2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Rajua "kasvua", laahaava stasigestapo

 Tähän löpertelyyn on näköjään nakitettu uusi naama:

Tartuntoja jo niin paljon, että jäljitys laahaa perässä – ylilääkäri vetoaa nyt noudattamaan rajoituksia

  • Helsingin ja Uudenmaan koronavirustartunnat ovat kasvaneet rajusti, ja sitä mukaan myös jäljitys on osittain ruuhkautunut, kertoo Husin hallinnollinen ylilääkäri Veli-Matti Ulander.
Velimatti repii palkkaa HUSn lisäksi lääkärikeskus Aavalta, Terveystalolta ja Pihlajalinnalta. Lääkäröinti on ilmeisen kiireetöntä touhua ainakin gynekologian puolella – joten miksipäs sitä ei koordinoisi flunssagestapoa samalla.

Nimenomaan HUSin alueella tämä ninjavirus on siis "tartuttanut" (tai "altistanut", mikä varsinkaan ei ole mitään, mutta väliäkö tuolla) ihmisiä enemmän kuin muualla – vaikka juuri siellä on sotkettu ihmisten elämää kaikkein eniten. 

Tämä on jännä; voisi kuvitella että kun nämä jatkuvasti äänessä olevat spesiaaliekspertit kohkaavat juuri tuolla eniten... että siellä olisi nimenomaan vähiten näitä "tartuntoja". 

Mutta niitä on siis eniten. Vuoden kohkaamisen jälkeen tilanne vain "pahenee". Tokikaan potilaat eivät itse edes huomaa olevansa "kipeänä" – kun tämä "tauti" tosiaan on sellainen että se löytyy vain "testillä" jota ei ole diagnosointiin tarkoitettu. 

..."Testillä" jolla löytää aivan mitä tahansa niillä vahvistuksilla joilla sitä käytetään. Ja kukaan ei vain millään kykene kiinnittämään huomiota siihen, että koko tämä plandemia perustuu pelkästään tähän "testiin" joka ei ole testi. Jännä.

Tähän täytyy olla todella hyvä syy; sitä ei vain turhaan kerrota. Mutta tokihan hyvän "tieteen" tunnusmerkkejä (kuin myös "tiedonvälityksen"!) on aina ollut se, että pimitetään asioita jotka eivät tue yleistä narratiivia – varsinkin jos ne hyvin helposti kumoavat kaiken mitä touhutaan

Vaikka narratiivissa mikään ei toimi... Vaikka jokainen "toimenpide" on täysin näennäistä (mutta haitallista) leikkitiedettä... Vaikka tilanne eksperttispesialistien mielestä kaikesta lumetoiminnasta huolimatta jatkuvasti "pahenee" – ja samaan aikaan kukaan muu ei huomaa, että mitään todellisuudessa tapahtuu...

No, ei näitä huijareita nyt ainakaan duunistaan kannata potkia, ja vangita yleisvahingollisesta puoskaroinnista – ja ehdottomasti pitää huoli siitä, että nämä ihmisiä oman taloudellisen etunsa vuoksi sairastuttamaan pyrkivät psykopaatit pidetään loppuikänsä jossain, mistä eivät ikinä enää vaikuta kenenkään elämiin millään lailla. Tietenkään.

Ei kommentteja: