2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Enkä nyt osaa sanoa

 Kas näin muokataan alamaisten mielipidettä:

Ravintolarajoitukset voimaan sunnuntai-iltana – rajoitukset saavat ihmisiltä "ymmärrystä"

...ja näinhän fasismi on aina edennyt. Ihmiset "ymmärtävät" toimia, ja seisovat sivussa kun rajoitukset menevät yhä järjettömämmiksi. 

Tartun tuohon sanaan: "ymmärrys". Tämä koko karuselli viestii nimenomaan ymmärryksen puutteesta. Meediosto hölisee niin ristiriitaista narratiivia, että alamaiset pelkuruuksissaan suostuvat mihin tahansa – koska eivät yhtään ymmärrä mitä tapahtuu, ja haluavat siksi luovuttaa vastuun omasta elämästään jollekulle hierofantille, joka kädestä pitäen johdattaa pehmustettuun huoneeseen, jossa ei koskaan voi tapahtua mitään pahaa ikinä eihän. 

"Onko vaarallisten viruslinko-ravintoloiden hienoinen rajoittaminen – ihan vaan hetkeksi – parempi kuin ihmisten kuoleminen ruttoon näiden ravintoloiden takia?" "No, kyllähän se ihan ymmärrettävältä toimenpiteeltä vaikuttaa..."

72, 13 vai 43? Lauantaina Vaasassa todetuista koronatapauksista on tarjolla kolmea erilaista virallista tietoa – ylilääkäri kertoo "oikean" luvun

Ah, ylilääkäri. Hänhän on aina oikeassa, koska hänellä on valkoinen takki (niin kuin muillakin teurastajilla) – paitsi silloin jos sattuu olemaan yksi niistä monista ylilääkäreistä, jotka kyseenalaistavat koko tämän järjenvastaisen koronasaagan. Iltakoronalehdessä haastateltu ylilääkäri on luonnollisestikin täysin kritiikitön muuta kuin kriittistä ajattelua kohtaan.

– Tänään tiedottamamme tulokset ovat ehdottomasti virheelliset, enkä nyt osaa sanoa, mistä tämä tiedotusvirhe johtuu, Kaukoranta kertoo.

Niin. Voisko sillä olla mitään tekemistä sen kanssa, että ninjavirusta ei myöskään tähän päivään tultaessa ole edes yritetty todentaa – joten mikä tahansa arvaus on ihan yhtä pätevä kuin mikä hyvänsä muu arvaus? 

PCR-testi arpoo mitä arpoo, ja toisinaan (kun riittävästi vahvistetaan), se löytää kromosomi 8 -nimellä tunnetun RNA-pätkän, jollainen meidän jokaisen kropasta löytyy. Tämä leimataan ilman alkeellisintakaan tieteen hipaisua ninjavirukseksi vaikka sellaista ei koskaan ole isoloitu. ...Joten ei ihme että lääkärien hölinät eivät ikinä natsaa todellisuuden kanssa.

"Tää ninjavirus, siis sillähän on tällasia ilmateitse leviäviä nk. "heittotähtiä", ja sitä ei nää kun se hiipii nurkissa keskellä yötä..."

Mites muuten peloteltais?

Kiristyshaittaohjelmista kehittynyt pelottava uhka ihmisten terveydelle

Yritetäänkö tässä nyt vihjata, että korona™ on itse asiassa tietokonevirus? Sitähän se toki on; se ilmenee vääristeltyinä tilastoina, joilla kiristetään ihmisiä älyvapaisiin alistumisriitteihin. Wau. Että meediostossa kerrotaan asiat niin kuin ne ovat? Huikeeta.

Ninjavirus tekee "journalismia", ja levittää naurettavia nuotiotarinoita – jotka leviävät kollektiiviseen tietoisuuteen kuin syöpä, joka rikkoo yhteiskunnan solutasolta lähtien.

Ei kommentteja: