2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 9. helmikuuta 2021

"Ihan hyväkin asia"

 Tämä tulee pahenemaan viikkojen, kuukausien ja vuosien mittaan:

Hus ja korona­terveys­asemat ovat kärsineet sairaus­poissa­oloista, taustalla korona­rokotteen aiheuttamat jälki­oireet

Kukaan ei tiedä, mitkä näiden myrkkyjen pitkäaikaisvaikutukset tulevat olemaan – mutta aiemmista rokotteista tiedetään, että yhteisvaikutukset voivat hyvin iskeä vuosien viiveellä. 

Jotkut onnettomat kuolevat vartissa. Jotkut päivissä. Jotkut viikoissa. Moni menettää kroppansa hallinnan – koska tämä mihinkään perustumaton "rokote" nyt sattuu toimimaan niin.

”Se on ihan hyväkin asia. Se tarkoittaa, että elimistön puolustusjärjestelmä reagoi rokotukseen.”

...riemuitsee Järvisen Asko. Hän on psykopaatti.

Tämän systeemisen väkivallan rekyyli tulee potkaisemaan näiltä koronakultin mielipuolilta keuhkot pihalle – viiveellä mutta moninkertaisesti. Mielisairaiden järjestelmien psykopaatit päätyvät yleensä lopulta permanenttisiin hengityssuojaimiin, joiden vaikutusalue on kurkun kohdalla. ...Ja sen jälkeen he löytävät itsensä helvetistä, jossa he kokevat kaiken sen tuskan, jonka he ovat muille tuottaneet.*

*Me kaikki palamme omien tekojemme helvetissä kuoleman jälkeen. Ensin kohtaamme sen, mitä teimme muille – ja sitten sen, mitä teimme itsellemme (jälkimmäinen on tuskallisempi). ...Näiden kahden infernon jälkeen on sitten vuorossa "taivas", jossa ei soitella harppua ja lauleta hallelujaa, vaan toivutaan edellisestä elämästä – minkä jälkeen palataan takaisin tänne hologrammiin.**

**Me ihan itse valitsemme mihin elämään synnymme, joten kannattaa opetella tämän virtuaalipelin säännöt ja ruveta kyselemään itseltään: "Miksi minä halusin juuri tämän kokemuksen?" Paitsi että kaikki tässä elämässä tehdyt valinnat ovat tuoneet meidät juuri tähän hetkeen, myös kaikki edellisten elämien valinnat on tuoneet meidät juuri tähän nimenomaiseen elämään.

...Mutta palatakseni takaisin tähän profaaniin "todellisuuteen":

Tutkimus: Tavallisissa kuluttajatuotteissa voi piillä nanomateriaaleja, jotka kertyvät aivoihin – "Ihmisillä on oikeus tietää, minkälaisia tuotteita he käyttävät ja ostavat läheisilleen”

Mahdetaanko tässä jutussa mainita rokotteita? Ei tietenkään mainita, vaikka adjuvantit varastoituvat aivoihin, juuri samalla mekaniikalla kuin mistä tässä tutkimuksessa puhutaan. Onko ihmisillä tässä suhteessa oikeus tietää, millaisia tuotteita heidän elimistöönsä on tungettu vauva-ajoista lähtien?

Nanomateriaalien käyttöä ei säännellä, eikä niitä tarvitse ilmoittaa tuoteselosteessa.

Mmhmm? Ja moniko rokotteen antajista osaa kertoa, mitä piikki sisältää? Kukaan ei osaa – koska sisältö on liikesalaisuus. 

On kuitenkin ihan yleisesti tiedossa, että siellä on ainakin alumiinia nimenomaan nanopartikkeleina. Tämä matsku päätyy päähän, ja rikkoo aivoja. Siksi ihmisten on niin vaikea ajatella nykyään. Meidän kaikkien aivot on tungettu täyteen alumiinia (ja elohopeaa yms.) – teurastajantakkeihin pukeutuneiden tohtorien vihellellessä vieressä, ja nostaessa siitä palkkaa.

Ei kommentteja: