2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 13. lokakuuta 2020

Ei osata lopettaa

Nuorsuomalaisten Koronasanomat haluaa yhä vain ja edelleen sairastuttaa ihmisiä idioottimaisuudella:

THL:n pääjohtaja Tervahauta suositteli kansalaisille kangas­maskeja jo huhtikuussa, STM ja THL lyttäsivät ajatuksen ripeästi

...koska ajatus on niin helvetin typerä, että sen läpivieminen on vaatinut kuukausien propagandan, joka ei perustu mihinkään – ja joka siis sairastuttaa ihmisiä.

"Nää tässä on kädet. Mä esitän nyt viiden tunnin yksityiskohtaisen demon siitä, miten nää kädet pitää pestä, jotta ninjavirus ei tapa heti kun erehdyt koskemaan mihinkään ikinä. Eli kun sä kosket ikinä mihinkään, sun on pakko pestä käsiä seuraavat viis tuntia vähintään."
Erityisesti kangasmaskit on todettu kaikkein paskimmaksi vaihtoehdoksi, mutta niitähän meille siltikin tungetaan – vaikka niistä ei ole mitään hyötyä, mutta todella paljon haittaa.

Kaius Niemi lakkasi ottamasta vastuuta Hesarin loputtomasta valehtelusta. Nykyään Hesarin loputtomasta valehtelusta kantaa vastuun tämännäköinen ihminen.

Ei kommentteja: