2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 28. lokakuuta 2020

Että voisikohan kuljettajakin

 Esikäskyntottelijana presstituoitu:

Näkökulma: Pyysin taksikuskia pitämään maskia – etupenkiltä kuului jäätävä kuittaus

Onneksi en ole taksikuski. Tämän toimittajan matka olisi päättynyt tuohon – ja hänen ääliöesimerkkinsä ansiosta samanlaisia idiootteja on oletettavasti jatkossa kyydittävänä yhä lisää.

Kuten tiedämme: maskeista ei ole mitään hyötyä. Niistä on pelkästään haittaa. Ne sairastuttavat. Ne ovat alistamisen työkalu. Niiden hyödyistä höpisevät toimittajat nojaavat tutkimusaineistoon, joka on niin monella tavalla pielessä, että... No, aivojen käyttöhän on raskasta.

Ja sitten meillä on nämä esikäskyntottelijat, jotka päällystävät fasismille tietä. Nämä, jotka eivät kykene omaan ajatteluun; nämä äärikonformistit, jotka haluavat että kaikki maailman ihmiset tottelevat samoja mielipuolisia käskyjä kuin hekin. Joista tulee keskitysleirien henkilökuntaa. Jotka yhteiskunnan vihdoin havahduttua – jos ovat vielä hengissä – puolustautuvat sanomalla "totelleensa vain käskyjä".

Terveystoimittaja Heljä Salonen antoi palautetta maskittomasta taksinkuljettajasta. Se kannatti.

Oletkohan, Heljä, nyt ihan varma?

Kerroin kohteemme osoitteen. Heti perään sanoin, että meillä on nämä maskit. Että voisikohan kuljettajakin sellaista pitää?

Kuski oli todennäköisesti huomannut, että teillä oli maskit. Todennäköisesti melkein kaikilla kuskattavilla nykyään on. Se ei tarkoita että maskien pitäminen olisi jotain, mitä kuskin "pitäisi" tehdä. Jos et halua olla hänen kyydissään, otat toisen taksin. Jokaisella pitää olla valinnanvapaus oman hengittämisensä suhteen.

Kuljettaja vaihtoi menovaihteelle, painoi hieman kaasua, katsoi tiukasti menosuuntaan ja ilmoitti, ettei hän aio maskia laittaa, koska hänestä se ei ole tarpeellista. Kuljettaja totesi, että koronasta vouhkataan aivan turhaan.

Kuljettaja oli täysin oikeassa. Mikään ei tue kuonokokopan pitämistä. Siis mikään.

Sanoin, että me takapenkkiläiset olemme töissä lehdessä ja että teemme työksemme juttuja koronaviruksesta ja sen leviämisestä. Jatkoin, että vaikuttaa kyllä siltä, että maskeja kannattaisi kumminkin käyttää tämänkaltaisissa pienissä ja suljetuissa tiloissa.

Kuten sanottua, nämä takapenkkiläiset ovat juuri niitä, jotka vauhkoavat epätiedettä kausiflunssasta, joka tulee joka talvi, ja joka johtuu D-vitamiinin puutteesta. Takapenkkiläiset ovat esifasisteja.

Kuski kuittasi, että koronasta kirjoitetaan liikaa ja että tauti ei ole vakava.

Kuski on täysin oikeassa. Toimittajat ovat niin väärässä kuin vain väärässä voi olla.

Me takapenkkiläiset vilkaisimme toisiamme ja vaikenimme maskiemme takana.

Mahtoiko tähän "vaikenemiseen" kuulua syvä huokaus? Passiivis-aggressiivinen besserwisseröinti siitä, miten muiden pitää käyttäytyä... Kuten todettua: fasismin petausta.

Se oli tietoinen teko: virusaerosoleja leviää ilmaan hiljaa ollessa vähemmän kuin puhuttaessa.

Edelleen ollaan samassa psykoosissa: kaikki elämässä on pelkkää koronaa™, ja koska toimittaja oman taipumuksensa mukaan kuvittelee olevansa aina oikeassa kaikesta...

En tohtinut muistuttaa taksin kuljettajalle, että hänkin voi olla oireeton koronaviruksen kantaja ja hänkin voi levittää virusta, ja siksi toivoimme häneltäkin maskin käyttöä.

Toimittaja voisi muistuttaa itselleen, että "oireettomien kantajien" osahypoteesi ei sekään perustu kerrassaan minkäänlaiseen tieteelliseen näyttöön. Oireeton kantaja ei levitä mitään. Oireeton ihminen on terve. Virologia on demonologiaa, jonka pohjimmainen olettamus on ollut sata vuotta todistamatta, vaikka siihen tarvittava metodologia on kyllä olemassa.

Harmitti kuljettajalta saatu ripitys. Suomessa on annettu suositus kasvomaskien käyttämiseen koko maassa. Siinä todetaan, että kasvomaskin asianmukainen käyttö voi vähentää koronatartuntoja.

Toimittaja on siis sitä mieltä, että poliitikkojen antama "suositus" on jotenkin tieteellisesti validi. Että poliitikot eivät suinkaan tee politiikkaa. Että poliitikot ajattelevat äänestäjiensä parasta? Miten naiivi tämä toimittaja oikein on?

Laitoin jälkeenpäin palautetta siihen yritykseen, jonka palveluksessa kuljettaja oli.

Totta kai laitoit. Sinulla on siihen oikeus. Sen lisäksi käytät laajalevikkistä tassinalustaa mielipiteittesi propagointiin. Se ei tarkoita, että olisit oikeassa. Jos viitsisit tutustua vaikkapa tutkimuksiin, joita ilmeisen pyhinä pidät, saattaisit havahtua siihen, että mikään väitteistäsi ei saa tukea tieteeltä. Että "korona" on poliittinen flunssa. Plandemia.

Vastaus taksifirmasta tuli muutamassa päivässä. Siinä todettiin, että kuljettajan toiminta tilanteessa oli kuvaukseni perusteella asiatonta ja asiakasta väheksyvää.

Näin. Apologismia. Ensin asiakas valittaa aiheesta, josta ei mitään tiedä. Sitten asiakaspalvelija pahoittelee asiasta josta hänkään ei tiedä mitään. Asiakas väheksyy kaikkia jotka eivät käyttäydy täsmälleen samoin kuin hän.

Oli mukavaa kuulla, että asiakkaan ajatukset maskin käytöstä oli kuultu ja otettu vakavasti.

Idiotismi leviää; tämä on se "pandemia".

En minäkään maskin käyttämisestä pidä.

Niin. Sehän on kaikin tavoin luonnotonta. Hengität omaa hiilidioksidiasi, rei'ität hampaitasi, aiheutat vaippaihottumaa naamaasi, keräät kaiken mahdollisen skeidan siihen rättiin... Kukapa sellaisesta pitäisi. Ei siitä pidäkään pitää! Se on täysin hyödytöntä, mutta haitallista. Naamavaipan pitäminen ei perustu mihinkään. Se on alistamisen työkalu.

Silti pidän maskia, kun liikun ihmisten ilmoilla. Yritän opetella maskin käytön sietämistä.

Älä opettele. Se on luonnotonta. Se on sairasta. Se on mielisairasta. Se kertoo, että uskot kaiken mitä "auktoriteetit" sanovat. Se kertoo, että et käytä omia aivojasi – mikä on ymmärrettävää, koska ajattelu on fyysisesti raskasta. Ja maski naamalla se on erityisen uuvuttavaa.

Jos yllättäen kävisi ilmi, että maskien käyttäminen ei lainkaan auta hillitsemään koronan leviämistä tai että maskin käyttäminen ei ole enää tarpeen, heittäisin kasvosuojani mielelläni kaapin takanurkkaan.

"Yllättäen"? Tämä on vanhaa tietoa. Maskeista on pelkkää haittaa. Niitä ei ole koskaan tarkoitettu "virusten" "leviämisen" estämiseen. Lue se paketinkylki:

"Ei suojaa ketään miltään"
Tanskassa on jo keväällä tehty 6000 ihmisen maskitutkimus. Sen tuloksia ei kuitenkaan ole suostuttu julkaisemaan missään. Miksiköhän? Olen kohtuullisen varma, että jos tulokset myötäisivät tätä vallallaolevaa hysterisointia, sitä kailotettaisiin jokaisen meedian otsikoissa päivästä toiseen – mutta sitä ei siis saada julkaistua ollenkaan. Onko tämä toimittajan mielestä jotenkin normaalia? Puolusteltavissa olevaa käytöstä?
Siihen asti mennään tällä maskimeiningillä, päivä kerrallaan.
Just. Siinäpä jatkat sitten, mutta älä ihmettele jos joku päivä saat nipotuksellesi vastauksen fyysisellä tasolla – koska tämä kehityskulku aina johtaa väkivaltaan. Aina.

Ei kommentteja: