2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 12. helmikuuta 2021

Voi sinänsä sairastuttaa

 Heh heh:

HUS teilasi soten: Sairastaneet näyttäisivät terveiltä

Nykymallin mukaanhan terveiden pitää näyttää sairailta, tälviisii:

Kuka tahansa voi olla supertartuttaja: tartuntatautilääkäri kertoo paikat, joissa korona on nyt levinnyt

Koronakultin mielisairas agenda sen kuin etenee – luonnollisestikin alamaisilta kupatuilla rahoilla ja ilman ensimmäistäkään todistetta tukemassa näitä ultrafantastisia väittämiä.

Lääketehtaiden satanistiset huorat keksivät mitä hyvänsä houreisia fantasioita päästäkseen vampirisoimaan normaaleista ihmisistä elämän ulos psykoottisella diktatuurillaan. Kuvassa HUSin toimari poimari Juha "Touko Pouko" Tuominen resitoi nokkelimpia pokkelimpia kansanmurhavenkoilupenkoiluja.

"Tartuttamisen" konseptiahan nämä massamurhaajat eivät turhaan koskaan todista – koska allopaattisessa lääke"tieteessä" faktat ovat vain hidastamassa rahavirtojen imurointia. Ryöstövarojen ja iatrogeenisten tuhojen maksimoimiseksi hypätään ilman ensimmäistäkään järjellistä argumenttia suoraan supertartuttamiseen – jossa siis mitä typerimmin väittämin pyritään syyllistämään terveitä siitä, että koittavat elää normaalia, luonnollista elämää. ...ja siis loputtomaan valehteluun tukeutuen myrkyttämään liika terveys pois kuleksimasta. 

Kun tartuntatautilääkäri Santeri Seppälä soittaa koronatestissä positiivisen tuloksen saaneelle henkilölle, ensin vastassa on usein hämmennystä ja pieni tai suurempi järkytys.

...mihin tällä skitsofreenisella kerronnalla pyritäänkin. Santeri toivoo joku päivä elävänsä maailmassa, jossa hän voi fyysisesti kusta potilaitaan silmiin ilman minkäänlaista pelkoa vastareaktiosta – ja se maailmahan on ihan kulman takana. Santerin jo pikkupoikana unelmoima täysfasismi tekee hänestä, ja kaltaisistaan, psykoottisen pallomeren valtiaita. Mitä sadistisimmat fantasiat tulevat saamaan täyttymyksensä – ja alamaiset [nk. "potilaat", siis] tulevat saamaan joka hermopäätteellään tuta, miltä kirurgintarkkuudella suoritettu kidutus tuntuu.

Siinä hetkessä koronainfektion saanut ei välttämättä heti osaa tai kykene vastaamaan kaikkiin niihin kysymyksiin, jotka ovat tärkeitä koronajäljityksen kannalta.

"Koronainfektio" on siitä täydellinen konsepti, että kun tämän ninjaviruksen olemassaoloa ei koskaan ole todistettu, potilaita voidaan syyttää aivan mistä hyvänsä – ja koska tämän mielikuvitusvirus ei todellisuudessa aiheuta yhtikäs mitään, saadaan maksimaalinen elämäntuhonta vauhtiin pelkillä fiktiivisillä väittämillä, joiden ei tarvitse olla missään kosketuksessa reaalitodellisuuden kanssa. 

"Terve olo on salkavalan ninjaviruksen ensimmäinen oire – ja pahin! Mitä terveemmältä tuntuu, sen sairaampi olet – ja tämän koska hyvänsä päättyvän remission jälkeen oletkin viruslingonnut kuolettavasti kaikki tutut ja tuntemattomat haudan partaalle. ...Ja tiedätkö mikä on "koronan"™ pahin seuraus? Se, että kaikki tulevat vihaamaan just sua. Koska sä olet syyllinen läheisten kuolemaan. Olemalla terve. Yksi koronan oire onkin se, että olet salaa halunnut tappaa kaikki läheisimmät ihmiset terveenäolemisellasi." 

Siksi tartunnan saaneelle soitetaankin usein perään vielä monta kertaa, jotta kaikki kontaktit saadaan selvitettyä.

Tärkeintä on ilmiantokulttuuri, ja loputon häirintä. Seppälän Santeri elää unelmaansa!

– Kuka meistä osaa heti varmasti kertoa, mitä kaikkea teki ja missä oli viisi päivää sitten? Unohtaminen on inhimillistä.

Mutta onneksi jo inkvisitio opetti, että yhä yltyvällä, loputtoman tuntuisella kidutuksella kuka tahansa saadaan myöntämään mitä järjettömimpiä narratiiveja – ja siirtämään kuulustelijoiden mielenkiinnon yhä uusiin ihmisiin, joissa ei ole siihen saakka ollut mitään vikaa, mutta joihin kiduttaminen voidaan siirtää seuraavaksi. Tämä joukkotuhonnan resepti on aina tuottanut kukkeaa tulosta yhteiskunnissa, joissa kollektiivinen maailmankuva on saatu kieroutettua jo lapsena aloitetulla aivopesulla.

Kun mahdollisimman harvalla on eheä, omakohtaisesti rakentunut käsitys siitä, mikä maailma on ja miten se toimii... Psykopaattien perversiot pääsevät valloilleen "uutena normaalina", jossa aivan kaikki on käännetty nurinniskoin.

Ensimmäisen soiton aikana omasta koronastaan tiedon saanut henkilö voi kertoa, että hän ei ole käynyt juuri missään. Seuraavana päivänä hän saattaa muistaa, että olikin baarissa, jossa oli kymmeniä ihmisiä.

Sinnikkäällä painostuksella ihmisten mieliin saadaa iskostettua muistoja asioista, joita ei ole tapahtunut – ja mikä tarkeintä: kun suggeroitu ihminen ei enää tiedä mitkä muistot ovat todellisia ja mitkä eivät... Hänelle voi tehdä mitä hyvänsä! Hän suorastaan janoaa itsensä alistamista! Valkoiseen takkiin pukeutuneelle psykopaatille vain mielikuvitus on rajana. 

– Ihmiset eivät aina tiedä, millä on merkitystä koronan jäljittämisessä.

...mikä on hirmu kätevää, koska – kun tämän fiktiivisen "koronan" jäljittäminen tosiaan on mahdotonta – ihmisten yksityisyyteen penetroituminen tapahtuu kaikilla traumatisoinnin tasoilla. Lääkärillä on "oikeus" työntyä potilaansa sisään niin monella tavalla kuin omatunto vain antaa myöden – ja kovin monella lääkärillähän ei tällaisesta "omatunnosta" ole minkäänlaista kokemusta. 

– On ihmetelty, miksi me kysymme kysymyksiä myös niistä kahdesta tai kolmesta päivästä, jolloin oireita ei vielä ollut, Seppälä kertoo.

Seppälän Santeri ei tietenkään vastaa näihin täyspäisten ihmisten kyselyihin kertomalla todellista syytä: loputonta vallanhimoaan; halua raiskata ihmisiä kaikilla olemisen tasoilla; terveen psyyken rikkomista vainoharhaisuuden ruokkimisella. Kuten muillakin kulteilla on tapana.

Juuri nuo päivät ovat tärkeitä siksi, että ihminen voi tartuttaa virusta eniten juuri ennen omien oireiden alkamista.

Järjenvastaiset väitteet, joiden todistaminen on täysin mahdotonta... Kun niitä hivutetaan määrätietoisesti todellisuuden rikkomiseksi, saadaan täysjärkisinkin (tuleva) potilas rikottua vähitellen minkä hyvänsä satanismin apostoliksi. 

Tämä on tuttua jokaiselle uskontoihin pintapuolisestikin tutustuneelle: Lloyolat ynnä muut kulttien kummisedät ovat kirjoittaneet hyvin yksityiskohtaisia manuaaleja siitä, miten hyväuskoiset ihmiset ajetaan perikatoonsa niin, että "hyväntekijät" ohjaavat lopulta koko yhteiskuntaa silkalla pahuudella: heidän uhrinsa syyttävät itseään ja toisiaan elämiensä tuhoamisesta, ja ylistävät niitä, jotka todellisuudessa kaiken ovat raunioittaneet valehtelulla, manipuloinnilla, sadismilla – ja loputtomalla syyllistämisellä, joka ei perustu mihinkään.

Jotkut ovat saaneet koronatartunnan, vaikka he ovat hädin tuskin poistuneet kotoaan, eivätkä he ole ollut tekemisissä muiden ihmisten kanssa.

Nerokkaasti "tartunnaksi" on nimetty "testitulos", joka on saatu metodilla jota ei voi käyttää diagnosointiin – joka on siis ihan puhtaasti valehtelun instrumentti. Korttipakka olisi ihan yhtä "tieteellinen" "testi": kuvakortti tarkoittaa koronaa [kruunu] – ja muut kortit tarkoittavat sitä, että pitää vetää lisää kortteja pakasta. Talo voittaa aina.

Kova koronakaranteeni voi sinänsä sairastuttaa. Se näkyy jo, sillä mielenterveyspalveluiden tarve on kasvanut koronaepidemian aikana rajusti.

...ja nämäkin "palvelut" vain ruokkivat tätä psykoottista ikiliikkujaa. Koronakultti ei lopeta koskaan. Se on hirttosilmukka, jota on mahdoton löysätä; mitä tahansa teet, silmukka vain ja ainoastaan kiristyy. Se on suunniteltu niin.

Ei kommentteja: