2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Lievään flunssaan kuolevat ranskalaiset jotka eivät näy tilastoissa mutta aiheuttavat arestin tjms.

 Ranskan fasistinen Macronia on lähtenyt "yllättäen" kansalaistensa mielivaltaisen vangitsemisen linjalle – taas:

Ranska julistaa terveyshätätilan: Pariisiin ja kahdeksaan muuhun kaupunkiin yöllinen ulkonaliikkumiskielto

Miksi näin? Katsotaanpa tilastoja:

Hmm. Kuolintilastot eivät varsinaisesti panikointia näyttäisi lietsovan...
...mutta suurin osa ranskalaisista koronapotilaista ei näyttäisi parantuvan ollenkaan; tämä toki olisi huolestuttavaa jos tuo mitenkään voisi pitää paikkaansa...

Tämän käyrän mukaan joka neljäs kuolee! ...Mutta tilanne on silti huomattavasti parempi kuin maaliskuun 16., jolloin vain joka kymmenes selvisi hengissä; miksen ole kuullut tästä mustasta päivästä aiemmin?

Tämän mukaan vakavia tapauksia on pyöreästi 0%.

...mutta huolimatta siitä, että käytännössä kaikki tapaukset ovat lieviä, joka neljäs kuolee. Jotain on pikkuisen pielessä Ranskan terveydenhuollossa!

"Varmistettujen" tapausten määrän hillitön heittely ei jostain syystä heijastu kuolintilastoihin ollenkaan, vaikka joka neljännen "varmistetun" tapauksen pitäisi kuolla...

...eikä testejäkään ole näemmä tehty moneen kuukauteen. Projektio jatkuu kyllä terhakasti yläviistoon, mutta todellisista testeistä ei ole mitään merkintöjä. Tai no, todellisista ja todellisista; kuten muistamme: PCR-testiä ei koskaan ole tarkoitettu diagnosointiin.

Jotain mätää Ranskanmaalla(kin)... Miksi tässä kuvassa Emmanuelin [etym.: "El-niminen jumala kanssamme"] takana on kalterit – jollaisten taakse tämäkin pankkiiri (muun El-iitin kanssa) olisi syytä pikimmiten toimittaa?

Ei kommentteja: