2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Ilmaantui äkillinen sydänongelma

Maaseudun tulevaisuudessa on päästetty lääketehtaiden kauppalopo valehtelemaan niin että korvat eivät meinaa pysyä päässä:

Influenssa lisää erilaisia sydänongelmia – rokotus on kaikkein tehokkain suojautumiskeino

Tarjolla on siis taikauskoista uskomushoitoa "tautiin", jonka aiheuttajaa ei (sitäkään) ole koskaan todennettu. Tämä taikauskoinen uskomushoito on myrkkyä. "Lääketieteen tohtori" valehtelee joka käänteessä – koska hän kuvittelee, että vastuu ei koskaan saa häntä kiinni.

Influenssan vuoksi sairaalahoitoon otetuista potilaista 12 prosentille ilmaantui äkillinen sydänongelma

Ihan varmaan ilmaantuikin. Onko tohtori kuullut iatrogeenisistä oireista? Ei varmaankaan. Iatrogeeniset oireet ovat "hoidon" aiheuttamia – ja ne ovat suurin syy kaikkeen sairastamiseen. Joten kun tohtori horisee 12 prosentista, jotka äkillisesti saavat sydänongelmia sairaalassa... Kyse on iatrogeniasta. 

Laajaan materiaaliin perustuvan amerikkalaistutkimuksen mukaan influenssa lisää erilaisten sydänongelmien ilmaantuvuutta erityisesti vanhoilla ja perussairailla ihmisillä.

Joku on taas pikkuisen valikoiva; muussa tapauksessa mainittaisiin ongelmien aiheuttajana influenssarokotteet. 

Kuten tiedämme, rokotteet eivät perustu mihinkään. Niitä ei ole koskaan kaksoissokkotestattu, eikä niiden vaikutusmekanismia ole siis ikinä todistettu. Ne lastataan täyteen raskasmetalleja ynnä muita myrkkyjä – mutta koska putkiloiden sisältö on liikesalaisuus, niistä ei oikeastaan juuri tiedetä mitä tarkalleen ottaen tuleville potilaille annostellaan.

Sydänongelmien ilmaantumisen riskiä suurensivat erityisesti korkea ikä, tupakointi, sydän- ja verisuonitaudit, diabetes, munuaistaudit ja ylipaino.

...ja influenssa? Tämähän kuulostaa ihan koronalta™: vainajalla on keskimäärin kolme kuolemaan johtavaa pitkäaikaissairautta, mutta syytetään nyt tätä koronaainfluenssaa, koska tyyppi sattui niiskahtamaan joskus. 

Ei edes harkita ensin hoitaa nuo oikeat ongelmat alta pois, jotta D-vitamiinin puutteesta johtuva kausiflunssa ei pääse äitymään fataaliksi – ja vasta sitten ruveta harkitsemaan josko kannattaisi puskea testaamattomia myrkkyjä elimistöön?

Sydänongelmien ilmaantuvuus oli influenssarokotuksen saaneilla merkitsevästi pienempi kuin rokottamattomilla.

Ja nyt todellakin linkki siihen tutkimukseen; tämä nimittäin on törkeää valehtelua. Tämä Viljasen Matti on joko liian tyhmä tajutakseen mistä puhuu, tai sitten hän tienaa ihmisten tappamisella.

Tämä kannattaa näin "koronakriisin"kin keskellä muistaa influenssakauden taas lähestyessä.

Sanos muuta, ruoja. Juuri nämä ihmiset ovat vastuussa siitä, että kansanterveys heikkenee vuodesta toiseen.

Bugisten käyttöjärjestelmien pakkomyynnillä rikastunut "filantrooppi" varmistaa tässä henkilökohtaisesti, että polio pysyy aina vaan yleisimpänä rampauttajana Intiassa. Hänen mielestään jokainen maailman ihminen pitää rokottaa moneen kertaan – koska yhdestä rokotuksesta ei ole mitään hyötyä, ja toisekseen hän sattuu nettoamaan lähestulkoon jokaisesta täydellisen epätieteellisestä rokotteesta järjettömiä summia.

Ei kommentteja: