2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 8. lokakuuta 2020

Alkuperää ei pystytä

Idiotismin koko kuva:

Jo valtaosa tartuntojen lähteistä jää selvittämättä: ”Tilanne on varsin huolestuttava”, THL:n Mika Salminen sanoo

"Tartuntojen lähteet jäävät selvittämättä" siksi, että koko virusteoria on silkkaa fantasiaa. Tämä selvitettiin jo sata vuotta sitten (äskettäisen blogaukseni loppupuoli), mutta niin kauan kuin tätä huuhaata voidaan pakkomyydä, niin myös tehdään. 
 
Terroria ja Hysteriaa tänään(kin).

Nämä ihmiset on syytä toimittaa pehmustettuun selliin loppuiäkseen. He ovat tuhonneet koko yhteiskunnan valehtelemalla sumeilematta päivästä toiseen, viikosta toiseen, kuukaudesta toiseen (vuodesta toiseen). Virologia on demonologiaa.
Viime viikolla 60 prosenttia tartunnanlähteistä jäi epäselväksi.
...koska kyse ei ole tartunnoista vaan #casedemicistä. PCR-testi arpoo tuloksia sen mukaan kuinka suurta vahvistusta käytetään. Näissä "uutisissa" ei sattumoisin koskaan kerrota millä vahvistuksella mitkäkin tulokset on aikaan saatu.
[...] tapauksista jo yli 80 prosentissa tartunnan alkuperää ei pystytä selvittämään.
...koska kyse ei ole tartunnoista vaan #casedemicistä.

Salmisen mukaan äskettäin on julkaistu laaja kansainvälinen tutkimus, jonka mukaan yökerhoja ja baareja sulkemalla tartuntojen määrää saatiin vähennettyä jopa kolmanneksella.

...ja kahteen kolmannekseen moinen sulkupelleily ei vaikuttanut mitenkään? Ihan kuin kyse ei olisi "tartunnoista", vaan #casedemicistä. Ja vilkaistaanko vielä, mitä #lockdown sai aikaiseksi:

Lockdown aiheutti kaikkialla "koronapandemian".
Ja miten suljettujen baarien avaaminen vaikutti britteinsaarella?

Baarien avaaminen ei vaikuttanut "pandemiaan" millään tavalla.

Miten maskipakko on maailmalla vaikuttanut?

Ei mitään vaikutusta. Ihan kuin tämä virusteoria ei pitäisi miltään osin paikkaansa...
Kuten todettua, tässä on meneillään rikos ihmisyyttä vastaan. Suomessa yksi pääsyyllisistä on rikollisjärjestö nimeltään THL.

Ei kommentteja: