2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 28. lokakuuta 2020

408 = 215

Koronakokoomuksella on oma laskuoppinsa:

Vuorokaudessa uusia koronatartuntoja nyt 408

Nuorsuomalaisten Iltakoronapornosanomien mielestä tilanne on tämä:

THL: Suomessa 215 uutta koronavirustartuntaa

...mutta parisataa sinne tänne, eiks jeh?

Koronakokoomus täsmentää:

Viimeisen viikon aikana uusia tartuntoja ilmoitettiin aiemmin seuraavasti: ke 21.10. 222, to 22.10. 184, pe 23.10. 219, la 24.10. 178, su 25.10. 196, ma 26.10. 122 ja ti 27.10. 193 tartuntaa. Tiistaina THL:lla oli teknisiä ongelmia.

Teknisiä ongelmia. Kuka muistaa tämän?:

Massiivinen tieto­järjestelmä­ongelma Keski-Suomen sairaan­hoito­piirissä – yli 15­000 potilas­käynnin tilastot päin mäntyä

...mutta että koronatilastot pitävät paikkansa kuitenkin? ...Vaikka PCR-testiä ei koskaan ole tarkoitettu diagnosointiin, eikä ninjavirusta ole koskaan todennettu. ...Mutta siis että nämä tilastovirheet eivät liity mitenkään siihen Jyväskylän kauheaan körönäpiikkiin? Mikä mahtaa olla Vaasan ATK-tilanne?

Koronakokoomuksen lainaama twitteröitsijä, joka varmaankin on joku eksperttispesialisti, selventää... jotain, mistä käy selväksi, että kaikki kuolee koska tahansa:
Nämä tarkkaan valitut käyrät jollain logiikalla osoittavat jotain, kunhan vain siirretään todellisuus pois näköpiiristä...

Kyllä varmaan ihan minä päivänä hyvänsä vielä todennetaan tämän ninjaviruksen olemassaolo, ja se, että se oikeasti tekee jotain. Vähän kuin joulua odottelisi.

Ei kommentteja: