2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 6. helmikuuta 2021

"Todennäköisesti" eivät ole seuranneet "kriteereitä"

Uusi KoronaSuomi valehtelee törkeästi toimittaja Emmi "Korona" Tuomiston lääketehtaille huoraavassa tekstissä:

Koronarokotteet aiheuttavat haittavaikutuksia hieman enemmän kuin muut rokotteet – Osa vakavaksi ilmoitetuista haitoista tuskin täyttää kriteereitä

"Vakavat haittavaikutukset 'eivät täytä kriteereitä'." Tämä on psykopaattien tekstiä, mikä ei ole ihme, koska jutussa tietysti lainataan Hanna "Korona" Nohynekiä, jonka mielestä (tällä kertaa harhaanjohtavasti nimetty*) uskomushoito nimeltä "rokotukset" ovat ratkaisu kaikkeen. 

*"Rokotuksella" tarkoitetaan – sinänsä idioottimaista prosessia – jossa (moneen kertaan vääräksi paradigmaksi osoitetusti) injektoidaan "pieni määrä" patogeenistä "virusta" (jollaista siis ei ole ikinä isoloitu, mutta mitäpä tuosta), jonka pitäisi aiheuttaa vasta-ainereaktio (mitä se ei tee, ja siksi joukossa on myrkkykeitos nimeltä adjuvantti ["pikkuinen avustaja"], joka aiheuttaa myrkytystilan, joka virheellisesti tulkitaan "rokotteen" "toimimiseksi"). 

"Korona'rokotteessa'" sen sijaan on synteettinen pätkä emäspareja, eli siis keinotekoinen "virus", jolla toivotaan olevan geenimanipuloiva vaikutus. 

Moderna kutsuu omaa keksittyä virustaan nimellä "software" – joka voidaan siis ohjelmoida tekemään kaikenlaisia temppuja! Pyrkimys on siihen, että lopulta ihmiset voidaan ohjelmoida käyttäytymään halutulla tavalla. Mutta tätä ei vissiin oikein muisteta ihan aina mainita.

Koronarokotteet tekevät kymmenkertaista tuhoa.

Koronarokotteet tappavat kymmenen kertaa enemmän ihmisiä kuin muut rokotteet – ja ne muidenkin rokotteiden aiheuttamat kuolemat ovat täysin tarpeettomia!

Tämä on siis puoskarointia. Uskomushoitoa, jolla tapetaan, vammautetaan ja sairastutetaan ihmisiä. Ja toimittaja hurraavat ruumissaattueille. 

Fimealle on ilmoitettu 71:stä vakavasta haittavaikutuksesta, mutta todennäköisesti ilmoittajat eivät ole seuranneet vakavan haittavaikutuksen kriteereitä.

KoronaEmmi siinä kertoo, kenen kärsimys on varteenotettavaa ja kenen ei. "Ja sitä paitsi sä olet ilmottanu sen väärin. Todennäkösesti. Koska ethän sä osaa. Kato ku sä oot tyhmä!" 

"Ei sun elämäs ihan täysin ole lopullisesti tuhottu. Tai siis, ei just sun elämällä ole merkitystä. Tärkeintä on viidentoista miljardin tuotot Pfizerille, verorahoilla. "Tautiin" joka olisi hoidettavissa vitamiineilla."

Nämä petturit kuuluvat johonkin ihan muualle kuin missä juuri nyt ovat.

Ei kommentteja: