2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 24. helmikuuta 2021

"Osa" maista hiljentää

Subversiivisen propagandan koko kuva:

Osa maista hiljentää toisinajattelijoita pandemian varjolla – viruksesta leviää disinformaatiota

Puhutaanko tässä syväluotaavassa artikkelissa siitä, miten koronakulttia arvostelevat lääkärit menettävät lisenssinsä? Tai siitä, miten Suomessakin vaietaan täysin siitä, miten "koronakriisi" on puhtaasti poliittinen flunssa?

Eipä tietenkään; senhän kertoo jo tuo "viruksesta leviää disinformaatiota" -väittämä, jossa ei (tietenkään!) tunnusteta sitä (reaali)todellisuutta, että koko koskaan-todentamattoman "viruksen" käsite on disinformaatiota.

Sattumoisin "toisinajattelijoita" hiljennetään vain niissä maissa, joihin Viiskulma haluaa hyökätä hetikohta. Tähän (pitkään) listaanhan on viimeaikoina lisätty myös Burma ja Gruusia – taas vaihteeksi. "Pandemian" varjolla epäilemättä.

Jollekulle saattaisi olla kohtuullisen kielivää se, mistä tämä käsittelemämme tosiuutis-otsikko löytyy: "Kansan uutisista". 

Mikäpä sen osuvampaa: bolshevistinen "tiedonvälitys"hän on nimenomaan asioiden nurinkääntämistä. Kommunistit jaksavat unohtaa, miten heidän ideologiallaan on suoraan tapettu jotakuinkin sata miljoonaa (100000000) ihmistä – koska nykykommunismi on ihan eri asia.

Mutta kuka mahtaa olla jutun toimittaja? Ei kukaan! Tämän syvätarkan propagandakatsauksen tarjoaa Suomen TietoToimisto – ja AFP. Yhdessä ovat kynäilleet Ranskan ja Suomen absoluuttisen tiedon virastot tämän tarkkanäköisen faktaromanssin.

Se, että Agence France Presse on nimeltään Agence France Presse ei tietenkään tarkoita sitä, että kyseessä olisi ranskalainen (mutta "riippumaton") agentuuri – sillä vain on tuollainen nimi. Aivan kuten STT ei tarkoita agentuuria, josta tulisi objektiivista tietoa – mutta AFP on globaali syndikaatti, joka sanelee koko maailman meedioston sävyt ja suunnat. Yhdessä Reutersin ja Associative Pressin kanssa. 

Nämä syndikaatit ovat jonkun omistuksessa. Itse asiassa Reutersin osti jo 1800-luvulla eräs tietty Bauerin suku, jota ei tosin juuri Bauerin nimellä kovinkaan monessa yhteydessä enää tunneta – ja APn osti lähempänä nykyaikaa... Reuters.

Kuka mahtaa omistaa AFPn? Mahdoton sanoa. Se tuuttaa täsmälleen samaa uutisointia kuin nämä kaksi muuta syndikaattia – mistä ei voi päätellä mitään. Se, että kaikki meediosto möykkää/vaikenee täsmälleen samoista asioista samalla ajoituksella, ei millään lailla lavertele mistään koordinaatiosta (ja sellainenhan olisi salaliitto – jollaisia ei ole koskaan ollut olemassa). 

Eikähän nyt STTtä tietenkään omista kukaan. Paitsi "valtio". 

Vai onko sekin jo yksityistetty? Ei niin, että asialla olisi merkitystä; valtio-omisteinen ja "yksityinen" korporaatio ovat silti korporaatioita. (Ja "valtio" itsessäänkin on korporaatio.) Korporaatioiden linjan sanelevat johtajat. Johtajat, kuten kaikki, pyrkivät kaikin mahdollisin keinoin maksimoimaan oman taloudellisen voittonsa. 

Tämä vaatii aina ihmisten mielipiteisiin vaikuttamista – mikä onnistuu optimaalisimmin silloin, kun vaikuttaa (sic!) siltä, että mielipiteen muodostaja on ihminen itse, eikä suinkaan joku muu.

Sen takia ihmisillä on hyvin vahvoja – suorastaan fanaattisia – mielipiteitä asioista, joista he eivät tiedä kerrassaan mitään. Sen takia ihmisistä on hyvä idea, että yleisen "tietämyksen" pohjalta kaikin tavoin rajoitetaan (mahdollisimman monien) yksilöiden valinnanmahdollisuuksia mahdollisimman keinotekoisilla säännöillä – ja sattumoisin nämä korporaatioiden keksimät säännöt hyödyttävät juuri korporaatioita itseään.

Siksi on niin hienoa että "Kansan uutiset"/Suomen TietoToimisto/Agence France Presse kertoo meille miten pitää ajatella, ja mistä. Koko ajan kertovat. Objektiivisesti.

Sediltä on nyt unohtuneet turvavälit vallan kokonaan – mutta toisinaan objektiivinen tiedonvälitys vaan vie mennessään!

Ei kommentteja: