2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 20. helmikuuta 2021

Mennessä osoittautuneet "lieviksi"

Tällä kertaa Ilpo "Korona" Salminen valehtelee todella törkeästi Teknarissa:

Solujen proteiinituotantoa ohjaavan RNA:n käyttö rokotteissa lisää niiden tehoa ja turvallisuutta.

Koronarokotteet eivät ole rokotteita – mutta jos nyt edelleen leikitään että ovat... Ne ovat tehneet moninkertaisesti enemmän tuhoa jo nyt kuin kaikki muut rokotteet – mikä on melkoinen saavutus.

Ilpon mielestä tämä neurologisia vammoja synnyttävä geeniteknologia on kuitenkin "turvallisempaa" kuin se rokoteteknologia, joka melkein oikeastikin on jotain, jota "rokotteiksi" voi kutsua.

Mutta suora valehteluhan on nykyään "tiedettä".

Massamurhan instrumentti saa merisepon ekstaasiin. "Ihmisten käyttäminen koe-eläiminä on justiinsa sitä, mitä varten meikäläinen on olemassa!"

”Viruksen RNA-molekyylistä erotetaan haluttu osa, tässä tapauksessa tavallisimmin piikkiproteiinia koodaava RNA. Tämä muunnetaan DNA:ksi ja siirretään pieneen rengasmaiseen DNA:han eli plasmidiin, joka kykenee lisääntymään vaarattomiksi tehdyissä bakteereissa”, hän kertoo.

Tämä seikkaperäinen löpertely siis siitä huolimatta, että tätä "virusta" ei yhä edelleenkään ole isoloitu. Kukaan ei ole koskaan millään tasolla vahvistanut virologiana tunnetun demonologian toimivuutta reaalimaailmassa. 

Meriseppo ei siis yhtään tiedä mistä puhuu. Dungeons & Dragons olisi vähän vähemmän vaarallista larppausta – jos siis sivullisia haluttaisiin suojella. ...Mutta merisepot ovat tosiaan olemassa pelkästään ihmisten tarpeetonta vahingoittamista varten. 

Yritykset ovat melko vaitonaisia prosessin yksityiskohdista, mutta varsinkin tasalaatuisuus pitää varmistaa.

Vaitonaisia ovat: kukaan ei tiedä, mitä ihmisiin tursotettavissa keitoissa lopultakaan on. Kukaan ei myöskään ota vastuuta siitä, että näiden myrkkyjen tiedetään vahingoittavan "lääkittyjä" – vaikka niiden toimivuutta siis ei ole varmistettu millään tasolla.

Mutta puoskarointihan on rikollisten hallitusten virallista pakkohoitoa.

Käsittääkseni laatua seurataan eri vaiheissa jokaisesta valmiste-erästä, ja lopuksi varmistetaan rasvapartikkeleiden koostumus ja mRNA-sisältö. MRNA:n asettumista suhteessa partikkeleiden lipideihin ei vielä kunnolla tunneta. On mahdollista, että pienet muutokset tuotantoprosessissa vaikuttavat lopputuloksen laatuun. Seuranta on varmaankin joka tapauksessa tarkkaa”, Meri pohtii.

Heti tuli sellainen hinku, että haluan tätä mössöä elimistööni. Merisepon kasityksen mukaan ei tiedetä mitä tehdään, ja on mahdollista, että mikä tahansa pikkufiba tuottaa ihan eri tuloksia kuin mitä oletettiin saatavan. ...Mutta seuranta VARMAANKIN on "tarkkaa". Siis jälkikäteinen: "Oho, mites se nyt tolleen?" -seuranta. On hienoa, että sen jälkeen kun vahinko on tehty, seurataan tarkkaan.

”MRNA-rokotteissa on pelkästään koronaviruksen piikkiproteiinia koodaavaa lähetti-RNA:ta. 

Eipä kyllä pidä paikkaansa. Näiden uskomushoitojen kohdalla systemaattisesti jätetään mainitsematta kaikki adjuvanttien sisältämät aineet – siis ne, jotka oikeasti saavat sen paljon puhutun "vasteen" aikaiseksi. Esimerkiksi Pfizerillä sekaan on vanhan tutun (aivoihin päätyvän) alumiinin lisäksi ympätty vaikkapa miespuolisen, valkoihoisen, abortoidun sikiön keuhkosoluja. Siellä ei siis ole "pelkästään piikkiproteiinia koodaavaa lähetti RNA:ta."

Jälleen kerran suoraa valehtelua. Kuten lääketehtailijoilla on tapana.

Esimerkiksi Astra-Zenecan rokotteessa on lisääntymiskyvytön adenoviruskuljetin. Voidaan käyttää myös puhdistettuja viruksen proteiineja tehosteaineen kera tai – kuten kiinalaiset Sinopharm ja Sinovac – hyödyntää kokonaisia viruksia, jotka on ’tapettu’ eli inaktivoitu.”

Tämä on kaikki silkkaa sanahelinää: emäsparisekvenssit eivät ole sen enempää eläviä, kuolleita, "lisääntymiskyvyttömiä" kuin inaktivoitujakaan. Proteiinit eivät ole sen enempää "puhdistettuja" kuin likaisiakaan. Kukaan ei ole koskaan eristänyt "kokonaista virusta" – joten sellaista ei osata myöskään sekvensoida. Ja "tehosteaine" on mitä? Miksi se on siellä?

Meriseppo voisi olla vanha kunnon käytettyjen autojen myyjä: kuuntele ensin mitä asiakas ei tiedä autoista, ja laskettele sitten specsejä jotka kuulostavat harjaantumattomaan korvaan etäisesti relevantin oloisilta, mutta ovat pelkkiä tavujonoja: "Eli sunhan tarvii kardaanitermostaatin kanssa muistaa, että viiden asteen pakkasella iskutilavuus härmistää venttiilit, mutta tän mallin viistoon maadotettu pakkeli kyllä tangentoi epäkeskorotaation ihan automaattisesti."

Olennaista on pokan pitäminen, kuten huijarien touhuissa aina. Riittävä määrä jargonia ja uskottavan kuuloisia malleja siitä, miten mikäkin voisi toimia... Teorioita ei koskaan tarvitse todistaa oikeiksi. Jos "rokote" ei toimi, se johtuu mutaatiosta – mutta mutaatiotakin vastaan se toimii "paremmin" kuin ei-mikään. Väitteitä ei voi koskaan todistaa sen enempää oikeiksi kuin vääriksikään – joten "tutkimus" jatkuu ikuisesti. 

Ihmisten elimistöjä tärvellään mihinkään perustumattomilla myrkyillä – koska on "välttämätöntä" "ehkäistä" "tautia" jonka olemassaoloa ei ole todistettu, mutta koska "aikaa on vähän", ei mitään edes "ehditä" todistaa. 

"Voi olla, että kaikki maailman ihmiset yhtäkkiä kuolevat, jos ei pakoteta heitä tämän tosivillin spekulaation tuottamaan lääkekokeiluun. Ehkä eivät kuole, ehkä mitään riskiä ei edes ole – mutta voitko sinä katsoa jotain satunnaista mummoa silmiin, ja aiheuttaa hypoteettisesti normaalilla elämällä, jolla ihmiskunta on vuosimiljoonia pysynyt hengissä... jotain? On sinun syysi, että tapamme hänet intuboinnilla, jonka tiedämme olevan täysin väärä hoito olemattomaan sairauteen, mutta hei, nyt on jokaisen korkea aika ottaa vastuu (ja ennen kaikkea oletettu syyllisyys) kaikkien muiden ihmisten elämästä – koska kukaanhan ei kykene ottamaan henkilökohtaisesti vastuuta omista valinnoistaan. Joten geenimanipulointi. Melkein tiedetään vähän mitä tehdään. Ehkä." 

Lieviä haittoja

Seppo Meri kertoo, että mRNA-rokotteiden sivuvaikutukset ovat tähän mennessä osoittautuneet lieviksi. 

Näino. Halvaantumisia, kuolemaa, jne. Ei tunnu missään. Lieviä sivuvaikutuksia. Seppo Meri on hieno ihminen. Hyväntekijä.

Koronarokotteet on näin paljon "turvallisempia" kuin muut "rokotteet".

Moninkertaista "tehoa"

Ei kommentteja: