudella. Harmi vain että parasiittieliitti löytää tiensä huipulle jokaisen vallankumouksen jälkeen – mikä ei ole ihme, koska sama porukka myös järkkäilee vallankumoukset.

Nämä eivät ole ihan tyhmää sakkia – vaikka sisäsiittoinen lisääntyminen kapasiteettia heikentääkin. Näillä parasiiteilla on kuitenkin erinäisiä etuja – kuten vaikkapa monin tavoin ylläpidettävä empatian puute ja etu(ilu)"oikeuksia" sylkevä vanha raha, joka tasoittaa tietä niin kauas kuin silmä kantaa. 

Bättre folkin nuori polvi saattaa olla vielä vähän hämmentynyttä siitä, että ympärillä olevat rahvaan lapset eivät tunnu yhtään sen viallisemmilta kuin elitistien kakaratkaan – mutta oma erinomaisuus tehdään kyllä jossain kohtaa niin selväksi, että siitä ei ole enää pienintäkään epäilystä.

Koko järjestelmä perustuu ihmisten traumatisointiin. Traumatisoinnilla tehdään ehjistä ihmisistä torsoja, jotka ovat hukanneet olennaisimmat palat itsestään – ja vastoin parempaa tietoa suostuvat mitä järjettömimpien narratiivien ohjaukseen. 

Tämä systemaattinen traumatisointi alkaa jo synnytyksessä (tai oikeastaan edellisessä sukupolvessa, mutta ei nyt lähdetä ihan niin kauas). Olennainen osa tätä traumatisointia on ihan kemiallinen tylsyttäminen: mitä enemmän rokotteita, sen heikommin aivot toimivat. Mitä suurempi kemiallinen altistus, sen vähemmän jaksamme ajatella. Ja sitten on säteilyaltistus.

...Tässä lienee jo paljon enemmän kuin tarpeeksi kerralla märehdittäväksi. Paranoidia skitsoilua, eiks jeh? Ihan ei mitenkään voi olla, vai mitä? Jätkä on ihan ulalla; eiköhän pysytä mahdollisiman loitolla näistä __________teorioista – koska siis... Ei mitenkään voi olla!

Siis mitenkään.

Ei kommentteja: