2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 5. helmikuuta 2021

Rinteissä ollut epävakaat olosuhteet

 Tämä tulee lisääntymään:

Lapissa on tapahtunut muutaman päivän sisällä kaksi lumi­vyöryä – ”Rinteissä on ollut epävakaat olosuhteet”, arvioi meteorologi

...ja tässäkin on kyse syklisyydestä. Koska jotkut pässit ovat ottaneet asiakseen pimittää historiamme, kukaan ei taas tiedä mistään mitään. 

Hölistään jostain olemattomasta "ilmaston lämpiämisestä" – jota ei tapahdu – ja puretaan toimivaa infrastruktuuria toimimattoman tieltä (vaikka koronapelleilynkin aiheuttama maailman pysäyttäminen itse asiassa lämmitti ilmastoa [hyvin vähän, mutta kuitenkin. 

Ihmisen {täysin mitätön} ilmastovaikutus siis itse asiassa hidastaa vääjäämätöntä viilenemistä – eli toimii täsmälleen päin vastoin kuin mitä ilmastoalarmistit hourivat]). 

Ja napajäiden (täysin ihmisestä riippumaton, syklinen) sulaminen itse asiassa polkaisee pikkujääkauden käyntiin tuomalla kylmää vettä (ja jäävuoria) lähemmäs kääntöpiirejä. Mutta ei minun nyt siitä pitänyt puhua.

Kolmen vuoden päästä löydämme itsemme kaasujättiläisten ja auringon vetovoimakenttien välistä. Sitä odotellessa saamme yhä enemmän tätä:


Maa muuttuu ajoittain nestemäiseksi yhä useammilla alueilla. Siitä taas seuraa sama ilmiö, jonka jäljiltä ympäri pallon löytyy rakennuksia, joiden ensimmäiset kerrokset on maan alla.

Jostain syystä juuri kukaan ei jaksa etsiä syitä sille, miksi talojen vierustaa kaivettaessa maan alta löytyy ikkunoita. Joissain paikoissa ykköskerroksen ikkunoista on jäänyt ylälaita näkyviin:

Tottahan nuokin kellari-ikkunat on jo alunperin suunniteltu juuri tuollaisiksi, eiks jeh? Sinne jatkuvat kätevästi maan alle fönsterit.
Näitä taitaa löytyä ihan Suomestakin vaikka kuinka paljon kun vain pitää silmänsä auki. Pointtina se, että jossain 1800-luvun alkupuolella sivilisaatio peittyi juoksuhiekaksi muuttuneeseen mutamössöön.
Norja jokunen viikko sitten.

Jostain syystä eliittinä itseään pitävä popula pitää tapanaan jättää kertomatta mitä missäkin on oikeasti tapahtunut. Edellisen sivilisaation jäljet pyyhitään kunkin Suuren Resetoinnin aikana melkein kokonaan pois – ja kun ihmiskunta on kutistunut niin, että olemattomalla henkilöhistorialla varustetut orpolapset on kyyditty kansoittamaan tyhjiksi jääneet kaupungit; ihmiskunnan muisti pyyhitään höpötarinoilla ja jätetään täyteen aukkoja, joita ei vain huomata kun ei ole ketään muistamassa mitä todella milloinkin tapahtui.

Tässä puretaan vanhaa Pariisia uudemman Pariisin alta pois. Jostain syystä, jota ei koskaan ole turhaan selitetty.

Tämän edellisen mudflood/liquifaction-tapahtuman jälkeen kaupungit on ehditty myös polttaa moneen kertaan – eikä tarvitse mennä kovinkaan kauas menneisyydessä, kun moni vielä muistaa miten vanhat hienot rakennukset purettiin typerän laatikkobrutalismin alta – ja kun nuo heti kohta hometta pukkaavat betonilaatikot rakennettiin mahdollisimman huonosti, suuri osa niistäkin on jo rakennettu uudestaan.

San Francisco – kuten mantereen muutkin kaupungit – vedettiin jostain syystä sileäksi vielä viime vuosisadan vaihteessa.

Hirmu ahkeralla rehkimisellä tästäkin telttakylästä rakenneltiin parissa vuodessa tuollainen kaupunki – koska noita rakennuksiahan ei voinut olla olemassa ennen vuoden 1889 maanvaltauksia? Mitäpä sitä muutakaan tekisi porukka kuin veistelisi laudoista kivitaloja aikansa kuluksi aivan tolkutonta vauhtia?

Viimeisen vuosisadan aikana on Frankfurtin koulukunta ollut tässäkin tuhotyössä kulttuuriperinnön päähävittäjänä: rakennetaan rumaa halvalla; puretaan vuosisatoja toimineet rakenteet alta pois. Ihan vaan muuten vaan.

Me emme tiedä historiasta juuri mitään – koska eräät tahot haluavat pitää meidät pimennossa. Jos et tunne historiaasi, et osaa ennustaa tulevaa.
Kuvittelet, että maailma on aina ollut stabiili – ja pidät mahdottomana ajatusta, että sivilisaatio on saattanut olla nykyistä korkeammalla pari sataa vuotta sitten – ja ehkä pari sataa vuotta sitä ennen – ja pari sataa vuotta ennen sitä. Jotkut vain pitävät tapanaan aina peittää kaikki jäljet kaikesta. Koska tieto on valtaa.

Kaliforniassa jokunen päivä sitten.

Napolissa vajaa kuukausi sitten.

Malesiassa taannoin.

Kroatiassa äskettäin.

Iranissa kaksi vuotta sitten.


Afrikka on jakautumassa kahdeksi mantereeksi. Äkkiseltään väittäisin, että maan seuraava laajentuminen saattaa olla meneillään. Tämähän on taas teoria, jota valtavirta"tiede" ei jaksa tunnustaa, vaikka perinteinen "mannerlaattojen muuten vain liikkuminen eessuntaas" selittää asioita huomattavasti heikommin kuin laajenevien planeettojen (juu, kaikki planeetat on muutostilassa paraikaa) teoria.

Jättiläiset o(li)vat jäänteitä siitä ajasta, kun planeettamme oli pykälää pienempi.

Tämä neiti ei mahdu edes kuvaan kokonaan...

Onko tässä kuvassa myös kääpiö, vai onko siinä kahden eri kokoluokan jättiläisiä? Kyllä, maan päällä on elänyt suhteessa tuonkin kokoisia jättiläisiä... mutta veikkaan että nykyihminen tässä on on tuo keskikokoinen heppu.

Hmm, tuo vasemmanpuoleinen viestittää olevansa jesuiitta... Sangen näkyvä hahmo ollakseen piilotettu käsi -tyyppinen turmion agentti.

Näitä on tosiaan ollut ilmeisen hankala saada mahtumaan kuvaan kokonaan...

Mutta eihän mitään jättiläisiä ole ikinä ollut olemassa! Varmasti on fotoshopattu nuo, ja nekin kaikki joita en tähän enempää lisäile. Koska maailmassa ei kerta kaikkiaan ole salaliittoja – ole koskaan ollutkaan. Eihän sellaiset koskaan ketään hyödytä, ja himputin hankaliakin olisivat. 

Eikä meiltä mitään koskaan yritetä peitellä. Kaikki aina kertovat asiat niin kuin ne ovat. Koska... No... Enintäänkin sellaisella salassa pidettävällä liittoumalla voi tehdä aivan tolkuttomasti rahaa, ja kerätä valtaa aivan suhteettomasti. Mutta eihän niin toki tekisi kukaan, ellei satu olemaan psykopaatti vaikkapa. Ja sellaisiahan ei ole olemassa. Vähän niin kuin jättiläisiäkään ei ole koskaan ollut.

Ei kommentteja: