2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 29. lokakuuta 2020

Tutkimus käynnistettiin nopeasti

Kappas; ristiriitaista viestintää:

Uutta tietoa koronaviruksen leviämisen mekanismeista: Ikä ja sukupuoli eivät yllättäen vaikuttaneet geenin ilmentymiseen

Yllättäen? Tampereen yliopistolla on nyt yllätytty siitä, että tällä geenillä ei tuntuisi olevan mitään tekemistä koko "viruksen" kanssa?

Tutkimus tuotti uutta tietoa niin sanotusta ACE2-reseptorista, jonka kautta koronavirus siirtyy solujen sisälle eli infektoi soluja.

...Ja enää tarvitsisi tosiaan isoloida tämä mystinen fiirux, ja todistaa että se tekee jotain. Tätähän ei ole koskaan tehty, joten oletukset reseptoreista ja "infektoinnista" on larppausta.

– Yllättäen sen ilmentyminen on normaalitilanteessa erittäin alhaista hengityselinten alueella, vaikka keuhkot ovatkin COVID-19-taudin keskeinen kohde-elin, tutkimustiedotteessa sanottiin.

Meitsi on ihan että mtäääääääääääh?

Tutkimuksessa ennustettiin myös mekanismeja, joiden avulla tämän geenin ilmentymistä säädellään. 

Ennustettiin mekanismeja? Miten niin ennustettiin? Siis ennustettiin löydettävän joskus ehkä jotain, joka tukee oletusta oletetusta mekanismista, niinkö?

Tutkmuksessa löytyi sitoutumiskohtia proteiineille, jotka säätelevät myös interferonien tuottoa.

Ah, interferoni; se, joka liittyy siihen, miksi fiktiivinen ninjavirus "tarttuu niin ärhäkästi". Että löytyi "sitoutumiskohtia", jotka liittyvät asiaan, jos liittyvät. Jos "asiaa" ylipäätään on olemassa.

Interferonit ovat solujen tuottamia proteiineja, jotka muun muassa estävät virusten lisääntymistä.

Kuka huomaa pitkälle viedyn oletuksen, jota ei tue kuin enintään jonkinaisteinen korrelaatio? Johtopäätökset on vedelty hatusta, ja varsinkin syy-seuraus-suhteet – koska tutkimusten tulokset on jo etukäteen ripustettu haluttuun kehikkoon, minkä takia huomioimatta jätetään suurin osa datasta, ja todellisuuden sijaan mittaillaan virtuaalisia oletuksia. ...Joita siis empiriinen tiede ei juuri tue.

Tutkimuksessa selvitettiin lisäksi geenejä, joiden ilmentyminen korreloi vahvimmin ACE2-geenin ilmentymiseen. Voimakkaimmin korreloituva geeni on tutkijoiden mukaan nimeltään ENPEP, joka koodaa glutamyyli aminopeptidaasi -nimistä proteiinia.

Coool. Glutamyyli aminopeptidaasi. Vielä kun tämä yhtälö saataisiin todennettua reaalitodellisuudessa. Edes vähän. Joskus edes.

– Tämä voi mahdollisesti olla mukana mekanismeissa,

Ihan varmasti voikin. Mahdollisesti.

joiden avulla koronavirus infektoi soluja

...ja enää tarvitsisi todistaa se, että "koronavirus"™ tosiaan on olemassa, eikä sitä sekoiteta vaikkapa eksosomeihin, jotka siis syntyvät solujen sisällä auttamaan toksiinien poistossa – tai kromosomi 8:aan, joka on siis osa ihmisen genomia. 

Olen eksperttispesialisti. Alistukaa.

Kaikki tämä geenituuppaus perustuu neljän emäsparin muodostamiin rimpsuihin – ja aiheesta voi katsoa vaikkapa valistuselokuvan GATTACA, jonka nimi siis muodostuu kahdeksan emäsparin sekvenssistä. En muista kyseisestä leffasta juuri muuta kuin että tämä geenimanipuloitu yhteiskunta oli hiukan ehkä nuivan oloinen. Ja nyt siis ollaan tekemässä yhteiskuntaa, josta on poistettu sekvenssi CTCCCTTTGTTGTGTTGT.

ja siihen liittyvät jatkotutkimukset ovat jo käynnissä Tampereen yliopiston tutkimusryhmässä, Parkkila kertoo tiedotteessa.

Ihan varmasti onkin. Näin sitä vaan loitsitaan tyhjästä duuneja. Vähän ninq "ilmastoministeri".

Barkerin ja Parkkilan juuri PLOS ONE -tiedelehdessä julkaistu tutkimus käynnistettiin nopeasti maaliskuussa COVID-19-taudin

...eli siis kausiflunssan...

levittyä myös Suomeen.

Jeah. Tämmöistä tiedettä tänään. Tulokset viittaavat siihen, että koko keinotekoinen plandemia on nimenomaan keinotekoinen plandemia – mutta ei nyt siihen takerruta. Hysterisoidaan, koska se on tervettä.

New CDC Study Finds Majority of Those Infected with COVID-19 ‘Always’ Wore Masks

Oho. No, tämähän on uutinen vain niille, jotka ovat valinneet kulkea silmät kiinni ja korvat ummessa läpi tämän naurettavan pandemiaölinän. 

Tiedossa on jo kauan ennen tätä "uutta" körönää ollut se, että maskit aiheuttavat sairastumista eivätkä suojaa ketään miltään, mutta unohdetaan nyt tämä uusinkin tutkimus kaikessa fasismin tiimellyksessä.

Poliittiset terveyspäättäjät jostain syystä haluavat pakottaa tämän haitallisen rätin jokaisen naamalle – koska kaikki halutaan pitää turvassa? ...ja lihottaa hillittöminä sakkoina valtion ryöstörahastoa verottamalla ihmisiä, jotka ovat menettäneet toimeentulonsa ja tulevaisuuden, vielä vähän lisää. Vähän vielä tiristetään pätäkkää ennen kuin subjekti ottaa ja tappaa itsensä. Koska suojelurahojen kiristäminen on turvallisuutta.

Ei kommentteja: