2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 22. helmikuuta 2021

"Kyseenalaistaa" vallitseva status quo

 Loputon, järjenkäytön demonisoiva ja tunteisiin vetoava paskapuhe jatkuu ja jatkuu:

Ekaluokkalainen sairasti kuumeettoman koronan syksyllä, kivut jatkuvat edelleen: "Oireet sahaavat, eivätkä lopu"

Kuumeeton korona? Tämä lapsi on siitä onnettomassa asemassa, että hänkin – kuten lähes kaikki hänen ikäisensä maailmassa – on joutunut meedioston hysterisoiman larppauksen uhriksi. 

Tässä virheellisten oletusten kaikukammiossa aivan kaikki on koronaa. Sen takia oireet "sahaavat", ja hoidon takia ne myöskään eivät lopu. Kysymys on jostain aivan muusta kuin ninjaviruksesta, mutta kun siitä huolimatta "hoidetaan" ninjavirusta, pahennetaan potilaan tilaa – ja näistä potilaista suurin osa ei alunperin edes ollut sairas.

Oman lapsen flunssaoireilu saattaa olla sydäntäkuristavaa seurattavaa – ja siksi lääketehtaiden jatkuva paniikkiviestintä (mainostus) on täyttänyt monien vanhempien päät vainoharhaisella oireenkyttäyksellä. Tämä jatkuva oireiden jahtaaminen saa muokkaukselle hyper-alttiin lapsen (jota kaikki lapset ovat) ajattelemaan, että hänessä täytyy olla jotain vikaa – ja hän alkaa tuottaa oireita puhtaan psykosomaattisesti.
Hirtehisesti kuvituskuvassa näytetään "long covidin" todellinen aiheuttaja: naamavaippa. Lasten neurologinen kehitys pysäytetään aiheuttamalla hyödyttömällä/haitallisella kuonokopalla happivaje elimistöön. Idioottilehdistö maalailee piruja kaikkialle – kuten se on toki aina tehnyt. Meediostolla ei ole minkäänlaista moraalia – ja allopaattinen lääketiedehän on inkvisition suora jatke. Tarkoitus on alistaa ihmisiä kaikin mahdollisin tavoin.

Euroopassa on herännyt huoli lapsista, jotka ovat sairastuneet pitkittyneeseen koronaan eli long covidiin. Lotan* 8-vuotias tytär sairastui koronaan viime syksynä ja oireet jatkuvat edelleen. 

Lapset ovat sieniä. Kaikki ympäristössä keuhkoavat "pandemiasta", joten lasten mielestä on nykyään "normaalia" olla sairas. "Korona"™ on münchausenoireyhtymän ja luulosairauden yhdistelmä. Sitä käytetään myös puoskareille ominaisesti diagnosoimalla väärin kaikki mahdolliset – oikeatkin – oireet suoraan koronaksi. Maailmassa ei ole mitään muuta kuin "korona" – vaikka sitä ei ole edes olemassa.

Me kasvatamme traumatisoiduinta sukupolvea, jolta kielletään kaikki: paitsi mahdollisten ongelmien pohjasyyn tunnistaminen, myös normaali elämä. Ja mikä pahinta, heidät pakotetaan "hoitoihin", joista seuraa iatrogeeninen (eli siis lääkärien aiheuttama) sairastuminen – joka onkin kaikkein yleisin sairastumisen syy.

Tampereen yliopiston anatomian professori Seppo Parkkilan mukaan pitkittyneestä koronasta kärsivillä lapsipotilailla on havaittu samankaltaisia oireita kuin aikuisilla.

Jännä: ihan kuin lapset olisivat ihmisiä siinä kuin aikuisetkin! Parkkisepolla tietysti on mennyt ohi se, mitä vaikkapa Sakseenin Hapa tässä samaisessa jutussa sanoo:

Infektiotautien professori Harri Saxénin mukaan Suomessa ei ole tiedossa pitkittyneestä koronasta kärsiviä lapsipotilaita. 

...koska "pitkittynyttä koronaa" ei ole olemassa. Toki Hapaltakin on mennyt ohi se, että ylipäätään koko "korona" on silkkaa hallusinointia, mutta Parkkiseppo se kaikesta todellisuudesta piittaamatta vielä sepittelee tämmöistä:

Näitä oireita ovat muun muassa uupumus, hengitysvaikeudet, kurkkukipu ja lihasheikkous. Oireiden lista on kuitenkin paljon tätä pidempi. 

...ja mikä muu aiheuttaa uupumusta, hengitysvaikeuksia, kurkkukipua ja lihasheikkoutta (sekä vaikkapa hitaasti etenevän aivovamman)? Happivaje. Ja mikä aiheuttaa happivajetta? Hyödytön märkä rätti naamalla.

– Long covid todetaan normaalilla lääketieteellisellä tutkimuksella. 

...eli arvailulla (jota lääkärislangissa kutsutaan "idiopatiaksi"*). Sinnikkäällä tosiasioiden kieltämisellä. Puoskaroinnilla, josta on pelkkää haittaa – mikä kivasti kasvattaa asiakaskuntaa, joka kuvittelisi muuten olevansa terve, koska mitään oireita ei ole. 

Parkkisepon mielestä "tutkijan tehtävänä on kyseenalaistaa vallitseva status quo – tarvittaessa myös sopivan kriittisesti." Sepi on valinnut todella "sopivan" kriittisyyden asteen: kaikki faktat alleen peittävän kuorohysterian.

*Suurin osa kaikista diagnooseista sisältää sanan "idiopaattinen" – mikä siis tarkoittaa, että oireiden aiheuttajaa ei tiedetä. Tämä on "normaalia lääketieteellistä 'tutkimusta'". 

Hoidetaan oiretta, josta ei tiedetä mistä se on aiheutunut – mikä aiheuttaa lisää oireita. Allopaattinen lääke"tiede" on ikiliikkuja: "hoidoilla" aiheutetaan sairautta, jota voidaan puoskaroida lisää ja lisää. Kukaan ei koskaan parane, mutta ihmiset osataan sentään pitää väkisin hengissä vielä pitkään senkin jälkeen kun elämästä on imetty kaikki tarkoitus ulos.

Ei kommentteja: