2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 29. lokakuuta 2020

Laajempaa ja syvällisempää

Kaiken koronamessuamisen ohessa allopatiakirkko jatkaa parilla muullakin rintamalla, koska sairaushuoltamo-franchise tarvitsee asiakkaita vampirismiinsa:

Kolesterolit kohdilleen – Omilla valinnoilla oli aidosti väliä

Omilla valinnoilla todella on väliä, sikäli tässä jutussa ollaan oikeilla jäljillä, mutta viitekehys on pahasti pielessä. Kolesterolikulttihan on yksi vaarallisimpia huuhaauskontoja, jolla tehtaillaan ruumiita – hitaalla myrkyttämisellä.

Syökää statiineja! Siitä on pelkkää haittaa, mutta sitähän me haluamme.

Kolesterolimäärä veressä kertoo riskistä sairastua sydäninfarktiin tai aivohalvaukseen.

Eikä kerro. "Riski" on kuvitteellinen määre – eikä mikään tue kolesterolikauhumaalailijoiden väitteitä.

Sen vuoksi kolesterolit kannattaa mitata ja kohonnutta kolesterolia pyrkiä pienentämään erilaisin keinoin.

Kai toimittaja on tietoinen siitä, että kolesterolin riskirajoja on hilattu alaspäin sitä mukaa kuin lääkkeitä on haluttu myydä – ja sattumoisin ongelma on pahentunut samaa tahtia? Vähän niin kuin "flunssakuolemat" moninkertaistuivat samoilla kieppeillä kun alettiin markkinoida jokavuotisia flunssarokotuksia.

Veren kokonaiskolesterolipitoisuus ”P-kolesteroli” oli 6.1 mmol / litra, kun sen pitäisi olla 5 tai alle. Veren rasva-arvo eli ns. paha [evil] kolesteroli ”LDL” oli 3.9 mmol / litra, kun sen pitäisi olla korkeintaan 3. “”Non-HDL” eli kokonaiskolesterolin ja hyvän HDL-kolesterolin erotus, joka kuvastaa kaikkia veren huonoja rasvoja oli 4.7, kun viitearvo on 3.8 tai alle.

Ja varmaan kaikilla on tiedossa, että LDL ei ole kolesterolia. Eikä HDL. Että molemmat kolesterolia kuljettavat lipidit ovat elintärkeitä vaikkapa testosteronin tuotannolle. Ja kolesteroli D-vitamiinin.

Lisäksi klikkiotsikoidaan tällaista:

Mitä masennuslääkkeiden käytöstä on hyvä tietää – yhden asian lääkäri ja psykoterapeutti mainitsevat heti

Heh heh, sattumoisin tuon voi lukea oikein: lukuunottamatta yleislääkäreitä, kaikki lääkärit ovat "yhden asian lääkäreitä", jotka eivät oman erikoistumisalueensa ulkopuolelta tiedä mitään. Eivätkä omasta alastakaan mitään todellista. 

Masennuslääkkeistä on hyvä tietää se, että niiden vaikutusmekanismeja ei tunneta. Oletettavasti tämä ei ole se, jonka eksperttispesialistit heti mainitsevat.

Masennus ei ole sairaus, vaikka se sellaiseksi halutaankin luokitella. Joka vuosi keksitään uusia oireyhtymiä, joiden perusteella voidaan myydä lisää lääkkeitä – joiden vaikutusmekanismit siis ovat silkkaa fabulointia – ja haittavaikutuksistahan löytyy vaikkapa itsemurhataipumusten lisääntyminen. "Positiivinen vaikutus" on placeboa, johon potilas takertuu kuin hukkuva oljenkorteen. Negatiiviset vaikutukset ovat samat kuin kaikilla muillakin öljyn- ja metallinjalostamisen kuona-aineilla: myrkytys.

Kujala kohtaa viikoittain ihmisiä, jotka kokevat olevansa ”heikkoja ja epäonnistuneita”, koska eivät pärjää ilman lääkkeitä. Kaikki eivät tohdi kertoa lääkkeistä edes omalle puolisolleen.

Parhaita saalistettavia ovat ne, jotka ovat hukanneet tajun siitä keitä ovat. Tämä konformismiin painostava yhteiskuntamme sylkee ihmisiä ojanpohjille sitä vauhtia, että bisnes luistaa kuin rasvattu. Ja kun "hoito" jälleenkään ei auta, varmistetaan loputon kassavirta.

Psyykenlääkkeiden käyttöön liittyy Kujalan havainnon mukaan myös erheellisiä käsityksiä ja perusteettomia pelkoja esimerkiksi lääkkeiden mahdollisista vaikutuksista ihmisen persoonallisuuteen.

Perusteettomia pelkoja? Kun itse hoidon perusteet on olemattomat, ja myrkyt todella muuttavat persoonallisuutta (ja nimenomaan persoonan muuttamiseen myös pyritään)... Tämä on kaasuvaloa jälleen.

Kujala toivookin psyykenlääkkeistä laajempaa ja syvällisempää keskustelua.

Olen melko varma siitä, että tämä Kujala ei todellakaan halua laajempaa ja syvällisempää keskustelua; hän ammattikuntansa tapaan haluaa määritellä mistä ja miten keskustellaan.

Allopatia on myrkkyjen myymistä. Meedioston "terveysartikkelit" ovat allopatian markkinointia. Allopatia on rikos ihmisyyttä vastaan.

Ei kommentteja: